Robo_PP Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 zboku na pravej , alebo lavej strane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) Na pravé straně...defakto jakoby pod pravými zadními dveřmi Editováno: 29. Prosinec 2009, autor: TomášT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 takze stacilo napisat ze na soferovej strane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cetrix Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Zatial v pohode, motor trocha jak nafťák, spotreba v meste 7,5-8,5 (závisý to od mnohých vecí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 29. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Je to tak. AEE se opravdu podobá celkem dost atmosferickému dieselu. Silný v nízkých a středních otáčkách. Ve vyšších ale nemá výraznou výkonovou špičku. Ikdyž! Hodně udělají kvalitní svíčky. Se starými motor tak tak přelezl po dlouhém přemlouvání 4200ot, ale s novými, které předepisuje výrobce-BOSCH WR7LTC+ jde bez řečí až za 5000ot.. Takže i v tomto záleží na dalších faktorech Spotřeba ve městě souhlasí - těch 7,5-9l, mimo město v obsazeném autě 6,8-7,3l a s prázdným autem v pohodě za 6,1-6,4l/100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.mirda Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 QUOTE(tomasch @ 19.10.2009, 7:25 ) * Takže jsi skončil jako já před cca měsícem. Babral jsem se s termostatem a bylo to čidlo. Jinak koukni na cenovky na www.cc-autodily.cz Můžu doporučit (termostat orig asi 300 a čidlo 200,-) T.. Myslel sem si že to tak dopadne. Při mý smůle.... Jednou už bylo měněný čidlo i termostat (každý zvlášť), auto má cca 210000km. Zdravím, pánové! Tak sem se konečně dostal k výměně čidla teploty, koupil sem originál ze skoda-díly.cz. Termostat mám přímo ze škodovácký prodejny (origoš, 550Kč...) Bohužel pomalý zahřívání a kolísání teploty se děje stále. Je možný, že by bylo v háji to koleno nebo uložení termostatu? Dnes jsem ráno po ujetí cca 1,5km šáhl na hadici z motoru do chladiče (horní přívod) a bylo znát že je teplá. Takže buď je v háji fungl nový origo termostat nebo jeho uložení. Nemáte někdo zkušenosti s podobným problémem? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Když jsi dával termostat, zkoušel jsi, jak dosedá gumička termostatu na ten nátrubek? Kolega ho měl nějak pokroucenej a netěsnilo to vůbec už od pohledu. Naštěstí se dá se koupit jako ND. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 10. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 pokud je mi známo, termostat je lepší vyměnit i s uložením. Jinak se problém nevyřeší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.mirda Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 pokud je mi známo, termostat je lepší vyměnit i s uložením. Jinak se problém nevyřeší.... Aha, díky za rady. Zkusím to rozhodit a zjistit více. jednou už mi ho známý měnil a to pouze termostat bez uložení. Tak sem myslel že to i podruhý bude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel14 Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Když mám špatnou lambdu mám jí odpojit do doby než koupím novou a nebo jí mám nechat zapojenou? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 6. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 nechej ji zapojenou. ŘJ si tam stejně dá nějakou střední hodnotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo_pipes Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 (editace) tak sem to vyřešil, prosím smazat... Editováno: 20. Prosinec 2009, autor: leo_pipes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 29. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Tady nejsi v bazaru Zádný mazání nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 (editace) Ahoj, leto tu bude co nevidiet a tak zase rozmyslam nad tym ci sa da k tomuto motoru domontovat klima, myslim ze tu bolo o tom tema ale neviem ho najst. Skusenosti, nazory a rady rad privitam. Editováno: 17. leden 2010, autor: Robo_PP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 1.6 55kW Ti s klimatizací pojede ještě hůř než už jezdí tenhle motor je na to auto už slabší ale pokud se chceš vláčet za kamionem a nemoct ho předjet tak si jí dodělej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 klima nemusi byt stale zapnuta, neni problem ju vypnut ked chces predbiehat. Viem ze napr. ku corodbam 1.4 davali klimu. Je mi jasne ze ked bude zapnuta tak vykon pojde dole ale chcel by som vediet co na to vsetko treba a kolko to bude stat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 17. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2010 dodělat se samozřejmě dá Rolbař ji kdysi na svojí ex oktě dodělával. Tak pohledej v sekci vaše Octavia. Bude to někde na konci. Je ale potřeba sehnat dost věcí. Před nějakým časem mi nabízel věci a pomoc s montáží na Climatronic i ten tam jde zamontovat řeci typu s klímou to nepojede, neberu ŘJ při rychlém sešlápnutí plynu odpojí kompresor, tak aby byl plný výkon motoru na kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 originál klima (dodělávaná na 1,6 55kW ) vyjde na necelých 45000,- to myslim nemá cenu, ale pokud to chce někdo dodělat z použitých dílů držim pěsti. Já osobně bych na to náladu teda neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 no pozeram ze to vobefc neni sranda, jednak cena a potom aj montaz. Uvidim ako videm s financiami lebo chcem stavat dom. Ale vdaka za reakcie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 20. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Byl jsem dneska zaskočen dotazem jestli se dá použít lambda sonda z Felície 1,6 do Octavie 1,6 55Kw. Oba jsou to motory AEE, ŘJ stejná, ale fakt nevím jestli se dá z Feldy použít do Octy :help: Nevíte náhodou někdo? Prosím!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.mirda Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Použít se dá, ale felda má jiný konektor- musí se přeletovat. Hodně mechaniků tímto způsobem řeší výměnu, lambda do feldy je levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 21. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2010 No tak nějak mi to bylo tím dotazovatelem prezentováno že jestli by nešla použít z Feldy protože je levnější. No teď je otázka jestli se mu bude chtít přeletovávat konektor. Každopádně díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 (editace) Ahoj, dlouho se mi nic nepodělalo na autě ale teďka jak jsou mrazy, tak zhruba týden pozoruji, že se mi nespíná sitič na studeným motoru, po nastartování se nezvednou otáčky, ale zůstanou normálně na 800 jako na zahřátým autě, jinak jiný problémy, nejsou, otáčky drží, nehoupou a když se auto zahřeje je vše v normálu, kam směřovat, čidlo teploty motoru??Díky za radu Jinak klapka je trochu zanesená, ale doposud nedělala žádné potíže, tak jsem ji ještě nečistil, ale stejně myslím že by nedělala takový problémy Editováno: 11. Únor 2010, autor: tommys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 11. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Hm zajímavý. Někteří řeší vysoký otáčky a ty zase nižší než by měli být. Čidlo teploty by to být mohlo. ŘJ pravděpodobně reguluje volnoběh a zvýšené otáčky u studeného motoru podle něj. Ale jestli se to chová normálně, tak bych to asi zatím neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
red.tom Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Ahoj potřebuji poradit, mám 1,6 55 rok 98 přestal se zahřívat motor, teplota stoupne jen když jedu do kopce nebo mu trochu naložím, potom zase spadne dolů. Potom se přidal další problém, při dojezdu, když sundám nohu z plinu a dám volnoběh tak kleskou otáčky a motor chcípne ne pokaždé jen občas. Jo a docela to kouří z výfuku. Může někdo poradit co stím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.