Listopad 8, 20186 r Už jsou tu témata, která se tím zabývají. Pokud máš kryty v pořádku, tak nelze vyloučit, že jsou světla vysvícená, tzn. vypálené odrazové plochy a zaprášený povrch čočky. To druhé teoreticky vyřešíš rozebráním a vyčištěním, to první je větší problém. Ono to asi nebylo nic extra ani jako nové.
Listopad 15, 20186 r Zdravím, měl jsem podobný problém, světla už nejsou nejnovější a vyřešila mě to jednoduše výměna žárovek za silnější, konkrétně GE H7 Sportlight 4200K a parkovačky Philips WhiteVision W5W Xenon efect. Mnohem více světla oproti klasickým H7 a ty parkovačky krásné bílé světlo. Je to jednoduché řešení za pár korun, než měnit celá světla. Upraveno Listopad 15, 20186 r od JOHN55
Leden 16, 20196 r Přidám se ještě s dotazem. Nevíte jestli jsou moduly čoček stejné v natáčecích i statických čočkových světlech? Tzn, jestli je stejná ta parabolka s konektor od magnetu na zvedání clonky pro dálkové světlo.
Únor 3, 20205 r Zdravím, přidám se s dotazem dá se opravit překlápění v čočce. Zůstalo mi to viset na dálkový.(jen levé světlo) Magnet necvaká. Po el. stránce vše v pořádku. Ve škodovce mi řekli jen komplet výměna za 15000kč. Našel jsem od Helly za 4600kč. Ale zajímá mě jestli už to někdo neřešil. Za odpověď předem děkuji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.