Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nemáte někdo schéma zapojení těchto světel?Mám corner mlhovky a sehnal jsem tyhle světla a chci je zapojit.Půjde použít říd.jednotka nebo je pro corner se světly jiná?Jak je to s kodováním a jaký by musel být typ jednotky?Dík.

Nemáte někdo schéma zapojení těchto světel?Mám corner mlhovky a sehnal jsem tyhle světla a chci je zapojit.Půjde použít říd.jednotka nebo je pro corner se světly jiná?Jak je to s kodováním a jaký by musel být typ jednotky?Dík.

napis proforovi ...

• 4 týdny později...

No chceš to fo FI čo máš na avatare alebo do rooma či FII??

Ak máš len corner hmlovky, máš inú RJ ako keď máš aj natáčacie svetlá takže minimálne inú RJ

• Autor

Chci do Rooma,ale už jsem sehnal všechno,světla,jednotku i kabeláž.Ted už jen všechno namontovat.

• 2 měsíce později...

no ako? uz si to nahodil?

• Autor

ještě ne,chci to komplet s climatronikem,HF,ESP atd.Ještě mi chybí kroužek pod volant k ESP a pak dva dny na montáž.Pak sem hodím foto z montáže.

Majk:

Obdiv. Vypaltí se Ti to finančně? Moc by mě pak zajímalo jak to svítí....

• Autor
Majk:

Obdiv. Vypaltí se Ti to finančně? Moc by mě pak zajímalo jak to svítí....

Vyplatí,většinou prodám originál koupím něco nového.Na jaře jsem koupil levně celej nepoužitej interier s climatronicem tak si to postupně dodělávám.Na ty světla jsem taky zvědavej,jen tam dám xenony,ale žádnej HID, originál :p

No prezraď z čoho dáš originál :)

• Autor

až to vyzkouším a bude to jisté dám vědět.

prezraď či aspon VW group....

• Autor

je to VW group,jak to bude urcite se podelim.

• 2 týdny později...

Neco noveho Majku? ;)

• Autor

Zatím nic,čekám až mi vrátí auto ze servisu,neví jak ho znovu zpojízdnit ;) pak zapojím natáčení světel,namontuju climatronic,BT hf,alarm ,construct a pak pořeším xenony.

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak po včerejšku je auto kompletní,včetně natáčecích světel.Doděláno bylo BT hf,climatronic,vypínání airbagu spolujezdce,ostřikovače světel,natáčecí světlomety,parkovací senzory,construct,vyhřívání sedaček ,podvolantové ovládání a tempomat.Ještě jsou připravené elektricky ovládané sportovní sedačky a brzdy z O RS.Toď vše a končím :)

Upraveno od Majk

• 4 roky později...

Dobrý den, mám fabii II před faceliftem necelý týden. Výbava elegance. Zajímalo by mě jestli mám natáčecí světla. Jsou v tom čočky, ale přijde mi, že se nehýbou. Musím je nějak aktivovat nebo se dělaly i nenatáčecí? 

Děkuju za rady Hanzka

to se dá poznat i když se na ty světla podíváš, je tam vidět ten mechanismus

to první je bez natáčení a to druhé je s natáčením

post-15933-0-85382300-1363513617_thumb.j

post-15933-0-17502200-1363513628_thumb.j

Upraveno od HjM

To sem potřeboval. Děkuju moc 

no není zač :)

Do Fabie se natáčecí světla snad ani nedávaly ne? Jen do Roomsterů. Jinak to poznáš při nastartování - světla kývnou k sobě a od sebe-nivelují se.

samozřejmě že dávaly, je to stejné jako v Roomsteru

tři varianty, klasická H4 v parabole, pak H7 v čočce a H7 v čočce s natáčením

Upraveno od HjM

len potvrdenie čo napísal HjM  :kol-47:

post-62595-0-99084900-1363520728_thumb.j

Hm tak podle tech obrazku mam v normalni H7 bez nataceni a to jsem si myslel ze to maji vsichni roomstri. A ani v konfiguratoru neni o tom zminka zda se to da objednat.

no jestli máš auto po faceliftu, tak tam je to podobné jak před faceliftem, akorát u těch h7 v čočce přibývá zvlášť ještě dálkové světlo

Upraveno od HjM

mam rok vyroby 2013 a to je to svetlo

post-51417-0-41987500-1363533783_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.