mcsolle Vloženo 22. Březen 2008 Vloženo 22. Březen 2008 Pri osvetleni popolniku som nasiel ten odcvaknuty kabelaz. netusite na co mohol byt? nie je to ani na zapalovac ani na rucnu brzdu Citovat
rolbař Vloženo 22. Březen 2008 Vloženo 22. Březen 2008 je to svorka K line komunikace auta, nerozmotávat, neodizolovat, vrátit, kde to bylo Citovat
Návštěvník Vloženo 22. Březen 2008 Vloženo 22. Březen 2008 je to svorka K line komunikace auta, nerozmotávat, neodizolovat, vrátit, kde to bylo tak tak Citovat
Misacek Vloženo 23. Březen 2008 Vloženo 23. Březen 2008 Takhle zaizolováno to mám taky, takže takhle je to tam asi origo. A z jakého důvodu je tam vůbec tahle kabeláž, ví někdo..? Citovat
rolbař Vloženo 23. Březen 2008 Vloženo 23. Březen 2008 Takhle zaizolováno to mám taky, takže takhle je to tam asi origo. A z jakého důvodu je tam vůbec tahle kabeláž, ví někdo..? je to hlavní svorka K line . komunikace auta, podle mě je tam proto, aby se dala v případě nutnosti snadno proměřit - přístup k ní pokud cokoliv napojujete an K line, tak připojovat zásadně sem - mimo xenů, ty u ABS Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.