mytrix Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Jaka z nabizenych vuni voni asi tak nejlepe? nemam s tim zatim zadne zkusenosti, nicmene uz byc chtel neco koupit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 kup si retka a zapalovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 (editace) Já kupuju antitabaco.....a spokojenost.....hlavně ne žádnou vanilku Editováno: 31. Březen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Ja mam rad hodne vuni... Vetsinou kupuju naplne tekute do AIRWICKU do vetracku, ocmucham si a vyberu si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Ja mam rad hodne vuni... Vetsinou kupuju naplne tekute do AIRWICKU do vetracku, ocmucham si a vyberu si. tak tak,je to nejlepší,pořadně očmuchat v hyperobchodě a koupit tu nejvoňavější.....taky mam tekuty AIRWICk a vydrží teda dlouuuho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 já vždycky nastříkám palubku a výplně dveří sprejem od Turtlu (jahůdka) a provoní to hezky zkoušel sem i vanilku, ale to je hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 (editace) tak tak,je to nejlepší,pořadně očmuchat v hyperobchodě a koupit tu nejvoňavější.....taky mam tekuty AIRWICk a vydrží teda dlouuuho. Jo, jo, párkrát čuchneš a všechny voněj stejně - pak si vyber. Editováno: 31. Březen 2008, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Já kupuju antitabaco.....a spokojenost.....hlavně ne žádnou vanilku tak tak, poprvy jsem mel antitabaco....sice to nekdy smrdelo jak na hajzlu, ale ten pan, asi predemnu kuril, tak to antitaboco to krasne "vyvonelo". pak jsem kupil nejaky morsky plody ci co...ani to nejde poznat, ze to tam mam a za chvili budu davat nejakej citrus...takze kdyz se neosvedci citrus, jdu do antitabaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Ted nastvu VEEEELKE okoli , VANILKA stromecek jednou za mesic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Poslední dobou kupuju vůně Mafra a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 já osobně sem si oblibil klasickej stromeček s vůní "New car",ale bacha aby ste si to nespletli s vůní "Fish ship" barva stejná,ale smrad nehoráznej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Tak já jsem dříve měl v autě ten stromeček s vůní vanilka nebo citron, ale teď jsem si koupil ten Airwick (vůni nevím) ale voní to taky pěkně. Jinak ten antitabaco moc nemusím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Já si koupil Wunderbaum Echtleder Duft a Moschus (ten sem zatím nerozdělal, ale jednou sem k tomu čuchal v krámě, tak sem si ho koupil). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Klasika...AmbiPur ForHim....prijemna (panska) vune...existuje i vune ForHer (tu jsem ale necuchal)... Ale asi od toho ustoupim...od te doby, co to pouzivam, se mi na sklech po case udela takovej mlznej a mastnej opar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 AmbiPur Voyage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 hm takze asi zkusim neco od airwick krom vanilky.. po tom stromku new car se zkusim taky podivat, jakoze prave na stromky jsem neslysel zrovna nejlepsi ohlasy, ale je to spis ve stylu "jedna babka povidala".. sam jsem nezkousel ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 ja otevru dvere a poradne protocim kola na jednicku vune k nezaplaceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Tohle řeším taky... Protože bych nerad, aby mi držák strhnul žaluzie na ventilaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Tohle řeším taky... Protože bych nerad, aby mi držák strhnul žaluzie na ventilaci... Při protočení kol se Ti to opravdu, ale opravdu nemůže stát a v pneuservisu se Ti budou . (možná získáš i nějakou věrnostní slevu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 do vsetkych nasich aut kupujem jedine Wunderbaum Black Classic... to je jedina vona, ktoru v aute zensiem (teda okrem frajrkinho parfemu ) niekedy ked sadnem do aut co maju kamosi, pripadam si jak na hajzliku (vona lesa, citron, modra laguna, vanilka....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) ja otevru dvere a poradne protocim kola na jednicku vune k nezaplaceni To hej ale to by si dlho nevydrzal vonat. A vone ja pouzivam plak citron na palubku a vonu mam taky gel v plechovke ale nazov neviem vona mora ale bolo to citi asi tak tyzden. Ale tusim ze sa tu uz o vonach pisalo a vela zvas zhodnotilo ze vo svojom aute to nebude nikdy tak vonat ako chcete lebo si na to clovek po case zvikne. A to mozem potvrdit. Editováno: 1. Duben 2008, autor: misom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 jasny no, ale me jde spis o cestujici je mi jasny ze si zvyknu, ale nedavno jsem vezl mati a ta me prave rekla, ze bych si mel neco koupit, pac je tam citit guma (asi gumove podlozky) .. me to neprijde, ale kdyz nekoho vezu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 air wick new car letel hned, jedine vanilkovy extra velky stromky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Já mám jakou koliv vůni v autě od přítelkyně zakázanou, všechno jí to smrdí. Ale nejlepší vůni měl můj švára, když měl ještě Omegu. Na vánoce vevnitř auta převážel vánoční stromeček, ještě jel na večeři a do kina, takže ho tam měl asi 5 hodin a to byla potom několik dní nádherná vůně, jako kdybyste byli v lese. Tomu já říkám vonej stromeček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Já preferuji vanilku. Vynikající. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.