Publikováno Březen 22, 200817 r Zdravím pánové, mám jeden malý problém. Když zapnu vyhřívání zadního skla tak mi to nevyhřívá 4 ty proužky je to uprostřed zadního okna tak je to takové otravné. Nevíte co to způsobuje??? Očistil jsem ty konektory co jsou u zadního okna, ale nepomohlo to.
Březen 22, 200817 r Zdravím pánové,mám jeden malý problém. Když zapnu vyhřívání zadního skla tak mi to nevyhřívá 4 ty proužky je to uprostřed zadního okna tak je to takové otravné. Nevíte co to způsobuje??? Očistil jsem ty konektory co jsou u zadního okna, ale nepomohlo to. nejspíš bude někde ten proužek přerušený,myslím se dá na to sehnat taková tužka na opravu,ptej se někde v autoskle nebo v prodejně s elektro součástkami
Březen 24, 200817 r Mrkni sem - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...975&hl=roky Nechci zakladat nove tema, tak se zeptam zde. Vyhrivani mam preruseno bohuzel v mistech,kde bych se dostal jedine po demontatazi skla (pod plechem). Premyslim, ze bych spojil dva dratky k sobe vertikalnim spojem, z venku to nebude videt. Co myslite, ma to smysl ? Nerad bych odpalil ten, se kterym to spojim....
Březen 24, 200817 r Nechci zakladat nove tema, tak se zeptam zde. Vyhrivani mam preruseno bohuzel v mistech,kde bych se dostal jedine po demontatazi skla (pod plechem). Premyslim, ze bych spojil dva dratky k sobe vertikalnim spojem, z venku to nebude videt. Co myslite, ma to smysl ? Nerad bych odpalil ten, se kterym to spojim.... podle me je to takove piplani k nicemu, bud poradne, rozebrat to a nebo zkusit tu "spojovaci" pastu
Březen 24, 200817 r podle me je to takove piplani k nicemu, bud poradne, rozebrat to a nebo zkusit tu "spojovaci" pastu Prave ze to chci spojit tim vodivym lakem (pastou...), ale nerad bych tim odpalil dalsi...
Březen 24, 200817 r Autor Prave ze to chci spojit tim vodivym lakem (pastou...), ale nerad bych tim odpalil dalsi... Mám bohužel ten samý problém s tím že to mám přerušené na velmi špatně dostupném místě tak s tím zajedu k nakým odborníkům a sem zvědavý co s tím zrobí
Březen 24, 200817 r osobně bych ten, co netopí spojil se sousedními - na konci u kterého netopí, tím se rozloží zátěž na dva sousední a ne jen na jeden, který by se mol odpálit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.