martin410 Vloženo 21. Březen 2008 Vloženo 21. Březen 2008 prosím poradte,budu kupovat letni pneu a rezervu mám sjetou,takže je nejlepší koupit 5 kusů,nebo rezervu jen nejakou obyčejnou v hypermarketu?dík Citovat
Vinca Vloženo 21. Březen 2008 Vloženo 21. Březen 2008 prosím poradte,budu kupovat letni pneu a rezervu mám sjetou,takže je nejlepší koupit 5 kusů,nebo rezervu jen nejakou obyčejnou v hypermarketu?dík no ja si myslim,ze muzes kupit aj nejakou pneu tady z fora , protoze kotel lidicek prodava po jednej pneu za par stovek a treba zbyva par milimetru, ale jako nouzovka to staci a jak to ze mas sjetu rezervu? Citovat
martin410 Vloženo 21. Březen 2008 Autor Vloženo 21. Březen 2008 koupil jsem si svoje první auto,Skoda Octavie 1.9TDi 66kW a už tam taková pneu byla Citovat
dick Vloženo 22. Březen 2008 Vloženo 22. Březen 2008 nepřemýšlej, kup něco s 3-4 mm za dvě stovky a dej to do té rezervy, není nad čím přemýšlet !!! Citovat
Bart246 Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 prosím poradte,budu kupovat letni pneu a rezervu mám sjetou,takže je nejlepší koupit 5 kusů,nebo rezervu jen nejakou obyčejnou v hypermarketu?dík Čauky stav se u nás, Věrča ti tu jednu dá. To jsi mohl říci dříve. Můžeš si i vybrat. Citovat
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 prosím poradte,budu kupovat letni pneu a rezervu mám sjetou,takže je nejlepší koupit 5 kusů,nebo rezervu jen nejakou obyčejnou v hypermarketu?dík Kupuju 225/45 R17 a do rezervy budu dávat jetou zimní 205/55 R16. Na to dojetí někam ... to musí stačit. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.