lukas.pce Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Kde to sehnat? Nejak jsem to nenasel, ale bude to asi darda co? :/ Tezko rict jestli mam tlumice v h*jzlu, po jezdeni s favoritem s KO tlumicema A podvozkem mi pripadaj dobry. Nicmene v zatackach ten sup nic moc (ted mam zimaky 16" 225/45), s favoritem jsem byl kolikrat rychlejsi Ale to je asi normalni. Je to holt takovy auticko na rovinky a pochybuju ze kdyz to snizim ze se to nejak vyrazne zlepsi. To to radeji lehce zvysim a budu jezdit v zatackach o neco pomalejs ale aspon neorvu podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Asi s tím neumíš ještě jezdit. Když budu chtít, tak projedu rychle i zatáčku, kde se ostatní bojí. A v zimě jezdíš jak , když je i fávo rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Tak jsem to nemyslel, jde mi spis o pohodlnost projeti te zatacky, nejaky limity si zkusim v lete az bude prazdna silnice. Jinak na zatacky je dobra fabka I , (ze skodovek) Btw hlavne ze ty mlady jezdej jak prasata, pritom ja jezdim pomalu a nejaky "co to da" me ani moc nebavi Spis se snazim trenovat postreh a vyhejbat diram :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Tak v tom vyhejbání jsem mistr všech mistrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bergis Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Čau pánové, uvažuju o snížení supu. Chci koupit jen pružiny, tlumiče nechat původní (loni nové). Chci se zeptat, jak nejvíc to jde snížit, aby to nedoráželo nadoraz? našel jsem v německu pružiny SuperSport 60 / 40mm za docela dobrou cenu, 3380kč. ale právě si myslím, že už je to moc a tlumiče by to nepobrali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Tak zkus číst a hledat a najdeš tu i nějaké fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bergis Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 a víš, že tady neni napsané, kolik to může jít maximalně doluna pružinach? jen to že : vyrobci udavaji ze do -35mm je mozne nechat orig tlumice. ale me by zajimali zkušenosti a ne to co tam piše vyrobce, nekdy to tak treba neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bergis Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 a ta fotka mi taky nerekne, o kolik to ma snižene a jestli ma cely podvozek nebo jen pružiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 (editace) Já jsem taky nepsal nic o tom, co píše výrobce ale o zkušenostech ostatních. Přečti si třeba jen moje vlákno o mém supu. Editováno: 31. Březen 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Zdar chlapy chci se zeptat sehnal jsem si pruziny HR ze SUPa ale byly na 2.5TDi a ja mam 1.8T budu je tam moc dat ? Bude velky rozdil.Jdemi o to jestli se mi to snizi protože predpokladam ze tam bude nejspis jina tuhost tech pruziny. Diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 (editace) Na V6 jsou jine pruziny, bud je zahod nebo prodej. Mas se zeptat maji jinou tuhost Editováno: 24. Květen 2013, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 budes mat predok vystreleny dohora..v6 ma uplne inu vahu ako 1,8t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Tak nakonec jsem to vyresil. Pruziny jsem prodal na Ebay koupil Weitec pruziny konecne na muj typ motoru. A jeste k tomu budu porizovat nove tlumice Bilstein ty moje uz jsou na vymenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Bilstein se maximálně schvaluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 RED_BULL No jak bude trocha času tak nahodím na Superba ty pružiny od tebe a uvidíme,celkem jsem zvědavy o kolik to spadne dolů a jak to bude vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 JJ, posli pak foto. Me uz dorazili pruziny od Weitec snizeni maji 45/25 tak jsem na to zvedav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 a víš, že tady neni napsané, kolik to může jít maximalně doluna pružinach? jen to že : vyrobci udavaji ze do -35mm je mozne nechat orig tlumice. ale me by zajimali zkušenosti a ne to co tam piše vyrobce, nekdy to tak treba neni Doporučuje se max 40mm pak již je lepší jakýkoliv sportovní komplet a to i z těch nejlevnějších. Sportovní pružina ubírá pracovní místo tlumiči, takže při větším snížení nedokáže tak dobře pracovat -> končí v dorazu. Komfort a tvrdost určuje tlumič, takže podvozek na sportovní pružinách je zhruba stejně ( o maličko tvrdší ) tvrdý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 mel sem na 2.8 HaR pružiny -35mm na seriovem podvozku, najeto na pružinach 8tis km,a bez problemu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greensuperb Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 zdra chlapi. chcem sa spytat chcem ist do sportovych pruzin eibach a chcem predtym vediet ci bude auto tvrde. kola mam r18, profil 225/40 naposledy som mal sportovy podvozok HP sice bola to felda, bolo to znizene a bolo to ako v tanku tvrde na fest ze casom sa mi to totalne zhnusilo a uz som mal nato nervy na ten buchot v kabine.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Pokud dáš sportovní pružiny eibach a necháš je na seriových tlumičích tak to bude o ničem.Pokud chceš snížení tak eibach prodává pružiny které mají nižší vinutí,ale jsou určeny pro seriové tlumiče.Májí snížení -30mm.Tam to jde.Nicméně přímo sportovní charakteristika to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greensuperb Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 ide o struny eibach KBA90492. a tlmice mam seriove akurat pred tyzdnom som daval nove zadne tlmice monroe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peat Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Zdravím všechny, řešil tady / montoval někdo někdy na Superb I V6 2,5 TDI sady uvedené níže: B12 Pro-kit pevný podvozek Eibach pružiny + Bilstein B12 tlumiče Škoda Superb V6 2,5 TDI + silentbloky Powerflex Škoda Superb (02-08) - přední spodní uložení tlumiče / uložení předního stabilizátoru-průměr 29mm / uložení kosti předního stabilizátoru Mám najeto 115 tis a chci snižovat podvozek na pevno pouze o 30mm, jezdím denně, město víc, dálnici méně. Předpokládám že výška bude ok a nikde to nebudu dřít, kola mám 225/45/17 ET35. Jde mi o to aby auto lépe sedělo a lépe vypadalo se snížením. Větší snížení nechci, vozím i sem tam techniku co něco váží. http://www.hothatchshop.cz/skoda/superb/podvozek/tlumice-pevne/eibach-bilstein-b12-pro-kit-pevny-podvozek-skoda-superb-2-8-v6-2-5-tdi-3038.html http://www.escape6.cz/Podvozky/Sportovni-silentbloky/Skoda/Skoda-Superb--02-08-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Cau presne tento podvozek mam objednanej z HHS. Vyroba ale az 36. tyden 2014 tak si musim jeste chvili pockat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peat Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Já teď primárně řeším technickou otázku, zda je to správná volba ohledně kvality a užitné hodnoty. Byť jsem psal že jezdím denně,tak spíš couračky, dálnice tak 1x do měsíce cca 800km. ročně najíždím do 20-ti tisíc. Samozřejmě info o tom kdy bude podvozek dostupnej u prodejce je dobrý, chtěl bych ho objednat co nejdřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Muzes to nechat i na origo tlumicich pokud jsou OK a km jsou pravdive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.