Jairo Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 Ma niekto skusenosti s clonami x-shades? http://www.x-shades.eu/?lang=sk&znacka=3&model=18&typ=29&facelift=1 Maju vobec zmysel ked uz na oknach je sunset zatmavenie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 Hlavní výhodou kombinace sunset+clony je, že přes okna do auta není vůbec vidět. Já to mám takhle u FII už od novýho auta (sunset+origo Škoda clony), a jsem maximálně spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 koukni na fotky co jsem dával já tam je sunset i clony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batole_ Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Ja mam sunset + origo sitky v zadnich bocnich dverich a super. Co jsem koukal na fotky uzivatele vyse co ma site od milotecu,tak provedeni je stejne. Kvalita ale nevim jak na tom u milotecu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 (editace) já milotec nemám a kvalita je super zpracování kvalitní nikde se nic po roce používání netrhá ani nic podobného a to je na zimu nesundávám Editováno: 19. leden 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Je lepší dát fólie nebo clonky? Teď to zrovna řeším, protože sunset nemám, tak to chci odstínit. Na OB Autodíly mají 5ks za 2300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Těžko říct, asi všichni tu máme clony na sunsetu a super. Když je pošmourno a/nebo se chceš vzadu kochat, clonu z okna vycvakneš a hodíš dozadu na plato. Když dojedeš a chceš nechat dítě dospat v autě, ale nechceš ho mít pečené, stáhneš okna a nemusíš řešit hmyz. Ale pozor, když třeba v autě spíš a v noci uvnitř nasvítíš (nebo v mém případě když svítí panoramou dovnitř slunce), přide mi, že je skrz clony vidět zvenku líp než přes fólie, což bude bez sunsetu ještě horší. Vzhledem k tomu, že máš Rooma jako druhé auto na pojížďky po městě, asi kochání a spaní uvnitř nehrozí, což mluví spíš pro fólie. Nejlepší bys měl clony vyzkoušet. Pokud by ti to stačilo, tak 2300 Kč je super cena, fólie na všech 5 oken nejspíš vyjdou o dost dráž. Odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Na Rapidke sme mali sunset, ale dal som aj folie a manzelka si to velmi chvalila. Na Golfe nebolo ziadne tonovanie a opat som tam dal folie. Je to skvela vec podla mna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Ahoj, jsem z Mladé Boleslavi. Na zadních malých oknech jsou černé fólie, takže potřebuji jen do dveřích a kufru. Cena vyjde asi na stejno. Fólie jsem měl dvakrát a bylo to OK, jen byly hodně černé a večer se s nima hůř parkovalo. Takže spíše slabší černé a nebo tmavší zelený sunset, což se asi bude opticky prát s neprůhlednými v kufru, i když ty by možná šlo nějak odstranit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Jejda, tamtudy pojedu nejspíš až někdy příští rok v létě, od nás, z jihu, je to trochu moc z ruky, tak nic. Třeba se ti ozve někdo jiný z fóra, kdo má clony. Teď na to koukám, že máš zalepená skla v kufru. Když už to tam je, tak bych to nechal. Aspoň zvenku nikdo nebude moct snadno koukat do kufru a ušetříš za kryt díry za sedačkami. Jestli s tím bude jezdit žena na mateřské, tak to zase mluví spíš ve prospěch clon než fólií. No, tohle rozhodování ti nezávidím. Jestli v tom bude žena vozit děcka, tak bych na boční okna hodil clony a kdyby to nestačilo, tak je později doplnil světlejší fólií, něčím na způsob sunsetu. Zadek bych zafolioval do tmava a přidal parkovací senzory... Ideálně doplněné couvací kamerou v madle kufru a nějakým vhodným monitorem, nejlíp rovnou v zrcátku s kamerou. Přecejen s tím bude couvat ženská, že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 S těma kamerama nemám zkušenosti, ale za litr se dá koupit couvák pod RZ a prý funguje dobře. Je to Keetec 150. S tím zatmavením ještě uvidím. Zase do toho nechci moc cpát peníze. Stál to samé co jedničková fabie[emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Dám fólie[emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.