matesTDI Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 tak a dnes vím že natuti nemůžu - 10.6. v 10:05 h odlétám na týden z Bratislavy směr Dublin, tak mi snad zbývá jen popřát vám hezké počasí a dobrou zábavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 kolik nás tam teda bude.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 14.6. se mi teda moc nehodi,zkusim to probrat v praci jestli mi to pujde prohodit a pokud ano,tak tam semnou pocitejte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Kluci, chtělo by to udělat nějaký seznam, kdo přijede, ať je trošku přehled. Kdo se tedy chystá tak se prosím napište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 hlasim učas v sobotu jsem tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Kluci, chtělo by to udělat nějaký seznam, kdo přijede, ať je trošku přehled. Kdo se tedy chystá tak se prosím napište čus kluci, moc rád bych v sobotu za váma přijel. Ale mám vážné obavy o své auti. Předpovědi na víkend nejsou nic moc. Nevím jaké počasí bylo u vás. Ale dnes na Olomoucku mezi 12:20 a 13h byla dosti velká kroupová pohroma! A to taková, že ještě několik desítek minut byl trávník na bílo. Chudák Favoš, mé auto č. II, než jsem vyběhl ven a schoval ho do průjezdu, kroupy do něj fest bušili. A voda ze silnice? Ta mi zase a to už po druhé natekla přes ten průjezd až na dvorek...Fujjj. Pokropenou Octavii od krup ryskovat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 No tady to s počasím není zas tak zlí, dycky když sjou kdekoli pohromy, tak tady max velkej déšť nebo něco, ale jinak je to počasí na nás hodný. A jinak jsem nachcípanej jako prase, takže doufám že to bude do srazu dobry , ale nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Kluci vzhledem k hnusnýmu počasí a dosti slabé účasti to zítra vzdávám :feve Škoda, že nemají lidi ze Zlína a okolí chuť se poznat i osobně, pohodlnější je sedět u PC, než si někam vyjet. Já to mám cca. 70km do Slušek a neviděl jsem v tom problém. Tak snad někdy jindy, někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Kluci vzhledem k hnusnýmu počasí a dosti slabé účasti to zítra vzdávám :feve Škoda, že nemají lidi ze Zlína a okolí chuť se poznat i osobně, pohodlnější je sedět u PC, než si někam vyjet. Já to mám cca. 70km do Slušek a neviděl jsem v tom problém. Tak snad někdy jindy, někde jinde To je škoda mohl jsi přijet, jáá tam budu. škoda že nemáte zájem se poznat osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Tak co pánové, dneska budu mít cestu okolo, takže bych se chtěl objevit.. Doufám, že některé z vás tam uvidím a poznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Tak co pánové, dneska budu mít cestu okolo, takže bych se chtěl objevit.. Doufám, že některé z vás tam uvidím a poznám Doufám že si mě v tom davu nepřehlédl. :p dobře že ses ukázal, aspoň někoho jsem poznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 jinak dík že jste přijely. fakt super když tam nikdo není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Škaredý smajlík Přesně tohle jsem čekal, bylo to znát z ohlasů tady, že to tak dopadne Nejlepší je, že i vojirajen, který tohle téma založil nedorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Jo a máš aspoň fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 nemámco chceš fotit.? jedno zelený a jednočervený auto.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Nebuď naštvanej Aspoň mám takový pocit, ale ty jsi čekal nějakou větší účast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 viš jak myslel jsem že se ukáže více lidí, já to beru v pohodě. nefotil jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Jejda skoda ze sem si toho vsiml az ted,jinak bych urco dojel:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 No doufám, že na nějakém příštím "srazu" se sejde víc lidí než bylo na tomhle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 taky doufáám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.