Blacky Vloženo 3. Červen 2008 Vloženo 3. Červen 2008 tak co pánové???koukám nikdo nic....... hmm nikomu se nechcce to zaridit. v R je taky par lidi kdo by to chtel, tka se snad pridaj. Citovat
Standis Vloženo 3. Červen 2008 Vloženo 3. Červen 2008 Chtělo by to, aby to domluvil, kdo už s ním jednal, bylo by to daleko lepší Citovat
lumirnavrat Vloženo 4. Červen 2008 Vloženo 4. Červen 2008 Musim, rict, ze me to taky laka. Akorat nevim zda s ohledem na (4letou) zaruku do toho jit:( Prece jen pak o ni clovek prijde. Jinak ideal sever moravy. No a pokud by to bylo mezi 15-20.7. tak bych mohl primo v MB. Citovat
Blacky Vloženo 4. Červen 2008 Vloženo 4. Červen 2008 Musim, rict, ze me to taky laka. Akorat nevim zda s ohledem na (4letou) zaruku do toho jit:( Prece jen pak o ni clovek prijde.Jinak ideal sever moravy. No a pokud by to bylo mezi 15-20.7. tak bych mohl primo v MB. hmm to by slo., 15-20.7 v Bolce to je cas si to zaridit. Citovat
Standis Vloženo 4. Červen 2008 Vloženo 4. Červen 2008 Musim, rict, ze me to taky laka. Akorat nevim zda s ohledem na (4letou) zaruku do toho jit:( Prece jen pak o ni clovek prijde. Já osobně pokud bych měl záruku, tak bych počkal, až mi skončí a šel na chip Citovat
foromen Vloženo 4. Červen 2008 Vloženo 4. Červen 2008 (editace) taky bych bral tu Bolku. Editováno: 4. Červen 2008, autor: foromen Citovat
mira Vloženo 4. Červen 2008 Vloženo 4. Červen 2008 půlka týdne...16.7.....jojo..chtělo by to aby to zařídil ten kdo to zařizoval... Citovat
Standis Vloženo 5. Červen 2008 Vloženo 5. Červen 2008 půlka týdne...16.7.....jojo..chtělo by to aby to zařídil ten kdo to zařizoval... Psal jsem mu SZ, ale vůbec se neozval Citovat
mira Vloženo 5. Červen 2008 Vloženo 5. Červen 2008 (editace) a kdo že to vůbec zařizoval??? :feve:jinak ohledně tý záruky...už se tu někde psalo že je cimbu ochotno to vrátit do původní podoby kdyby auto muselo kvůli nějaký věci na záruku do servisu....takže klidně i přes záruku....v servisu ti to nezjistí... Editováno: 5. Červen 2008, autor: mira Citovat
mode Vloženo 5. Červen 2008 Vloženo 5. Červen 2008 a kdo že to vůbec zařizoval??? :feve:jinak ohledně tý záruky...už se tu někde psalo že je cimbu ochotno to vrátit do původní podoby kdyby auto muselo kvůli nějaký věci na záruku do servisu....takže klidně i přes záruku....v servisu ti to nezjistí... s tým nezistí by som si nebol istý. keď doluješ záruku, predajca hľdá každú vec ktorej sa môže chytiť. niekde som čítal že nová rada RJ napr xxxxxx023D zaznamenáva zmeny softu !? Citovat
Standis Vloženo 5. Červen 2008 Vloženo 5. Červen 2008 Psal jsem do cimbu.cz tak uvidím co napíše, bude hned informovat Citovat
janjoy Vloženo 5. Červen 2008 Vloženo 5. Červen 2008 Psal jsem do cimbu.cz tak uvidím co napíše, bude hned informovat tak jsme zvědav Kolik byla tedy konečná cena na HTP, když nechci daňový doklad? Citovat
Standis Vloženo 5. Červen 2008 Vloženo 5. Červen 2008 tak jsme zvědav Kolik byla tedy konečná cena na HTP, když nechci daňový doklad? myslím, že kluci psali 3000 Citovat
lukyssek Vloženo 5. Červen 2008 Vloženo 5. Červen 2008 jj 3000,- a jsem spokojen, je to opravdu znát a při opatrné jizdě jde dolu i spotřeba:) Citovat
mira Vloženo 6. Červen 2008 Vloženo 6. Červen 2008 (editace) tak jsme zvědav Kolik byla tedy konečná cena na HTP, když nechci daňový doklad? jdeš taky do toho???teď jen někoho sehnat kdo to obvolá a zařídí u cimbu...hned bych se ujal...ale nemám čas...no tak kdooooooooooooooooo???????????? je potřeba aby nás bylo aspoň 5 a dostali se na cenu 3000t. za auto..u HTP..... Editováno: 6. Červen 2008, autor: mira Citovat
TomV Vloženo 6. Červen 2008 Vloženo 6. Červen 2008 ja se hlasim do rady, pro me asi prichazi v uvahu Boleslav Citovat
martt Vloženo 7. Červen 2008 Vloženo 7. Červen 2008 OK, taky bych do toho za 3litry šel. Ale nejlíp Morava, kolem D1 nebo Brno. Prý sem jezdí... Citovat
piskot Vloženo 7. Červen 2008 Vloženo 7. Červen 2008 Taky bych do to toho šel za 3ku, ale bohužel můžu jen o víkendu a bral bych Boleslav. Citovat
janjoy Vloženo 7. Červen 2008 Vloženo 7. Červen 2008 já bych do toho šel taky, ale s termínem nevim - 23.6. mi začínají státnice místo nejradši Praha nebo Bolka Citovat
mira Vloženo 7. Červen 2008 Vloženo 7. Červen 2008 janjoy:to zvládneš....si ty 3-4 hoďky uděláš čas ne Citovat
mira 19 Vloženo 8. Červen 2008 Vloženo 8. Červen 2008 (editace) Ja tam klidne zavolam,ale je treba se dohodnout na terminu a miste. Boleslav neni problem,ale pro spravedlnost bych to udelal nekde na pul cesty treba na tom velkem OMW na D11. Editováno: 8. Červen 2008, autor: mira 19 Citovat
Braver Vloženo 8. Červen 2008 Vloženo 8. Červen 2008 Ja tam klidne zavolam,ale je treba se dohodnout na terminu a miste. Boleslav neni problem,ale pro spravedlnost bych to udelal nekde na pul cesty treba na tom velkem OMW na D11. A co Jihlava? Citovat
mira 19 Vloženo 8. Červen 2008 Vloženo 8. Červen 2008 Osobne je mi to jedno pokud to neni 300km, ale ostatni se nemohou nejak dohodnout coz je zaklad pro uspesne hromadne chipovani. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.