Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

..............SEDAČKY OCTAVIA 1..............

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím odborníky a prosímo radu.Včera jsem si koupil komplet sedadla z octavie (asi elegance) a chci si je dát respektive už dal do me octavie 1,6 55kw rv 1998.Jde mi o to že mám jen erbeg ve volantu.Tyto sedadla maji boční erbegy a chtěl bych si je tam zapojit co všechno k temu budu potřebovat a zda musím nějak programovat řídící jednotku.Druhý dotaz jak zjistím jestli mají vyhřívání /viz foto spodních svorkovnic) č.1 jsem zjistil že jde na zámek pásu ale 2 a3 nevím jestli jsou oba na bag??A co bude potřeba na zprovoznění výhřevu sedaček pokuď je mají.Mooooc a moooc díky za radu.

post-2409-1208441308_thumb.jpg

post-2409-1208441321_thumb.jpg

Hlaaaaaaadaj, poradím, slovo Airbag* ....

A nedávaj tak stupídne názvy témam ok?

• Autor
Hlaaaaaaadaj, poradím, slovo Airbag* ....

A nedávaj tak stupídne názvy témam ok?

Tos mi teho řekl teda :aggressive:

No měl tím namysli, že napřed by jsi měl použít tlačítko HLEDEJ......

Podle fotky tam máš :ta černá svorkovnice je od signalizace zapnutého pásu řidiče ta zelená je od výhřevu sedaček a ta žlutá je od bagů .

Co se týká dalšího dotazu na dodělání bagů budeš potřebovat bagovku která umi i boční bagy a senzory nárazu potom ještě kabelaš a schema jak to zapojit. Na zapojení výhřevu je potřeba ovládaci prvek a řidící jednotku výhřevu(je to ovladaci rele)A pasy se zprovozní jen propojeni do maxidotu a kostry. :) Toť v kostce všechno .Neználek

Co se týká dalšího dotazu na dodělání bagů budeš potřebovat bagovku která umi i boční bagy a senzory nárazu potom ještě kabelaš a schema jak to zapojit. Na zapojení výhřevu je potřeba ovládaci prvek a řidící jednotku výhřevu(je to ovladaci rele)A pasy se zprovozní jen propojeni do maxidotu a kostry. :) Toť v kostce všechno .Neználek

:palec2:

• Autor
:palec2:

Díky za odpovědi no vydím že to není jen tak to zprovoznit

• Autor

diky koukám,že se v tom vyznáš :palec2:

řekl bych že to nebude žádná sranda a celá ani levné, a proč jsi ty sedačky kupoval?

• Autor
řekl bych že to nebude žádná sranda a celá ani levné, a proč jsi ty sedačky kupoval?

dal mi je borec z (elegance) komplet i s bagama za 900,. hlavne maji to vykrojeni na přednich sedadlech,je vic mista vzadu.A zadni maj i loketku

Upraveno od free.hacker

dal mi je borec z (elegance) komplet i s bagama za 900,. hlavne maji to vykrojeni na přednich sedadlech,je vic mista vzadu.A zadni maj i loketku
Nenech se odradit celou instalaci to je bagovka 75 pinová ,čidla nárazu a kabeláž se svorkovnicema seženeš do 2000-2500Kč tady v bazaru.Práce tak na dvě hodiny ,pokud to jde bez problémů. :):palec2: Neználek

opravím, že bagovka musí na 1,6/55 MR98 být 100% 50pinová!

ceny jsou cca takovéto

kabeláž bagů - 500,-

čidla - 500,-

bagovka - 1000,-

kabeláž výhřevu - 500,-

ovladač výhřevu - 400,-

RJ výhřevu - 1000,-

a cca 3h práce

Upraveno od rolbar

• Autor

ceny jsou cca takovéto

kabeláž bagů - 500,-

čidla - 500,-

bagovka - 1000,-

kabeláž výhřevu - 500,-

ovladač výhřevu - 400,-

RJ výhřevu - 1000,-

a cca 3h práce

a ještě dotaz,musíse něco dělat s řídící jednotkou na vagu??.A ještě nebude to dělat nějaký bordel protože mám ve vybavě jen jeden erbeg a to ve volantu na místě spolujezce nemám.Takže po zapojení bočních bych měl zajímavý počet 3 ks erbegu... ;)

Upraveno od free.hacker

• Autor
a ještě dotaz,musíse něco dělat s řídící jednotkou na vagu??.A ještě nebude to dělat nějaký bordel protože mám ve vybavě jen jeden erbeg a to ve volantu na místě spolujezce nemám.Takže po zapojení bočních bych měl zajímavý počet 3 ks erbegu... ;)

:palec2::palec2:

ceny jsou cca takovéto

kabeláž bagů - 500,-

čidla - 500,-

bagovka - 1000,-

kabeláž výhřevu - 500,-

ovladač výhřevu - 400,-

RJ výhřevu - 1000,-

a cca 3h práce

Omluva za špatné informace s tou bagovkou jsem to nevěděl. :feve::) Neználek

a ještě dotaz,musíse něco dělat s řídící jednotkou na vagu??.A ještě nebude to dělat nějaký bordel protože mám ve vybavě jen jeden airbag a to ve volantu na místě spolujezce nemám.Takže po zapojení bočních bych měl zajímavý počet 3 ks erbegu... ;)

jj, VAG bude potřeba, pro nakódování a kontrolu, místo bagu spolujezdce se dá odpor, protože varianta se 3mi bagy nelze, bagovka by ten u spolujezdce hledala - nenašla a svítila by kontrolka.

Airbag - vzduchový vak a né "erbeg" (nauč s eto sám pro sebe, když pak něco hledáš a neznáš správný výraz, nemůžeš nic najít) :)

Upraveno od rolbar

• Autor
jj, VAG bude potřeba, pro nakódování a kontrolu, místo bagu spolujezdce se dá odpor, protože varianta se 3mi bagy nelze, bagovka by ten u spolujezdce hledala - nenašla a svítila by kontrolka.

Airbag - vzduchový vak a né "erbeg" (nauč s eto sám pro sebe, když pak něco hledáš a neznáš správný výraz, nemůžeš nic najít) :)

:):palec2::palec2::)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.