TomasW Vloženo 10. Duben 2008 Vloženo 10. Duben 2008 Poraďte prosím kde koupit krytku místo bouchlého airbagu... nechci dávat nový bag, ale zároveň nechci jezdit s prasklým volantem :-( poraďte pls kde koupit... na netu jsem nenašel :-( Citovat
olisoft Vloženo 11. Duben 2008 Vloženo 11. Duben 2008 Poraďte prosím kde koupit krytku místo bouchlého airbagu... nechci dávat nový bag, ale zároveň nechci jezdit s prasklým volantem :-( poraďte pls kde koupit... na netu jsem nenašel :-( Krytky myslim, ze sa nepredavaju, bezne sa to riesi tak, ze to zlepis, vygitujes a nastriekas ciernou... Ked vies velmi dobre lepit, tak nemusis ani tmelit a farbit. Citovat
Zlo Vloženo 17. Duben 2008 Vloženo 17. Duben 2008 Poraďte prosím kde koupit krytku místo bouchlého airbagu... nechci dávat nový bag, ale zároveň nechci jezdit s prasklým volantem :-( poraďte pls kde koupit... na netu jsem nenašel :-( Mrkni do Annonce v rubrikách auto-moto/náhradní díly/tuzemské vozy Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.