Březen 20, 201312 r Dobrý den, před měsícem se mi ozvalo, když jsem zatáčel vrzání v řízení. Nejdřív co mě napadlo, tak jsem zkontroloval olej v servu, bylo to prázdné. Teď po měsíci mám zase prázdno, tak jsem se koukl, kde by to mohlo téci a teče to přes pravou manžetu.Máte někdo nějaké zkušenosti s opravou?Nemáte někdo i schéma rozebrání serva. Dá se to opravit?Děkuji za jakékoliv informace
Březen 20, 201312 r nikde som ešte nepočul ani nečítal,žeby si to doma niekto opravil....len tak vymeniť simering to nebude
Březen 20, 201312 r Tak to je škoda, já jsem myslel, že to půjde vyndat ta manžeta a nějak opravit, našel jsem na internetu nové za 6000,- a to se mi moc nechce dávat
Březen 20, 201312 r manžeta sa demontovať dá v pohode,ale horšie je prístup do toho domečku riadenia..
Březen 20, 201312 r A když by se vyndala, tak by se to dalo nějak utěsnit ne? Lepší by bylo asi vyndat to řízení celý,ale přístup bude asi blbý
Březen 20, 201312 r Já to zkusím vyndat a snad to půjde. Kdyby jste měl ještě někdo nějaké nápady a nebo servořízení na prodej?Děkuji za jakékoliv informace.
Březen 24, 201312 r Dobrý den, chci si rozebrat servořízení a nevím, jak na to?Kdyby jste měl někdo nějaké informace, kde co povolit, byl bych moc rád.Jestli máte někdo i dílenskou příručku, bylo by to super.Vůbec ji tady totiž někde nemůžu najít. Upraveno Březen 24, 201312 r od mt.radek@seznam.cz
Březen 24, 201312 r http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/83666-Servisné-manuály,-Jak-na-to-apod. šestý příspěvek
Březen 24, 201312 r Děkuji za příručky,ale nikde jsem tam nenašel přesný postup demontáže servořízení.
Březen 24, 201312 r nejde mi to otevřít. EDIT: Nemáte ještě někdo dílenskou příručku. Upraveno Březen 25, 201312 r od Wojnar Edituj příspěvky!!
Březen 25, 201312 r poslem... EDIT: je to len konkretne podvozek nakolko to je cele skoro 600 mega. :-)http://www.ulozto.cz/xN8k5ok/podvozek-pdf Upraveno Březen 25, 201312 r od Wojnar Edituj příspěvky!!
Září 27, 201311 r libero: ano měl jsem velkou vůli v řízeni tak jsem nechal vyměnit axiální tyče řízeni a prý to ještě dělá válec řízeni je špatný a já netuším jak to vypadá a kde to přesné je a zda-li se to dá sehnat Ale nutně to potřebuji bez toho nemůže mít geometrii
Září 27, 201311 r liberto: moc děkuji za pomoc! Takže jsem ty tyče nemusel kupovat Musím stejně vyměnit cele servo Mám ještě dotaz, kde by mohla ještě být vůle v řízeni kromě toho serva? Může být i v tyči řízeni ale ta je drahá stojí nějak přes 12tis
Leden 23, 201411 r Zdravym. Tieklo mi servo. Objednal som nove ( nie repas) aj z tyckami riadenia aj z capmi a dnes som si bol po auto a mam taky pocit ze ked vytocim volant tak ako keby auto jemne hodilo. volant sa vracia naspat tak nejak trhane a nie plynulo neviete co to sposobuje??? dakujem za rady Skoda octavia 1.9 TDI 74kw 4x4 2001 ATD
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.