Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Něco nového se možná dělá, ale to nevím...budou to nějaké alternativy jen...

• 11 měsíců později...

Dobrý den, před měsícem se mi ozvalo, když jsem zatáčel vrzání v řízení. Nejdřív co mě napadlo, tak jsem zkontroloval olej v servu, bylo to prázdné. Teď po měsíci mám zase prázdno, tak jsem se koukl, kde by to mohlo téci a teče to přes pravou manžetu.Máte někdo nějaké zkušenosti s opravou?Nemáte někdo i schéma rozebrání serva. Dá se to opravit?

Děkuji za jakékoliv informace

v domácich podmienkach ťažko :( ...jedine skúsiť repas,alebo kúpiť nové

Neexistuje na manžetu i simering, že by se jenom vyměnil?

nikde som ešte nepočul ani nečítal,žeby si to doma niekto opravil....len tak vymeniť simering to nebude

Tak to je škoda, já jsem myslel, že to půjde vyndat ta manžeta a nějak opravit, našel jsem na internetu nové za 6000,- a to se mi moc nechce dávat :(

manžeta sa demontovať dá v pohode,ale horšie je prístup do toho domečku riadenia..

A když by se vyndala, tak by se to dalo nějak utěsnit ne?  Lepší by bylo asi vyndat to řízení celý,ale přístup bude asi blbý :(

jednoducho sa zmier s tým,že to neopravíš :(

Já to zkusím vyndat a snad to půjde.

Kdyby jste měl ještě někdo nějaké nápady a nebo servořízení na prodej?Děkuji za jakékoliv informace.

Dobrý den, 

chci si rozebrat servořízení a nevím, jak na to?Kdyby jste měl někdo nějaké informace, kde co povolit, byl bych moc rád.Jestli máte někdo i dílenskou příručku, bylo by to super.Vůbec ji tady totiž někde nemůžu najít.

Upraveno od mt.radek@seznam.cz

Děkuji za příručky,ale nikde jsem tam nenašel přesný postup demontáže servořízení.

poslal jsem ti neco SZ

nejde mi to otevřít.

EDIT:

Nemáte ještě někdo dílenskou příručku.

Upraveno od Wojnar
Edituj příspěvky!!

Nemáte někdo servořízení na prodej a nebo opravnou sadu?

• 6 měsíců později...

Chci se optat dá se sehnat jen válec od serva? Mám ho špatný :(

myslíš,akože bez tyčiek riadenia?

libero: ano měl jsem velkou vůli v řízeni tak jsem nechal vyměnit axiální tyče řízeni a prý to ještě dělá válec řízeni je špatný a já netuším jak to vypadá a kde to přesné je a zda-li se to dá sehnat :( Ale nutně to potřebuji bez toho nemůže mít geometrii :(

je to pozícia označená 1-kou

post-62595-0-90187800-1380274975_thumb.p

liberto: moc děkuji za pomoc! Takže jsem ty tyče nemusel kupovat :( Musím stejně vyměnit cele servo :( Mám ještě dotaz,  kde by mohla ještě být vůle v řízeni kromě toho serva? Může být i v tyči řízeni ale ta je drahá stojí nějak přes 12tis :(

• 3 měsíce později...

Zdravym. Tieklo mi servo. Objednal som nove ( nie repas) aj z tyckami riadenia aj z capmi a dnes som si bol po auto a mam taky pocit ze ked vytocim volant tak ako keby auto jemne hodilo. volant sa vracia naspat tak nejak trhane a nie plynulo neviete co to sposobuje??? dakujem za rady

Skoda octavia 1.9 TDI 74kw 4x4 2001 ATD

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.