Publikováno Duben 2, 200817 r Kdo podle Vás dělá úplně nejlepší motory na světě??? Co kdo myslíte??? Myslím na spolehlivost, na výdrž vč eletriky v motoru atd.. Upraveno Duben 2, 200817 r od century
Duben 2, 200817 r Kdo podle Vás dělá úplně nejlepší motory na světě??? Co kdo myslíte??? Myslím na spolehlivost, na výdrž vč eletriky v motoru atd.. Těžko říci, ale Japonci určitě budou v popředí. Nicméně stále bych neodsuzoval MB, ikdyž elektronika není jeho silná stránka, tak ty motory celkem makají
Duben 2, 200817 r Autor Známej má hondu accord, starší rok a ještě k tomu byla ze zeplávy.. takže vytopený auto.. no kontrolky mu tam svítí... možná dva roky neměnil olej, ale motor šlape jak hodinky...
Duben 2, 200817 r Nemůžeš srovnávat staré a dnešní motory, to pak můžu napsat stará dobrá T930, jezdí i na kerosin, může se celá ponořit do vody, má dva startéry,...
Duben 2, 200817 r mslím že honda určitě benzíny...ale toyota benzíny moc neumí....co davají teď do nových toyot tak jsem slyšel žádná sláva...ale zato naftu umí...jinak benzíny BMW???????a nafta taky....
Duben 2, 200817 r Autor Nemůžeš srovnávat staré a dnešní motory, to pak můžu napsat stará dobrá T930, jezdí i na kerosin, může se celá ponořit do vody, má dva startéry,... Jak vidíš tak můžu, ale já NESROVNÁL nýbž jsem říkal, co to auto má za sebou a že motor šlape... toť vše..
Duben 2, 200817 r A co takhle Rollce Royse? ešte sem nikde nikdy nevidel že by u krajnice stál Royce se zdihlou kapotou............
Duben 2, 200817 r A co takhle Rollce Royse? ešte sem nikde nikdy nevidel že by u krajnice stál Royce se zdihlou kapotou............ já ho u nás viděl jen jednou v životě
Duben 3, 200817 r A co takhle Rollce Royse? ešte sem nikde nikdy nevidel že by u krajnice stál Royce se zdihlou kapotou............ myslim, že rols používá motory bmw
Duben 3, 200817 r podla mna dva naj diesel motory boli: * BMW 525tds (1 200 000 km a slape jak ma) *motor koncernu Fiat, Lancia, Alfa, Iveco taktiez 2,5 tds (stale ho mam v Theme, ma skoro 400 tkm a ide jak veter) ale myslim, ze ked ma motor kvalitny olej, cistu naftu a pravidelny servis, vydrzi kazdy jeden s benzinmi moc skusenosti nemam, ale najviac sa mi pozdavala 1,3 v starom Golfe a 2,0ie. 16V od Alfy Romeo
Duben 4, 200817 r Autor Myslím, že fakt nejlepší motory má asi Porsche a Ferrari. No s tím Porschem nevím nevím.. Se mluvilo, že to jejich SUV mělo poruchové motory tak nevím
Duben 5, 200817 r můj názor je že japonci,ale 1 to nebudez těch dostupnějších to bude 100% audi,bmw To bude ovšem také tím, že pro vlastnictví Rolls Royce musíš splňovat určité podmínky a jednou z těch podmínek je i ta, že nikdy na veřejnosti neotevřeš kapotu
Duben 5, 200817 r to neni nutna podminka, je to spis neco jako jakysi kodex, ktery by se mel dodrzovat.. je to asi na stejne urovni, jako kdyz v anglii, pri piti caje o pate, nesmis pri michani cinkat lzickou o hrnek atd.. "Jako že majitel Royce nikdy nic sám na autě nedělá nebo proč?" - to je spise hypoteticka otazka, majitel royce ma opravdu jine starosti, nez resit technicke problemy na takoveto vec ma proste lidi / ridice napriklad Upraveno Duben 5, 200817 r od mytrix
Duben 6, 200817 r když se budeme bavit o starších (novější stejně nikdo neví kdo je autor a používá se jeden motor upravenej pro více výrobců) podle mě japonci: 1,6 16V super motory v civikách, corollách, šepot květin, velkej výkon, díky tomu že to byl otáčkovej motor po 200t pomalu končí. co se týče nafty tak kdysi jsem se setkal s Mazdou 626 comprex a to auto se okolo motoru sralo furt dokola, a co jsem se koho ptal tak říkal jóó comprex to jiný nebude evropa: benzín těžko říct (M5, RS4, RS6, Porsche, Lamba, Ferrari) super výkony atd. ale kolik znás ví že soused to má a najel s tím bez větších investic 1/2 mega ??? nafta: podle mě jasně TDi koncernu,1/2 ka TDi má přes 1/2 mega a furt to jede, a ta spotřeba u klasickýho TDi je velký + US: benzín nevím, zas tolik jich tu nejezdí, ale jsou to nízkootáčkovy obsahovy motory s minimem elektroniky a dalších součástí (turba v US moc nejsou) takže netočíš- neopotřebováváš, obsah= krouták= nemusíš točit nafta : v US snad jen nákladní doprava ad italie: jj jsou to našláply motory, dokud jedou tak jedou strašně ale výdrž a projevy okolo provozu( nic nemlátí jak D z itálie) ad Royce: nikdy jsem to auto ani neviděl jet, v bazarech taky moc nestávají, recencí na to že by najely 1M jsem taky moc nečetl, takže nevím proč je nejlepší ???
Duben 6, 200817 r to neni nutna podminka, je to spis neco jako jakysi kodex, ktery by se mel dodrzovat..je to asi na stejne urovni, jako kdyz v anglii, pri piti caje o pate, nesmis pri michani cinkat lzickou o hrnek atd.. "Jako že majitel Royce nikdy nic sám na autě nedělá nebo proč?" - to je spise hypoteticka otazka, majitel royce ma opravdu jine starosti, nez resit technicke problemy na takoveto vec ma proste lidi / ridice napriklad Já to slyšel jako podmínku, ovšem podložené to nemám, to je pravda a ani jsem se o to blíže nezajímal, jelikož v nejbližší době nákup Royce neplánuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.