TiGeRZ Vloženo 15. Duben 2007 Vloženo 15. Duben 2007 Ako bude hrat subwoofer v plate v kratkej fabii ? mam tam uz DCX690 a chcel by som dat do stredu subwoofer...nejaky 20 az 25cm...dikes Citovat
s-talker Vloženo 15. Duben 2007 Vloženo 15. Duben 2007 ahoj rovnou ti reknu do plata ho nedavej,ja mel v plate Sony Xploid 25cm a hralo to o nicem,kufr neni uplne utesneny takze ti to bude profukovat a ozvucnice byla moc velka takze se to poradne nemohlo oprit,vyresil sem to bass boxem co mam v kufru,ted to hraje o dooost lip,kenecne sem aspon trosku spokojeny,je to jen rada delej jak chces Citovat
s-talker Vloženo 15. Duben 2007 Vloženo 15. Duben 2007 hodim ti foto jak to vypadalo predtim,jen tak orientacne a tady je moje nove reseni http://s-talker.wz.cz/Fabia/bassbox3.jpg jen tak pro uplnost Citovat
TiGeRZ Vloženo 15. Duben 2007 Autor Vloženo 15. Duben 2007 jj asi kaslem na plato a hodim to aj ja do boxu........ Citovat
NOS Vloženo 15. Duben 2007 Vloženo 15. Duben 2007 (editace) dej si to do bedny bude to hrát líp a neuvidí to čórkaři navíc kdikoliv budeš potřebovat tak to vytáhneš Editováno: 15. Duben 2007, autor: NOS Citovat
NOS Vloženo 15. Duben 2007 Vloženo 15. Duben 2007 (editace) trochu nepořádek Editováno: 15. Duben 2007, autor: NOS Citovat
.Viki Vloženo 15. Duben 2007 Vloženo 15. Duben 2007 a nebo tak, ale bedna je určitě skladnější Citovat
fancarhifi Vloženo 16. Duben 2007 Vloženo 16. Duben 2007 ...ten Xplod ti nemohl v tom platu hrát proto, že to není SW typu freeair. V tomto rozměru moc freeair SW není.Za úvahu by stál SW Pioneer 305F ale je to 30cm...šel bych raději cestou boxu... Citovat
RyVeS Vloženo 18. Duben 2007 Vloženo 18. Duben 2007 SW do plata bych taky nedoporucoval. Aby SW hral, je dulezita i montaz. Plato sice udelas z MDF ale musis upravit i ty plasty na boku, jinak se ulamou. Udelat to tak aby to bylo opravdu tuhy a pevny je problem. Pokud se ti to vse povede, tak pak musis vybrat dobrej SW a to neni vzy jednoduchy. Resil bych to taky radsi boxem. Citovat
kully Vloženo 18. Květen 2007 Vloženo 18. Květen 2007 Kdyz jsem se ja rozhodoval o subwooferu, tak bud box a nebo ho dat do podlahy do rezervy .. Jelikoz mam taky kratkou fabii a mista v kufru je fakt malo a porad vytahovat bednu se mi nechtelo, zvolil jsem tedy montaz do rezervy. Pry je to nejtezsi reseni, ale mi se to nakonec povedlo. Zvuk je skvely a jsem s tim velmi spokojen. Mista je v kufru porad stejne, jen je asi o 4 cm zvedla podlaha ... A vysledek: Akorat jsem samozrejme musel vytlumit prostor kolem rezervy, ale to jeste neni na fotce videt ... Citovat
fancarhifi Vloženo 18. Květen 2007 Vloženo 18. Květen 2007 ..není to sice Fabia, ale princip zůstává...použitý SW Pioneer TS-w307F...zvuk bude zítra... Citovat
fancarhifi Vloženo 19. Květen 2007 Vloženo 19. Květen 2007 ...to je, ale jedině, že by ho měl na střeše...má LPG Citovat
s-talker Vloženo 2. Červen 2007 Vloženo 2. Červen 2007 ...to je, ale jedině, že by ho měl na střeše...má LPG tak to aby mu z toho nebouchla bomba Citovat
TOMTUNING Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 Chci se zeptat, mám Fábii Sedan, a chtěl bych ušetřit místo v kufru, protože občas toho vezu oprvadu hodně Šlo by dát sub do plata? Když už v něm mám repro Sony Xplod typ nevím, odpoledne mužu vyfotit. A jaký sub. by jste doporučili? a jaký zesík k tomu? Díky moc za odpovědi Citovat
domino666 Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 radsej to tam nedavaj, subwoofer ak ma dobre hrat, tak sa potrebuje o nieco "opriet", co v tak velkom kufri nedosiahnes. a navyse ak mu budes menit objem ozvucnice = kufra, tak bude hrat vzdy inak. kup si radsej kvalitne ovaly a posluzia ti lepsie ako sub v plate. druha moznost je dat sub do rezervy alebo spravit mu ozvucnicu na bocnej strane kufra. Citovat
fancarhifi Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 ...proč by to nemělo dobře hrát?když SW bude typu freeair...problém je ale jinde...a to v tom, že plato se musí vyrobit z MDF a ta sama o sobě je těžká a na ní ještě SW...nezvládnou to plastové úchyty po stranách.Ale i to se dá vyřešit...toto sice není Fabie, ale bylo by to podobné... Citovat
domino666 Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 to: 'fancarhifi' sorry na freeair som zabudol, ale aj tak neviem ci by subwoofer nepretlacal potom tie repro co tam ma... a do sedanu mdf ? hmm Citovat
fancarhifi Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 ...i sedan se dá udělat...i když jen s 10" SW...něco podobného jsem dělal do A4... Citovat
jogofogo Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 Neviem jak v sedane ale v kratkej je mozne urobit vystuhy do tych bocnych plastov. bez vystuh plasty tu vahu neudrzia Prikladam foto mojho "usporiadania", mozno najdes inspiraciu. Ako hovoril fancarhifi Plato z MDFky a Freeair Sub a celkom pekne to vie zahrat, ked to spravne nastavis. Citovat
TOMTUNING Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 A ten typ jak ste říkali, tak nějaký sub tajtoho typu? Který by ste doporučili? Jinak tajto sou repra vzádu v platě a místa je tam dost ještě basujou slušně, ale chtěl bych ještě víc Citovat
fancarhifi Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 ...je to typ freeair...doporučil bych ti... http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...0&Itemid=58 ...to původní plato demontovat...a vyrobit nové z MDF...potáhnout kobercem v barvě dle vlastního výběru...budeš ale muset vyříznout otvor do plechu pro SW... Na tento SW ale nedávej slabší zesilovač jak 200-300W/RMS. Citovat
Twich Vloženo 23. Duben 2010 Vloženo 23. Duben 2010 (editace) Já to vyřešil takto.. ještě sem to sice v autě neměl zapojené ale jinak to hraje super.. a místa sem taky moc nezabral.. co se týče plata.. ani omylem.. Editováno: 23. Duben 2010, autor: Twich Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.