Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Viděl jste to někdo?co vy na to?máte zkušenosti???

Ta technologie už je poměrně "stará", byl jsem na takovéto opravě cca. před dvěma lety u jednoho borce v Mn. Hradišti.

Znáte je někdo konkretne, jako ze uz vam neco opravovali? kol117 ...mam dulek na strese a premyslim ze by sel pryc, kdyz to vypada tak jednoduse...

Znáte je někdo konkretne, jako ze uz vam neco opravovali? kol117 ...mam dulek na strese a premyslim ze by sel pryc, kdyz to vypada tak jednoduse...

ano

pan Coufal umí a to proklatě dobře, pár boulí Bobíkovi opravil a jednu i na střeše ;)

Firma se jmenuje Special Car Service a provoz mají na Vinohradské ul. kousek od křižovatky Želivského u benzínky Medos. www.scspraha.cz Nemožné ihned a zázraky do 3 dnů. Doporučuji s čistým svědomím. Fakt jsou perfektní, o tom taky světší velký zájem veřejnosti. Je tam dost plno ale vyplatí se počkat. Výsledek je super a za ty prachy je to bomba. :palec2:

post-18998-1209418517_thumb.jpg

post-18998-1209418536_thumb.jpg

Je to super. Koukni na www.scspraha.cz Ale mají tam dost plno.

• 1 rok později...

Pokud někdo máte promáčklinu na voze, nebo auto po kroupách, tak doporučuji scspraha.cz , kteří dělají SMART FIX techn. už 5 let a jsou fakt dobří. Moje osobni zkušenost je taková, že jsem byl s autem co jsem dovezl po kroupách u 3 dalších firem, a všichni mi řekli že do takhle pobitýho auta nejdou. Prý je to na výměnu dílů. No a u scspraha mě neodmítli, oprava trvala 4 dny protože to bylo fakt hustě pobitý (asi 450 děr) a výsledek byl famózní. Nevěřij jsem že je to moje auto !! Cena ve zn.servisu převyšovala 170 000,- (SUPERB) tady jsem zaplatil 39 000,- a je to bomba. Jóó, ne všichni kdo se vydávají za odborníky v smart fixu skutečně odborníky jsou. Jeden rádoby odborník, nebudu raději jmenovat, se pokusil optavit jednu díru a tak to zmastil, že kluci v scs praha měli co dělat aby to dali do hromady, ale dali, jsou jedničky.

Neví někdo, kde se dá sehnat nářadí, popř. nějaký školení? Nějak nic nemůžu najít, rád bych to zkusil ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.