Under Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Něco nového se možná dělá, ale to nevím...budou to nějaké alternativy jen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt.radek@seznam.cz Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Dobrý den, před měsícem se mi ozvalo, když jsem zatáčel vrzání v řízení. Nejdřív co mě napadlo, tak jsem zkontroloval olej v servu, bylo to prázdné. Teď po měsíci mám zase prázdno, tak jsem se koukl, kde by to mohlo téci a teče to přes pravou manžetu.Máte někdo nějaké zkušenosti s opravou?Nemáte někdo i schéma rozebrání serva. Dá se to opravit?Děkuji za jakékoliv informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 v domácich podmienkach ťažko ...jedine skúsiť repas,alebo kúpiť nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt.radek@seznam.cz Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Neexistuje na manžetu i simering, že by se jenom vyměnil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 nikde som ešte nepočul ani nečítal,žeby si to doma niekto opravil....len tak vymeniť simering to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt.radek@seznam.cz Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Tak to je škoda, já jsem myslel, že to půjde vyndat ta manžeta a nějak opravit, našel jsem na internetu nové za 6000,- a to se mi moc nechce dávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 manžeta sa demontovať dá v pohode,ale horšie je prístup do toho domečku riadenia.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt.radek@seznam.cz Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 A když by se vyndala, tak by se to dalo nějak utěsnit ne? Lepší by bylo asi vyndat to řízení celý,ale přístup bude asi blbý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 jednoducho sa zmier s tým,že to neopravíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt.radek@seznam.cz Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Já to zkusím vyndat a snad to půjde. Kdyby jste měl ještě někdo nějaké nápady a nebo servořízení na prodej?Děkuji za jakékoliv informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt.radek@seznam.cz Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 (editace) Dobrý den, chci si rozebrat servořízení a nevím, jak na to?Kdyby jste měl někdo nějaké informace, kde co povolit, byl bych moc rád.Jestli máte někdo i dílenskou příručku, bylo by to super.Vůbec ji tady totiž někde nemůžu najít. Editováno: 24. Březen 2013, autor: mt.radek@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/83666-Servisné-manuály,-Jak-na-to-apod. šestý příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt.radek@seznam.cz Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Děkuji za příručky,ale nikde jsem tam nenašel přesný postup demontáže servořízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 poslal jsem ti neco SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt.radek@seznam.cz Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 (editace) nejde mi to otevřít. EDIT: Nemáte ještě někdo dílenskou příručku. Editováno: 25. Březen 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 (editace) poslem... EDIT: je to len konkretne podvozek nakolko to je cele skoro 600 mega. :-)http://www.ulozto.cz/xN8k5ok/podvozek-pdf Editováno: 25. Březen 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 http://www.cc-autodily.cz/rizeni-octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/123055-servo-škoda-octavia-combi-rv-1999-66-kw/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt.radek@seznam.cz Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 Nemáte někdo servořízení na prodej a nebo opravnou sadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowen84 Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Chci se optat dá se sehnat jen válec od serva? Mám ho špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 myslíš,akože bez tyčiek riadenia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowen84 Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 libero: ano měl jsem velkou vůli v řízeni tak jsem nechal vyměnit axiální tyče řízeni a prý to ještě dělá válec řízeni je špatný a já netuším jak to vypadá a kde to přesné je a zda-li se to dá sehnat Ale nutně to potřebuji bez toho nemůže mít geometrii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 je to pozícia označená 1-kou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowen84 Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 liberto: moc děkuji za pomoc! Takže jsem ty tyče nemusel kupovat Musím stejně vyměnit cele servo Mám ještě dotaz, kde by mohla ještě být vůle v řízeni kromě toho serva? Může být i v tyči řízeni ale ta je drahá stojí nějak přes 12tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Zdravym. Tieklo mi servo. Objednal som nove ( nie repas) aj z tyckami riadenia aj z capmi a dnes som si bol po auto a mam taky pocit ze ked vytocim volant tak ako keby auto jemne hodilo. volant sa vracia naspat tak nejak trhane a nie plynulo neviete co to sposobuje??? dakujem za rady Skoda octavia 1.9 TDI 74kw 4x4 2001 ATD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.