Květen 7, 200817 r Jenom se s policajtama hádejte. To vám moc pomůže. Já chybu uznám, netvářím se u toho nijak povýšeně a je to s výraznou slevou. Když se s nima slušně domluvím, tak je mi i blbé to udělat znovu. Ale jen úplný debil dělá přestupky tam, kde je to profláknuté. Zvlášť, když je místní obyvatel.
Květen 8, 200817 r A tohle si poznal jak, by mě to docela zajímalo. Trochu jsem dával pozor a trochu dedukoval...
Květen 8, 200817 r Ano na referátu dopravy Mě úřadu. Tam kde je evidence řidičských průkazů. Nic to nestojí. Je to zdarma. 10kč
Květen 8, 200817 r Policajti body nestanovujou, to dělá až úřad...takže těžko mohl Koudy vědět, kolik jich asi tak má...maximálně mohl cca hádat a z toho vycházet.Pražáci můžou stav svých "kont" sledovat taky na netu, musí si ale nejdřív zařídit Opencard ?? tak asi existuje tabulka kdyz me 5x chytnou v pobci do deseti km/h pres povolenou rychlost je to za 2 body ato znamena 10bodu a asi ho chytli jak jel do 20km/h nad limit tak mas body tři a pokut tento tribodovy prestupek udelas do dvanacti mesicu pozastavi ti ridicak na 1-6mesicu!!
Květen 8, 200817 r Tak moment, kamarád dostal taky rok ( za odmítnutí dechové zkoušky ) a po půl roce zažádal, vyhověli a žádné testy nedělal.. Tak to je divný. Ještě sem se ptal kámoše co má autoškolu..... je pozastaveni ridicaku za prestupek potom se vraci a je odebrani ridicaku za 12 bodu potom nasleduje autoskola! Upraveno Květen 8, 200817 r od Patrik Tesař
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.