Publikováno Květen 2, 200817 r Mám v Octavii ŘJ 2,5 Gen. 1JO 959 799 AH tudíž s dálkou a alarmem,ale bez hlídání vnitřního prostoru vozu.Tak Vás prosím o radu jak dodělat čidla pro hlídání vnitřního prostoru.
Květen 2, 200817 r Mám v Octavii ŘJ 2,5 Gen. 1JO 959 799 AH tudíž s dálkou a alarmem,ale bez hlídání vnitřního prostoru vozu.Tak Vás prosím o radu jak dodělat čidla pro hlídání vnitřního prostoru. Tak to by mě taky zajímalo: 3g 799A dálka, alarm, na vagu píše, že je čidlo odpojený, tudíž předpokládám, že stačí připojit ...
Květen 2, 200817 r Autor Tak to by mě taky zajímalo: 3g 799A dálka, alarm, na vagu píše, že je čidlo odpojený, tudíž předpokládám, že stačí připojit ... Máš taky origo škoda jo??
Květen 2, 200817 r Máš taky origo škoda jo?? Myslim, že jo, ale je možný jakože se to prý dělá dodatečně a pak s tim nic moc už dělat nejde i když je to origo ... ale protože je na vagu vidět řj alarmu, tak asi origo ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.