Duben 27, 200817 r čuměl jsem na to jak puk, bylo to super, tak jsem najel na net a našel tam tohle http://www.specialcarsservis.cz/.
Duben 27, 200817 r Ta technologie už je poměrně "stará", byl jsem na takovéto opravě cca. před dvěma lety u jednoho borce v Mn. Hradišti.
Duben 27, 200817 r Znáte je někdo konkretne, jako ze uz vam neco opravovali? ...mam dulek na strese a premyslim ze by sel pryc, kdyz to vypada tak jednoduse...
Duben 27, 200817 r Znáte je někdo konkretne, jako ze uz vam neco opravovali? ...mam dulek na strese a premyslim ze by sel pryc, kdyz to vypada tak jednoduse... ano
Duben 27, 200817 r pan Coufal umí a to proklatě dobře, pár boulí Bobíkovi opravil a jednu i na střeše
Duben 28, 200817 r Viděl jste to někdo?co vy na to?máte zkušenosti??? Firma se jmenuje Special Car Service a provoz mají na Vinohradské ul. kousek od křižovatky Želivského u benzínky Medos. www.scspraha.cz Nemožné ihned a zázraky do 3 dnů. Doporučuji s čistým svědomím. Fakt jsou perfektní, o tom taky světší velký zájem veřejnosti. Je tam dost plno ale vyplatí se počkat. Výsledek je super a za ty prachy je to bomba.
Duben 28, 200817 r Viděl jste to někdo?co vy na to?máte zkušenosti??? Je to super. Koukni na www.scspraha.cz Ale mají tam dost plno.
Duben 29, 200817 r Kdo to neviděl je to tady. http://www.motortv.cz/index.php?stranka=ar...utosalonu-cs-37
Červenec 7, 200916 r Viděl jste to někdo?co vy na to?máte zkušenosti??? Pokud někdo máte promáčklinu na voze, nebo auto po kroupách, tak doporučuji scspraha.cz , kteří dělají SMART FIX techn. už 5 let a jsou fakt dobří. Moje osobni zkušenost je taková, že jsem byl s autem co jsem dovezl po kroupách u 3 dalších firem, a všichni mi řekli že do takhle pobitýho auta nejdou. Prý je to na výměnu dílů. No a u scspraha mě neodmítli, oprava trvala 4 dny protože to bylo fakt hustě pobitý (asi 450 děr) a výsledek byl famózní. Nevěřij jsem že je to moje auto !! Cena ve zn.servisu převyšovala 170 000,- (SUPERB) tady jsem zaplatil 39 000,- a je to bomba. Jóó, ne všichni kdo se vydávají za odborníky v smart fixu skutečně odborníky jsou. Jeden rádoby odborník, nebudu raději jmenovat, se pokusil optavit jednu díru a tak to zmastil, že kluci v scs praha měli co dělat aby to dali do hromady, ale dali, jsou jedničky.
Červenec 7, 200916 r Neví někdo, kde se dá sehnat nářadí, popř. nějaký školení? Nějak nic nemůžu najít, rád bych to zkusil ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.