Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahoj rovnou ti reknu do plata ho nedavej,ja mel v plate Sony Xploid 25cm a hralo to o nicem,kufr neni uplne utesneny takze ti to bude profukovat a ozvucnice byla moc velka takze se to poradne nemohlo oprit,vyresil sem to bass boxem co mam v kufru,ted to hraje o dooost lip,kenecne sem aspon trosku spokojeny,je to jen rada delej jak chces -_-

Vloženo (editace)

dej si to do bedny bude to hrát líp a neuvidí to čórkaři navíc kdikoliv budeš potřebovat tak to vytáhneš :p

Editováno: , autor: NOS
Vloženo

...ten Xplod ti nemohl v tom platu hrát proto, že to není SW typu freeair.

V tomto rozměru moc freeair SW není.Za úvahu by stál SW Pioneer 305F ale je to 30cm...šel bych raději cestou boxu...

Vloženo

SW do plata bych taky nedoporucoval. Aby SW hral, je dulezita i montaz. Plato sice udelas z MDF ale musis upravit i ty plasty na boku, jinak se ulamou. Udelat to tak aby to bylo opravdu tuhy a pevny je problem. Pokud se ti to vse povede, tak pak musis vybrat dobrej SW a to neni vzy jednoduchy. Resil bych to taky radsi boxem.

• o 5 týdny později...
Vloženo

Kdyz jsem se ja rozhodoval o subwooferu, tak bud box a nebo ho dat do podlahy do rezervy .. Jelikoz mam taky kratkou fabii a mista v kufru je fakt malo a porad vytahovat bednu se mi nechtelo, zvolil jsem tedy montaz do rezervy. Pry je to nejtezsi reseni, ale mi se to nakonec povedlo. Zvuk je skvely a jsem s tim velmi spokojen. :palec2: Mista je v kufru porad stejne, jen je asi o 4 cm zvedla podlaha ... A vysledek:

p8010001tq6.th.jpg p8010024al3.th.jpg

Akorat jsem samozrejme musel vytlumit prostor kolem rezervy, ale to jeste neni na fotce videt ...

• o 2 týdny později...
  • o 10 měsíců později...
Vloženo

Chci se zeptat, mám Fábii Sedan, a chtěl bych ušetřit místo v kufru, protože občas toho vezu oprvadu hodně :feve: Šlo by dát sub do plata? Když už v něm mám repro Sony Xplod typ nevím, odpoledne mužu vyfotit. A jaký sub. by jste doporučili? a jaký zesík k tomu? Díky moc za odpovědi

Vloženo

radsej to tam nedavaj, subwoofer ak ma dobre hrat, tak sa potrebuje o nieco "opriet", co v tak velkom kufri nedosiahnes. a navyse ak mu budes menit objem ozvucnice = kufra, tak bude hrat vzdy inak. kup si radsej kvalitne ovaly a posluzia ti lepsie ako sub v plate. druha moznost je dat sub do rezervy alebo spravit mu ozvucnicu na bocnej strane kufra.

Vloženo

...proč by to nemělo dobře hrát?když SW bude typu freeair...problém je ale jinde...a to v tom, že plato se musí vyrobit z MDF a ta sama o sobě je těžká a na ní ještě SW...nezvládnou to plastové úchyty po stranách.Ale i to se dá vyřešit...toto sice není Fabie, ale bylo by to podobné...

post-845-1207563442_thumb.jpg

Vloženo

Neviem jak v sedane ale v kratkej je mozne urobit vystuhy do tych bocnych plastov. bez vystuh plasty tu vahu neudrzia

Prikladam foto mojho "usporiadania", mozno najdes inspiraciu. ;)

Ako hovoril fancarhifi Plato z MDFky a Freeair Sub a celkom pekne to vie zahrat, ked to spravne nastavis.

post-3257-1207583685_thumb.jpg

Vloženo

A ten typ jak ste říkali, tak nějaký sub tajtoho typu? Který by ste doporučili? Jinak tajto sou repra vzádu v platě a místa je tam dost ještěimage043dh5.jpg

image051oc4.jpg

basujou slušně, ale chtěl bych ještě víc :(

• o 2 roky později...
Vloženo (editace)

Já to vyřešil takto.. :) ještě sem to sice v autě neměl zapojené ale jinak to hraje super.. :) a místa sem taky moc nezabral.. co se týče plata.. ani omylem..

post-47168-1272027837,6751_thumb.jpg

Editováno: , autor: Twich

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...