mira Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Viděl jste to někdo?co vy na to?máte zkušenosti??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 čuměl jsem na to jak puk, bylo to super, tak jsem najel na net a našel tam tohle http://www.specialcarsservis.cz/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Ta technologie už je poměrně "stará", byl jsem na takovéto opravě cca. před dvěma lety u jednoho borce v Mn. Hradišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Znáte je někdo konkretne, jako ze uz vam neco opravovali? ...mam dulek na strese a premyslim ze by sel pryc, kdyz to vypada tak jednoduse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Znáte je někdo konkretne, jako ze uz vam neco opravovali? ...mam dulek na strese a premyslim ze by sel pryc, kdyz to vypada tak jednoduse... ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Podobna stranka: http://www.karosar.websnadno.cz/Kontakt.html ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 pan Coufal umí a to proklatě dobře, pár boulí Bobíkovi opravil a jednu i na střeše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casio Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Viděl jste to někdo?co vy na to?máte zkušenosti??? Firma se jmenuje Special Car Service a provoz mají na Vinohradské ul. kousek od křižovatky Želivského u benzínky Medos. www.scspraha.cz Nemožné ihned a zázraky do 3 dnů. Doporučuji s čistým svědomím. Fakt jsou perfektní, o tom taky světší velký zájem veřejnosti. Je tam dost plno ale vyplatí se počkat. Výsledek je super a za ty prachy je to bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casio Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Viděl jste to někdo?co vy na to?máte zkušenosti??? Je to super. Koukni na www.scspraha.cz Ale mají tam dost plno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Kdo to neviděl je to tady. http://www.motortv.cz/index.php?stranka=ar...utosalonu-cs-37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin350 Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Viděl jste to někdo?co vy na to?máte zkušenosti??? Pokud někdo máte promáčklinu na voze, nebo auto po kroupách, tak doporučuji scspraha.cz , kteří dělají SMART FIX techn. už 5 let a jsou fakt dobří. Moje osobni zkušenost je taková, že jsem byl s autem co jsem dovezl po kroupách u 3 dalších firem, a všichni mi řekli že do takhle pobitýho auta nejdou. Prý je to na výměnu dílů. No a u scspraha mě neodmítli, oprava trvala 4 dny protože to bylo fakt hustě pobitý (asi 450 děr) a výsledek byl famózní. Nevěřij jsem že je to moje auto !! Cena ve zn.servisu převyšovala 170 000,- (SUPERB) tady jsem zaplatil 39 000,- a je to bomba. Jóó, ne všichni kdo se vydávají za odborníky v smart fixu skutečně odborníky jsou. Jeden rádoby odborník, nebudu raději jmenovat, se pokusil optavit jednu díru a tak to zmastil, že kluci v scs praha měli co dělat aby to dali do hromady, ale dali, jsou jedničky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Neví někdo, kde se dá sehnat nářadí, popř. nějaký školení? Nějak nic nemůžu najít, rád bych to zkusil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.