Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak co pánové???koukám nikdo nic.......

tak co pánové???koukám nikdo nic.......

hmm nikomu se nechcce to zaridit. v R je taky par lidi kdo by to chtel, tka se snad pridaj.

Chtělo by to, aby to domluvil, kdo už s ním jednal, bylo by to daleko lepší

Musim, rict, ze me to taky laka. Akorat nevim zda s ohledem na (4letou) zaruku do toho jit:( Prece jen pak o ni clovek prijde.

Jinak ideal sever moravy. No a pokud by to bylo mezi 15-20.7. tak bych mohl primo v MB.

Musim, rict, ze me to taky laka. Akorat nevim zda s ohledem na (4letou) zaruku do toho jit:( Prece jen pak o ni clovek prijde.

Jinak ideal sever moravy. No a pokud by to bylo mezi 15-20.7. tak bych mohl primo v MB.

hmm to by slo., 15-20.7 v Bolce to je cas si to zaridit.

Já osobně pokud bych měl záruku, tak bych počkal, až mi skončí a šel na chip

taky bych bral tu Bolku.

Upraveno od foromen

půlka týdne...16.7.....jojo..chtělo by to aby to zařídil ten kdo to zařizoval...

půlka týdne...16.7.....jojo..chtělo by to aby to zařídil ten kdo to zařizoval...

Psal jsem mu SZ, ale vůbec se neozval

a kdo že to vůbec zařizoval??? :feve:jinak ohledně tý záruky...už se tu někde psalo že je cimbu ochotno to vrátit do původní podoby kdyby auto muselo kvůli nějaký věci na záruku do servisu....takže klidně i přes záruku....v servisu ti to nezjistí...

Upraveno od mira

a kdo že to vůbec zařizoval??? :feve:jinak ohledně tý záruky...už se tu někde psalo že je cimbu ochotno to vrátit do původní podoby kdyby auto muselo kvůli nějaký věci na záruku do servisu....takže klidně i přes záruku....v servisu ti to nezjistí...

s tým nezistí by som si nebol istý. keď doluješ záruku, predajca hľdá každú vec ktorej sa môže chytiť. niekde som čítal že nová rada RJ napr xxxxxx023D zaznamenáva zmeny softu !?

Psal jsem do cimbu.cz tak uvidím co napíše, bude hned informovat

tak jsme zvědav :)

Kolik byla tedy konečná cena na HTP, když nechci daňový doklad? :)

myslím, že kluci psali 3000

jj 3000,- a jsem spokojen, je to opravdu znát a při opatrné jizdě jde dolu i spotřeba:)

jdeš taky do toho???teď jen někoho sehnat kdo to obvolá a zařídí u cimbu...hned bych se ujal...ale nemám čas...no tak kdooooooooooooooooo????????????

je potřeba aby nás bylo aspoň 5 a dostali se na cenu 3000t. za auto..u HTP.....

Upraveno od mira

ja se hlasim do rady, pro me asi prichazi v uvahu Boleslav

Ja se taky hlasim. HTP - Brno

OK, taky bych do toho za 3litry šel. Ale nejlíp Morava, kolem D1 nebo Brno. Prý sem jezdí...

Taky bych do to toho šel za 3ku, ale bohužel můžu jen o víkendu a bral bych Boleslav.

já bych do toho šel taky, ale s termínem nevim - 23.6. mi začínají státnice :(

místo nejradši Praha nebo Bolka

janjoy:to zvládneš....si ty 3-4 hoďky uděláš čas ne :palec2:

Ja tam klidne zavolam,ale je treba se dohodnout na terminu a miste. Boleslav neni problem,ale pro spravedlnost bych to udelal nekde na pul cesty treba na tom velkem OMW na D11.

Upraveno od mira 19

Ja tam klidne zavolam,ale je treba se dohodnout na terminu a miste. Boleslav neni problem,ale pro spravedlnost bych to udelal nekde na pul cesty treba na tom velkem OMW na D11.

A co Jihlava?

Osobne je mi to jedno pokud to neni 300km, ale ostatni se nemohou nejak dohodnout coz je zaklad pro uspesne hromadne chipovani.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.