prtko5 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Pánové, koupil jsem tu na foru (už nevím od koho) odkládačku nohy RS a dostal jsem ji od toho člověka bez lepidla. Nemáte někdo tip čím jí přilepit aby to drželo a nemusel to každej měsíc lepit znovu.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 lepidlo na skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 lepidlo na skla Presne tak, lepidlo na autoskla nebo objednat od Milotecu to, co k tomu dodavaji pri koupi - http://www.milotec.net/lepidla-a-primery/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 (editace) ja bych osobne zkusil sklenarskej silikon kdyz to uschne drzi to jak cert.. nekteri s tim tusim lepili mracitka a pak meli co delat, aby to dostali dolu.. Editováno: 23. Březen 2008, autor: mytrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Já sem opěrku lepil chemoprenem a taky drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Lepidlo na zrcadla, je to tutovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.