Ludovit Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 MAM PROBLEM S NADOBKOU NA OSTREKOVACE.DOLEJEM DO PLNA A NIEKDE MI TO TECIE.nEDA SA TO NEJAK ZALEPIT AKO STYM PRASKOM DO CHLADIACEJ KVAPALINY? VOPRED DAKUJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 známý automechanik mi říkal, že to protéká většinou kolem motorku čerpadla, ale mluvil o tom všeobecně. Prý ho stačí jen vyndat vyměnit těsnění a znova namontovat. Jinak spíš nějakou tavnou pistoli na plast a zalátat, nějaký prášek by urpal kompletně všechno. Mi na Puňťovi praskla nádobka na vodu na ostřikovače, nová přes 2.000,- tak mi to zalátal tavnou pistolí nebo jak se ten bazmek jmenuje. Drží to výborně, a to byla prasklina značná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 HLADAŤ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Presne tak,hledej nebo napis odkud presne ti to vyteka.Potom muzeme radit dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Teče to v přechodu nádržky a čerpadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...15073&st=25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.