Laam Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 (editace) dnes som bol nahadzovat nove kolesa a pri tejto prilezitosti mi technik odporucal aby som sa pomaly zamyslal nad vymenou ramien. Niektore uchyty ramien su uz chytene . (To asi ta dialnica do Prahy ) Vydrzali uctihodnych 196 tisic km - vsetka im cest. No ale caka ma velke dilema, ktoru znacku - FEBI, TRW, SWAG, a ine ... ??? A ted babo rad. Editováno: 21. Červenec 2009, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 dnes som bol nahadzovat nove kolesa a pri tejto prilezitosti mi technik odporucal aby som sa pomaly zamyslal nad vymenou ramien. Niektore uchyty ramien su uz chytene . (To asi ta dialnica do Prahy ) Vydrzali uctihodnych 196 tisic km - vsetka im cest. No ale caka ma velke dilema, ktoru znacku - FEBI, TRW, SWAG, a ine ... ??? A ted babo rad. to je věc názoru kámo.Je to jako se vším.Každý kdo má tu kterou značku,tak si ji bude chránit.TRW jsou dodávány origo ze škodovky a já bych šel do nich.Někdo tu zase namítne,že swag je dobrá volba a tak dokola.Spíš se zeptej kterou značku určitě ne a to bude myslím vystižnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 (editace) Dick Vicku, asi fakt pojdem do tych TRW. Vsade su len pozitivne reakcie na tuto znacku. Editováno: 22. Červenec 2009, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 abych pravdu řekl vyměnil jsem minulý rok rameno na druhé straně . Jinak ostatní jsou good tak proč měnit všechny ?? To už jsem jednou tak dělal když jsem měl oktávku tu jsem měl vyšperkovanou a vše jsem kupoval v sadách a co z toho narval jsem do toho ranec a co pak jsem ji prodal . Teď budu vždy měnit jen to co bude špatné a já za rok měním. Supa mám dva roky tak ještě rok a jde z domu . Musím říct, že s autem jsem spokojen, ale měnit se musí pak jsou velké investice Pasat CC Tak to se mas,ja planuju taky CC,ale jeste pockam tak 3roky,to už nebude stat takovej kotel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 kdyby někdo chtěl mám na prodej originální sadu ramen používanou v prvovýrobě http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=79658 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hics Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Já bych nejspíš zájem měl... po letošní zimě, kdy dostalo auto na frak na děravejch silnicích si o to podvozek už říká. Jen by mě zajímalo, jak identifikuji průměr spodního čepuů Dá se to podle VINka, či jsou nějaké jiné indicie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 (editace) Ahoj, mám možnost sehnat celou jednu stranu tj. dvě horní ramena, dvě dolní ramena, "c" a čep řízení. Vše originál škoda. Cena je 13000 bez DPH vše nové origo zabalené, možnost reklamace záruka 2 roky. Pokud by jste někdo měl zájem tak napište sz pošlete vin podle toho Vám tam na 100% ramena budou pasovat a nemůsí se řešit průměr čepu. Editováno: 17. Březen 2010, autor: Dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Není ta cena nějak moc??? A ještě za půlku sady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 To je skoro nákupka za kterou to mám možnost sehnat. Cena je vyšší, ale je to origo... Normální cena když si zavoláš do škodovky tak to neprodávaj jako sadu ale po kusech a jejich prodejní cena pro zákazníka např. v NH CARU na strahově je 45-50 000. Tak to hold je. Třeba kožená řidičova sedačka jedna třeba řidičova stojí asi 70 000 a ještě se na ní okolo 2 měsíců čeká protože jí musej ušít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 A ještě když řeknu zlatý origo... sem si dal neorigo sadu a měl sem jí za půl roku v prd**** .... takže už jen origo... a za ten půl rok sem jezdil málo asi 3 tkm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 No nevím a chlubit se nechci,ale já kupoval teď komplet sadu origo balenou za 13 tis sice bez ůčtu a záruky (ůčty nepotřebuji a původ mi je jedno) ,ale origo čili půl sady mi za ty peníze přijde dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 no já viděl v inzerátu TRW sadu za deset takže opravdu dát za polovinu 13 klacků je dost.Můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 S náhradními díly tak trošičku dělám a vím, že od kluků z Boleslavi se dá sehnat sada originálních ramen (moog + lemförder, většinou je to jejich kombinace a obě značky jsou tím nejlepším) za 6500 Kč. Musím přiznat, že v té sadě nejsou čepy řízení a kosti stabilizátoru, ale půlka sady za 13 tis. Kč je podle mě totální úlet.Tím ale nechci