Pepa CK Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Zdravím, mám octavia tour 1.9.TDI r.v cca 2005 s klimatronikem a před pár dny mi přestala fungovat klimatizace, jak to už asi znáte, když jí člověk nejvíc potřebuje , tak prostě nefunguje.Když jsem zapl klimačku, tak mi mírně poklesli otáčky motoru, tak si říkám kompresor je v pohodě, tak nejspíš je třeba vyměnit náplň.Dnes jsem byl v sevisu a tam mi řekli že mi chybí spojka kompresoru, že tam prostě není.Tudíž se Vás zkušených chci zeptat, jak je možné přijít o nějaký kus železa a zda je to vůbec možné......Děkuji za případné informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Je to možný,ten talíř spojky je tam zajištěnej na hřídeli samozajišťovací matkou a ta když se povolí tak ten talíř upadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emzetak Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Jako myslíš vyměnit náplň v ní??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 ne myslí koupit deziseční sprej na čištění klimatizace na odstranění zápachu-bakterií na výměniku a nastříkat ho do ventilace podle návodu na použití popřípadě i výdechy z palubky.Pokud si na to netroufáš navštiv servis klimatizací tam to vypucujou a budě ti to i vonět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emzetak Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Aháá, já to nikdy na ten ECON nepouštěl, tak jsem to zkusil, no první den to byla hrůza ale postupně když jedu tak to je míň a míň, ale asi ten sprej koupin tedy :-) a nějakej název nevíte?? Moc díky Vláďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Já jsem koupil Valeo clim pur asi 270 kč. Je mnoho druhů koupíš téměř všude kde prodávaj autodíly nebo i v servisech zabývajících se klimatizacema,pak klidně koukni na netu bude toho mraky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Taky se mi to před dvěmi roky stalo.Dovezl jsem si talíř na plastovém krytu motoru až z Chorvatska a matka nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa CK Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Taky se mi to před dvěmi roky stalo.Dovezl jsem si talíř na plastovém krytu motoru až z Chorvatska a matka nikde. JJ to se mi stalo taky, spojka byla na plastovém krytu, volal jsem do servisu zda je použitelná a řekli mi že nejspíš bude poškozená, no namontoval jsem ji zpátky, ale pro změnu mi zase nechodí ta elektromagnetická cívka, takže mě stejně čeká výměna.Ještě musím přijít jak to celé demontovat, ale nejdřív se mrknu jestli jde do ní vůbec šťáva. Je mi divné , že celou dobu klimoška šla a po tom odpadnutí spojky najednou vůbec nic.Nechal jsem si jí aspon vyčistit a naplnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suhajka.R Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Prosim vas pomozte mi Kupil som si Fabiu 1.4 16V 55KW rok vyroby 6/2001 Hned vten den som zbadal ze nejak ta klima nechce vypnut darmo som ju ja vypol hodil som si ju na diagnostiku a tam mi vyslo kod 00898 Proste skrat na vodicoch alebo Rj jednotka vadna atd Docital som sa na tomto fore o jednotke ktora sa nachadza na nosniku pod akumlatorom Zohnal som si ju a hajde na to v cera a dnes a nic Akonahle otocim klucikom u na kompresore sa objavy 12V a klima ani neni zapnuta Vymenil som tu jednotku a taktiez nic Zmeral som odpor cievky vstup na kompresor 11,6 ohmov mislym ze to je OK Uz som rozobral pristrojovku a skontroloval som si tie 3 rele co tam su rozobral som ich a su ok ale zbadal som ze jedno rele co je samo na vrchu v lavo sivej farby ten sa trosku hreje a je stale zopnuty aj ked neni otoceny kluc no ale sklimou to nema nic spolocne aspon si mislim Presiel som po kabelazi od kompresora az pod akumlator drziak a vyzera byt vsetko OK Prosim vas pomozte mi ja uz neviem uz nemam dalsie napady Je mozne ze by prepojili predosli majitelia na aute kabel aby ta klima isla vzdy lebo tam mohli mat chybu napr cidlo vyparnika a neslo im klima a vyriesily to takto alebo ja uz neviem a kto vie ked cidlo vyparnika je KO ci by stym uspeli ze by ta klima sa rozbehla Akonahle stiahnem dole z kompresora 12V napajanie tak klima prestane fungovat . Je normalne ze tam tych 12 V je aj ked klima nie je zapnuta ??? Ale napriklad ked