Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ake mate skusenosti so zadnymi kotucmi - origo? Kolko vam vydzali kym ste ich museli kvoli opotrebeniu vymenit?

Tak já mám najeto200 tisíc a ještě nebyly měněny :palec2: :palec2: :palec2:

Ake mate skusenosti so zadnymi kotucmi - origo? Kolko vam vydzali kym ste ich museli kvoli opotrebeniu vymenit?

Na O1 jsem je měnil asi v 250 000 . Předtím byly asi ve 180 000 stočeny

• Autor

To je celkom dost. Je tu aj niekto komu vydzrali menej ako 150 tis.?

ja sem je menil ve 180ti tis a jeste by vydrzely min 50 takze zbytecne sem menil

Taky jeste origo - najeto 170 000

Hmmm zajimave.V 90tis. popraskane

178 000 a mají už jen 7 mm takže budu co nevidět měnit ;)

178 000 a mají už jen 7 mm takže budu co nevidět měnit ;)

No nevím, ale 9mm má nový lol a limit 7mm je tuším jen pro přední bez chlazení ;)

No nevím, ale 9mm má nový lol a limit 7mm je tuším jen pro přední bez chlazení ;)

No nevím ale tyhle míry platí pro zadní kotouč průměru 232 mm :)

vydržely 240tis km

• 2 týdny později...

ja som ich menil teraz a mam 170tkm boli už totalne zničené.

ja som ich menil teraz a mam 170tkm boli už totalne zničené.

Já mám 222 tis. a budu měnit!

Ja je menil asi ve 130, ale stacili by stocit, coz se mi moc nechteli, meli po okraji malou hranku, jinak v pohode

A me vydrzely predni 310tis. -_-

zajimavy cislo....

Zadni desticky sem menil pri 65000km a vetsinou to vychazi, ze kotouce se meni jednou za dve vymeny desticek. Mozna by kotouce vydrzely i vic ale kdyz uz se podruhy menej desticky tak je vice mene jasny ze se za chvily budou menit i kotouce. Takze me zadni kotouce vychazej na 130 000km, ale asi fakt vydrzej vic...

137000 ještě původní, známý mechanik mi "dává" ještě 15-20000 do výměny.... Brácha měnil při 150000. (podobnost čistě náhodná :)).

Upraveno od Alibaba I

cca 210 000 a este nieco vydrzi nemeral som ho a radsej ani nebudem :)

• 3 týdny později...

Ted 117 tis a mechanik jim jeste dava padesat :p , tak uvidime . . .

• 3 týdny později...

měřil jsem kotouče po výměně, a přední měli 22,25mm (nové 25) a zadní 7,82mm (nové 9) takže jak jsem psal měněno v 222 tis. km.

no ja 260000 a porad origo!

Jo a když už jsme u toho, co říkáte na takové ty tmavé "paprsky" na zadních kotoučích ?

Vídám to vpodstatě jen vzadu (moje nevyjímaje) a snad jen u Octávek (????). Jakoby ty kotouče špatně snášely zátěž. Myslím, že se to objevuje nezdravě brzo - alespoň tchán to má už na OII necelé dva roky staré.... Ví někdo fundovaný, jestli je to rizikové ?

Upraveno od Alibaba I

měnil jsem při 210 000, vypadali dost nevzhledně, ale asi by vydržely ještě dost

Jo a když už jsme u toho, co říkáte na takové ty tmavé "paprsky" na zadních kotoučích ?

Vídám to vpodstatě jen vzadu (moje nevyjímaje) a snad jen u Octávek (????). Jakoby ty kotouče špatně snášely zátěž. Myslím, že se to objevuje nezdravě brzo - alespoň tchán to má už na OII necelé dva roky staré.... Ví někdo fundovaný, jestli je to rizikové ?

Taky jsem již několikrát přemýšlel nad tím, čím to může být, ale nic mě nenapadlo. Ale vzhledem k tomu, že jak říkáš to mají snad všechny Okty a brzdí to dokonale, tak to asi bude v pořádku. Ale fakt by mě zajímalo, co to způsobuje. Teplem to asi nebude, ty zadní kotouče se tak moc nehřejí. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.