odrazovat potenciální zájemce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 né že nevěřim ale přijde mi to divný sadu za 6500 když dejme tomu bez kostí a čepů by to normálně prodávali za35-40 000... docela velká ztráta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 OK, hodně štěstí při prodeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 zdravím,tak potřebuju známému sehnat komplet sadu na přední nápravu,má superb 1.9 tdi 96kw r.v. 2003,nejradši bych nejspíš febi,někdo tu psal že se náprava konstrukčně měnila apod,co je na tom pravdy,a kde koupit nejlépe? díky za info david 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssdj Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 (editace) zdravím,tak potřebuju známému sehnat komplet sadu na přední nápravu,má superb 1.9 tdi 96kw r.v. 2003,nejradši bych nejspíš febi,někdo tu psal že se náprava konstrukčně měnila apod,co je na tom pravdy,a kde koupit nejlépe? díky za info david NO naprava sa ani moc nemenila len sa zmenil material z akeho sa vyrabali ramena, nakolko zliatina hliniku sa nejakym systemom zlomila alebo praskla. - dodali viac kovu. Co sa tyka ramien moje originaly vydrzali 270 tisic km potom si jedno rameno povedalo ze amen a superb klakol na napravnicu. Vymenil som opat za original a tie maju teraz 180 tisic km a zatial bez zmeny. Kamarat ale kupil sadu FEBI a uz ma na nej 60 tisic a ziadna zmena. tot vsio. Tak pani nakoniec pozeram na to a povodne ramena teda od prvovyroby vozidla dodava znacka SWAG - 2005 rocnik. Editováno: 25. Červen 2010, autor: ssdj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 Já koupil německý ATP sada za 6000,- záruka 3 roky. Jinak se dá sehnat sada i za 3300,-,ale made in Poland. Taky italský Fast za 3800,-. Německý Ruville za 5700,- nebo Febi za 7000,- Jestli má někdo zájem, můžu dát kontakt..vše origo zabalené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 zdravím,tak potřebuju známému sehnat komplet sadu na přední nápravu,má superb 1.9 tdi 96kw r.v. 2003,nejradši bych nejspíš febi,někdo tu psal že se náprava konstrukčně měnila apod,co je na tom pravdy,a kde koupit nejlépe? díky za info david Jediná konstrukční změna je ve spodním rameni průměr čepu buď 16mm nebo 21mm. Starší typy do VIN 3_U_3 021399 ( myslím, že do r.v.2003 ) by měly mít průměr 21mm a novější typy 16mm. Jestli tam máš ještě origo ramena tak se to dá zjistit podle výr.čísla na rameni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouky168 Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Zdravím Vás. Máte někdo zkušenost s těma MEYLE HD? Vypadá to zajímavě a když vidím,jak vypadá řez silentbloku u obyčejné verze a té meyle,tak myslím,že by to mohlo opravdu držet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Já koupil německý ATP sada za 6000,- záruka 3 roky. Jinak se dá sehnat sada i za 3300,-,ale made in Poland. Taky italský Fast za 3800,-. Německý Ruville za 5700,- nebo Febi za 7000,- Jestli má někdo zájem, můžu dát kontakt..vše origo zabalené. JAk jsi spokojenej s tou ATP ? uz sem na ni slysel hodne a zatim jen same chvali ...nemci to asi vazne vychytali ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Zatím jsem na nich (ATP) ujel jen 3000km..asi je brzy na hodnocení,ale zatím drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouky168 Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Tak taky přidám poznámku. Mám najteto 208000 a teď mi odcházela ramena a tlumiče, tak komplet výměna. Pružiny KN,tlumiče Bilstein,uložení tlumičů Sachs,Ložiska SKF, ramena Lemforder.Original ložiska jsou prý FAG ale po konzultaci s odborníky nakonec padla volba na SKF. Jinak cena celkem 17500 bez DPH. Myslím že mám zase na 200000km klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajda. Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 pánové mrkněte na tento odkaz zde jsou přibližně všechny výrobci i s cenami aspon zde já nakupuji a řídím se dle tohoto katalogu určitěě se nevyplatí šetřit ale je lepší si za kvalitu připlatit když se podíváme na silnice v jakém jsou stavu no děs běs co si budem povídat http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=16& Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Ja mam najeto jen 88tkm a na prave strane uz je nejaky rameno volnejsi,lehce to tam na nekterejch nerovnostech klepne...Takze vzdy to 200tis nevydrzi Na supech predtim mi to vydrzelo tak do 150tis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.