ledna Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Ahoj všem,kudy a jak jste vedly kabel napájení z baterky do zesilovače a kabel z rádia do subwooferu do kufru..Diky moc P.S.: Kdyby byly fota bvylo by SUPER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Vis kolikrat to tu uz bylo? Zkus hledat, najdes i fotky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxim85 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) Vis kolikrat to tu uz bylo? Zkus hledat, najdes i fotky ;-) hledal jsem, ale bohuzel nenasel dejte sem nekdo prosim odkaz, chystam koupi SW a zesaku a vubec nevim, jak budu protahovat kabelaz Editováno: 28. Duben 2008, autor: maxim85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 napajeni subu sem vedl v levem prahu a k baterce sem udelal dirku vedle svazku kabelu pod volantem, kabel z radia taky v levem prahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxim85 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 do zesaku privedu stavu z baterky a kablik z radia. jak se pak resi repro? repraky pak zapojim do zesilovace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 do zesaku privedu stavu z baterky a kablik z radia. jak se pak resi repro? repraky pak zapojim do zesilovace? jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxim85 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 jo dekuju pekne...v sobotu jsem pracne protahoval od zadnich do predu a ted o vikendu to zas potahnu zpet ach jo...jednou mer, dvakrat rez ale darovanemu koni na zuby nekoukej, aspon, ze mam sponzora na sw a zes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ledna Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Tak uz to mam namontovaneeeeee..Tady par fotek kudy jsem vedl kabel..Dodam i dalsi jak to mam vyresene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 to zasej bude vyhorelich aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ledna Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 to zasej bude vyhorelich aut JA SI VERIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 to zasej bude vyhorelich aut na co by si člověk měl dávat pozor ? když ten kabel táhleš od baterky tak akorát stačí pojistka, ne ? Poradíš ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Tak dnes jsem chtěl natáhnout kabely na napájení, ale zasekl jsem se hned na začátku nejde mi totiž sundat stěrač....je na to nějakej speciální fígl nebo jen odšroubovat a vytáhnout???Mě to prostě nešlo....Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Tak dnes jsem chtěl natáhnout kabely na napájení, ale zasekl jsem se hned na začátku nejde mi totiž sundat stěrač....je na to nějakej speciální fígl nebo jen odšroubovat a vytáhnout???Mě to prostě nešlo....Díky za odpovědi odšroubovat matku a zalejt WéDéčkem, chvilku počkat a hned to jde lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 No ja som to odsroboval a nevedel som to ani za k...ot vytiahnut, stierače posrane. Som myslel ze ma je..ne WDčko si idem zajtra kupit snad to pojde, inac ich urezem flexou a kupim nový mechanizmus. Chcem sa spytat Staci 5metrova sada kablov? Lebo som čítal ze je dobre napajacie kable tahat lavím podbehom a signalove pravím ale mam strach ze mi od radia cez pravý prah nebude stacit signalový kabel do lavej bočnice v kufri. Da sa tento signáloví kabel natiahnut cez stredový tunel pod kobercom pod sedačku a do bočnice? A kde v bočnici sa da uzemnit zosik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theado Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 kôli káblu chceš rezať celý stierač?? ha ináč už pol roka stará téma a aby som nebol OT tak zosilovač sa zvykne uzemnovať tam kde je uchitený bezpečnostný pás tam odšrobuješ ten šrob a prevlečieš očko káblu a zašrobuješ naspäť ... dúfam že som aspoň niečo poradil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 viem ze je stara, ale nechcel som zakladat novu tak som radsej nasiel túto. Za to by som mal dostat pochvalu. Nechcem ale ten buzik nechce povolit, uz sa mi aj ohol mechanyzmus stiračov jak som to tahal. Proste je to hrdzae jak prasa. S tym pasom si mi pomohol, to ma nenapadlo. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 chcem sa spytat na ten - kabel ze chcel som ho ukostrit tam kde je prichyteny pas, ale je tam moc velky srob a nevojde mi nanho to oko. Je este niaka ina moznost dobreho ukostrenia??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 ...no máš pár možností...sehnat očko s otvorem 12mm....a nebo po menší úpravě používám tyto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mopachi Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 ...no máš pár možností...sehnat očko s otvorem 12mm....a nebo po menší úpravě používám tyto... Zdravím,prosímtě kde se dají sehnat ty očka a sháním takovou pojistku s očkej jak se to jmenuje orginál asi nevíš?Díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 ja uz tam mam 1x35qmm,a teraz dam prec 35qmm a natiahnut 2x50qmm len rozmyslam kam?lebo do bocne listy sa mi to nezmesti,kamarat ten daval pod koberce a trochu mu to vycnieva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 no sobotu idem na to ....2x50qmm,este som sa nepozeral na to ,neviete ci sa zmesti do prahy /bocny listy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.