Únor 25, 200817 r no tak pozrel som si nejake testy a budem sa rozhodovat medzi znackami bridgestone, continental, dunlop a michelin. uvidim aka bude ponuka. naposledy sa mi podarilo kupit zimne pneu michelin alpin 4ks pneu za cenu 3ks . este jedna otazocka: ake mate skusenosti s nakupom cez net?
Únor 25, 200817 r no tak pozrel som si nejake testy a budem sa rozhodovat medzi znackami bridgestone, continental, dunlop a michelin. uvidim aka bude ponuka. naposledy sa mi podarilo kupit zimne pneu michelin alpin 4ks pneu za cenu 3ks . este jedna otazocka: ake mate skusenosti s nakupom cez net? rovněž jsem se rozhodoval mezi bridgestone, continental a michelin a právě jsem objednal ContiPremiumContact2 jinak přes net jsem objednával zimní pneu a hned druhý den je dovezli. Gumy staré asi jeden měsíc, takže ok
Březen 5, 200817 r Ak mas na 1. mieste bezpecnost, pozri si porovnavacie testy a zariad sa podla toho. Ja som vyberal podla toho tiez- sice som kupoval 16- ky, ale rozhodol som sa pre Bridgestone Turanza. Pozri aj sem- mozno ti to pomoze pri rozhodovani... A este k matadorkam- cena dobra, jazdne vlastnosti o nicom- su ovela horsie ako pneu poprednych vyrobcov- pri brzdeni na suchu maju dokonca o niekolko metrov dlhsiu brzdnu drahu ako pneu poprednych svetovych vyrobcov. A opotrebovanim sa to este zhorsuje... potvrdzujem, že matadorky sú neskutočný shit... po dvoch rokoch - pritom v zime som mal obuté zimné matadorky - som matadorky musel meniť podotýkam, že som sa snažil ich chrániť a udržiavať ako len najlepšie sa dalo
Březen 6, 200817 r já taky na toto pneu jezdil ContiPremiumContact2 (185/60 R14) a nové mám michelin pilot exapo II nebo tak nějak a super (195/50 R15)
Březen 24, 200817 r Nemáte někdo tyto pneu na (F) http://www.eobchodnidum.cz/epneukola/pneum...r15-158938.html A co tyto - máte je někdo?? http://www.eobchodnidum.cz/epneukola/pneum...tml#description Upraveno Duben 12, 200817 r od aleshh
Březen 25, 200817 r Kámoš je má na krátké Fabii a naprostá spokojenost. Goodyer je perfektní značka u ní se není čeho bát.
Březen 25, 200817 r Nemáte někdo tyto pneu na (F) mrkni do testů pneumatik, třeba tam najdeš, jak si stojí (asi ale v jiném rozměru než na fabču)
Duben 3, 200817 r Taky jsem už včera dával letní kola. Všiml jsem si, že mám přední víc sjeté, tak jsem je přehodil se zadníma. Někde jsem četl, že se to může dělat. Jaké s tím máte zkušenosti ?? Upraveno Duben 3, 200817 r od RLP
Duben 4, 200817 r A můžou se měnit i z levé strany na pravou a opačně? Jestli že máš směrový dezén musíš dodržet směr otáčení,pokud ne tak je to asi jedno jinak už mám taky přezuto skoro týden
Duben 4, 200817 r prezuvat sa bude v nasledujucich dnoch dnes mi prave dorazili nove gumy Bridgestone turanza ER 300, tak som zvedavy ake budu ale podla recenzii a odporucani dobre, aj testy to prezradili.
Duben 7, 200817 r Tak dnes taky přezuto no jo,ale když přez den jsou už stabilně teploty přez 10 stupňů,tak si myslím,že zimních je škoda
Duben 7, 200817 r Zimní se začnou oproti letním sjíždět víc až při teplotách okolo 20 stupňů, nebo když někdo jezdí na krev. Okolo 10 stupňů jsou zimní ještě v pohodě
Duben 12, 200817 r Tak jsem si po různých vyčtených recenzích konečně obědnal Goodyeary F1 GDS2 190x45x16" a už už se na ně těším. Podle testů a různých názorů od lidí kteří je mají, tak by to měl být nejlepší poměr cena kvalita. Do teďka jsem měl Semperit Direction Sport a řekl bych že to byl podprůměr. Takže jakmile je nasadím zároveň na úplně nový elektrony, tak dám vědět.
Duben 15, 200817 r ty goodyear excellence jsem mel objednane a zrusil jsem je, protoze me bracha odradil skrz to, ze jsou hlucne...tak jsem zvolil dunlop sport fastresponse, ted v testech dopadli dost dobre...kukni na az-pneu.cz tam maji ty testy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.