Publikováno Březen 21, 200817 r Cus chystam se na vymenu spojky u 66kw(mam najeto 190000 zatim zadny prokluz nebo tak neco ale chci to preventvne) Muzete mi poradit od jakeho vyrobce mam sadu koupit nebo staci vymenit u skodovky jen pritlacak a lamelu a taky jestli nevite cenovku a jaky rozdil je mezi dvouhmotou a jednohmotou nebo jak to vlastne je?diky moc za odpovedi!
Březen 21, 200817 r Autor Cus chystam se na vymenu spojky u 66kw(mam najeto 190000 zatim zadny prokluz nebo tak neco ale chci to preventvne)Muzete mi poradit od jakeho vyrobce mam sadu koupit nebo staci vymenit u skodovky jen pritlacak a lamelu a taky jestli nevite cenovku a jaky rozdil je mezi dvouhmotou a jednohmotou nebo jak to vlastne je?diky moc za odpovedi! omlouvam se uz jsem to nasel staci hledat ze!
Březen 21, 200817 r Přesně tak, stačí hledat, taky se asi našel, že měnit spojku preventivně je blbost a docela drahá blbost.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.