comod Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Měl jsem to na Vagu a napsalo to ten ventil a ještě servomotorek. Jinak díky za ceny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
69Blade Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Zdravim. Mám problém. Přestala mi jit klima. nechal jsem si to vyčistit a znovu naplnit. a nic. po 14 dni jsem zjistil ze mi upadla spojka klimatizace,dal jsem ji zpet. a kdyz mam volnoběh a dam z ECON AUTO tak otacky klesnou,to znamena ze to spina,ne?? Ale proc to nechladí? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
69Blade Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Zdravim. Mám problém. Přestala mi jit klima. nechal jsem si to vyčistit a znovu naplnit. a nic. po 14 dni jsem zjistil ze mi upadla spojka klimatizace,dal jsem ji zpet. a kdyz mam volnoběh a dam z ECON AUTO tak otacky klesnou,to znamena ze to spina,ne?? Ale proc to nechladí? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 a proč to pises do trech temat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 a vrtule se ti rozběhnou ? a tos měl upadlou tu spojku i před plněním ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
69Blade Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Toho jsem si nevsiml podivamse jestli se toci. To ja prave nevim.Spiš mohla byt povolena. A ma na to nejaky vliv pri doplnovani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
69Blade Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 vrtule se maji rozbehnout hned kdyz pustim klimu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
69Blade Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Když zapnu klimu,tak vrtule se rozjedou,a po 15 sec. se vypnou,a zase po 15 sec. se zapnou.A porad dokola.kdyz stojim na volnoběh,a kdyz jedu tak to same,citim jak ty otacky padnou a trošku to cukne(zpomali). a vzduch se mi zda byt stejny jak kdybych mel ECON. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
69Blade Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Zdravim. MAm ten samy problem co ty. Vypadla mi spojaka od klimi,jeste pred tim sem byl dopouštet chladivo,a a pak to zřejme vypadlo.Dal jsem to tam zpět,a porad to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Co VAG, climatronic nic nehlasi? Co snimas tlaku v okruhu klimatizacie, ukazuje Ok tlak? Vyzera to na hranicnu hodnotu a preto to "pulzuje". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
69Blade Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Co znamena to VAG? A jak zjistím tlak v okruhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 wag je diagnostický software.... tlak zjistí třeba ten kdo ti to plnil- i když nevím jestli tě k němu znova posílat....když to je člověk u kterého si nejseš jistý, že nepozná upadlou "spojku" při plnění = když klimu plním, tak ji skouším-tj.poznám, zda funguje a vidím jak se pohybují tlaky atd.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
69Blade Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Ja mam strach aby nebyl spatny kompresor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Mám něco podobnýho, včea mi to přestalo taky chodit, nejdřív se zapínal a vypínal větrák, bylo to ale pro climatronicu na ECON, kouknul jsme na VAG mám tám tyhle 3 závady : Číslo dílu: 06A 906 033 DM Díl a/nebo verze: SIMOS33 1.6l 2V 00HS7290 Kódování: 00231 Číslo dílny: WSC 12345 Další informace: TMBHX41U938696886 SKZ7Z0C1887774 2 závad nalezeno. 18070 - rizeni vetraku chlazeni 2: zkrat na kostru P1662 - 35-00 - - 16917 - tlakove cidlo klimatizace: signal prilis velky (G65) P0533 - 35-10 - - - Sporadická 1 závad nalezeno. 00792 - tlakovy spinac klimatizace (F129) 35-00 - - jsem spíš laik, ale myslim, resp. doufám, že to bude to čidlo tlaku, jestli mi to někde uteklo tak je to v pr........no uvidíme, jestli někdo má nějakou radu se m s ní, díky m. P.S. V ETCE nemůžu za boha najít číslo dílu toho čidla, nevíte ho někdo ?... (G65) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 jiank od tý doby co mi to klima nechladí se už ventilátor chová standardně....tzn,. až když je to potřeba tak začne dochlazovat a chladí pá minut v kuse a pak se vypne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
69Blade Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 na ECON mam vrtule vyple,a vevnitř fouka porad stejne,Ale kdyz zapnu klimu tak tam uz to kolisa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
69Blade Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 jenomze me se zapina a vypina kazdych 15 sekund. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 hele to je o ničem- poznávat jestli klima jde nebo nejde podle kolísajících otáček je k ničemu, takhle ti nikdo tady nepomůže. Jak jsem napsal tady a několikrát už i jinde- jde kompresor? s jakými tlaky?-jestli jsou tlaky OK a vypíná tlak. čidlo=čidlo K.O.....atd atd- jedno po druhém. Něco musíš vyloučit, takže opravdu wag nebo změřit tlaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 to cz pida: V ETCE to je v sekci 2. Nádrž palivová a potrubí, výfukové ústrojí, topení Zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 (editace) to cz pida:V ETCE to je v sekci 2. Nádrž palivová a potrubí, výfukové ústrojí, topení Zde: Díky za pomoc, mám starší verzi ETKY, je to tam ale takhle a i nákres je podle mně správně, ten tvůj mi na to nepasuje, tam je ten ventil někde u chladiče a já ho mám před přepážkou, začínám se v tiom pomalu ztrácet :-) Editováno: 24. Srpen 2009, autor: cz pida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 69Blade: Nezkousel jsi tu diagnostiku co je primo v climatronicu? nevim teda jak je to ucinny, ale lepsi neco malo nez nic, nevim ted presne kterejma tlacitkama se do toho menu dostanes, bych se musel mrknout ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Tak já mám závadu odstraněnou.....byl to tlakovej ventil, cena ca. 1 200Kč, zkusil jsem ho z jiný octávy a bylo to nejrychlejší řešení...přesně před tim mi ale taky takhle pulsoval ten větrák jako tobě, jestli máš možnost někde si ho půjčit tak to zkus,)potřebuječ na to 17tku stranovej klíč a 2 minuty času, je tam pojistnej ventil takže se nemusíš bát, že by ti utekla náplň, prostě ho povolíš nejdřív klíčem, zbytek jde rukou a namontuješ jinej...za vyzkoušení nic nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Jinak, me ty vetraky taky stridave spinaj a vypinaj kdyz pustim AUTO a stojim na miste, za jizdy nevim, ale chladi mi to, climatronic mi akorat hlasi 4FA nebo jak je nejaka ta klapka, ale chladi to, tak ji neresim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 taky nevim jestli mi to spínalo takhle blbě i za jízdy nebo ne, když jsem stál tak jo, chladilo to jak má a pak najednou přestalo jak chladit tak blbě spínat, po výmněně ventilu už větráky nepulsujoua chladí to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 (editace) to cz pida: Ten rozdíl je v tom, že ten obrázek ode mě je na OII a ty to máš na OI. Editováno: 26. Srpen 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.