stiahnem dole kontakty z RJ pod nosnikom ventilatory sa netocia ale ta zasrata klima bezi ja uz som bezradny napiste mi niekto co mam dalej robit Prosim Dakujem Ps Dopocul som sa ze ta klima ma bezat aj ked je vypnuta na niekolko % ma bezat je to pravda Ale jednoznacne tam nieco mam lebo vag pisal 00898 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKKaS Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 Ahojte, prestala mi fungovat klimatizacia, pred zaciatkom zimy bola plnena, cez zimu som si ju preventivne pustal. No teraz cez leto mi prestala ist aj ked cca pred mesiacom isla. Tlak v klime je. VAG kabel bohuzial nemam, neviete co stym? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelnez Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 podívej se na pojistku...mně ted z ničeho nic taky přestala jít a měl sem spálenou pojistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKKaS Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 Poistku som pozrel ako prvu v poistnej skrinke ...ale ta pohana aj vodne cerpadlo takze by to bolo trosku vaznejsie ale ta je v poriadku, ako som zistil pravdepodobne to je elektromagneticka spojka len nemam VAG aby som si to potvrdil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guny Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 ahoj,mam ten samý problém,mám klimatronic a když zmáčknu auto tak začne foukat,ale nechladi a protože tomu absolutně nerozumím tak zajedu do servisu a to bude asi darda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekJe Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 Ahoj, mám nefukční klima, při zapnutí spíná a rozepíná ( jenom cvaká), zatím mi nikde neporadily. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 Hm, to Ti těžko někdo poradí, když nenapíšeš co máš klimu (manuál/climatronic), případně co říká VAG, jakou máš motorizaci a zdali jsi kontroloval, jestli máš chladivo v systému. Je to podobné, jako když přijdeš do servisu a řekneš, že auto nejede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 ja vim co tomu je, je to rozbity 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 zdravím,mám dotaz ohledně základního nastavení klimatizace ve vagu na octe 1,8 20V.je to adresa 010 tak jak u fabek?díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 typoval bych to na 0, jako ma superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKKaS Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 No aj ja mam ten problem, podla mna su zle kontakty kdesi istotne ... ale problem je ten ze ked to napichnem na VAG tak sa nespojim ani s riadiacu jednotku, klimy. Prosim vas kde sa nachadzaju rele a RJ klimatizacie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Řj klimatizace,klimatroniku je pod displejem a spolupracuje s jednotkou dochlazování na nosníku pod baterkou.pokud nemáš klimatronik tak tam žádná řj není,jen jednotka dochlazování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKKaS Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 No mam manualnu tak mi doplo ze RJ tam nebude ... potom jedine skontrolovat tu jednotku dochladzovania a ta sa nachadza pod bateriou nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Jo pod baterkou,to najdeš a co ventilátory na chladiču,točí se po zapnurí klimy,jestli ne tak třeba taky pojistky na baterce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guny Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Jo pod baterkou,to najdeš a co ventilátory na chladiču,točí se po zapnurí klimy,jestli ne tak třeba taky pojistky na baterce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guny Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 ahoj,tak ty ventylatory se netocej,nwm jestli se ma sepnout hned,ale zrejme jo Jinak dik kouknu na tu pojistku,kdyby to bylo tim tak super jinak to bude darda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKKaS Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Poistky som pozeral kedze nie su priehladne tak, som bol v pomykove ci su neni prepalene ale vyzeraju ako nove, ked zapnem klimu tak nezopne ventilator na chladici. ani otacky sa neznizia ako pred tym .... ked mi klima isla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.