Paul Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Tak jsem si taky projel ty kódy a zjistil jsem zásadní věc že mám mít v autě vyhřívané zrcátka a nevím o nich? Jak se pozná že tam je to vyhřívání? a popřípadě jak se zapíná? Jinak vše perfektně sedí jestli mas el. zrcatka, tak je mas i vyhrivana elektrický zrcátka mám, ale jsem nějak v zimě nepozoroval že jsou vyhřívaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Pokud jsou elektricky ovládáná, tak jsou i vyhřívaná. Vyhřívání se zapína přesunutím joysticku na střední polohu (mezi L a R). Buď je tam symbol vyhřívání nebo "0". U starších Octavií byl trochu jiný ovladač a muselo být k tomu zapnuté i vyhřívání zadního okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Pokud jsou elektricky ovládáná, tak jsou i vyhřívaná. Vyhřívání se zapína přesunutím joysticku na střední polohu (mezi L a R). Buď je tam symbol vyhřívání nebo "0". U starších Octavií byl trochu jiný ovladač a muselo být k tomu zapnuté i vyhřívání zadního okna. Díky, škoda že není zima hned bych to šel testnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Můžeš i teď. Budou trochu teplé. A dá se to použít i když prší, ale než se všechny kapky odpaří, tak si tak 10-15 minut počkáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Můžeš i teď. Budou trochu teplé. A dá se to použít i když prší, ale než se všechny kapky odpaří, tak si tak 10-15 minut počkáš. tak jsem to teda skusil a u spolujezdce hřeje jako blázen, ale u řidiče ho mám trochu prasklý tak nehřeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Dekodér sa ujal, čo ma teší, pretože moja práca nebola zbytočná. Ale štvú ma ľudia, ktorí napriek tomu, že tam majú napísaný návod, píšu do okna zlé kódy (veľmi často VIN kód, kódy prepíšu z knižky do písmena ale bez oddelovača, našiel sa dokonca expert, ktorý tam vložil naskenovaný obrázok štítka) - a potom reklamujú, že dekodér nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Dekodér sa ujal, čo ma teší, pretože moja práca nebola zbytočná. perfektní práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Dekodér sa ujal, čo ma teší, pretože moja práca nebola zbytočná.Ale štvú ma ľudia, ktorí napriek tomu, že tam majú napísaný návod, píšu do okna zlé kódy (veľmi často VIN kód, kódy prepíšu z knižky do písmena ale bez oddelovača, našiel sa dokonca expert, ktorý tam vložil naskenovaný obrázok štítka) - a potom reklamujú, že dekodér nefunguje no hele, ale je pravda, že jsi to teda mohl udělat už rovnou tak, že bych tam vložil jen fotku auta zapředu, zezadu a zevnitř + motoru a ten dekodér by mi tu výbavu vypsal podle fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 ted sem na link na ten tvuj dekoder naratil i na audiclub.cz - gratuluji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Koukám jako blázen. Čeština je běžně dostupná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 27. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 no hele, ale je pravda, že jsi to teda mohl udělat už rovnou tak, že bych tam vložil jen fotku auta zapředu, zezadu a zevnitř + motoru a ten dekodér by mi tu výbavu vypsal podle fotek Jasne, to bude v ďaľšej verzii : Inak výbava sa dá dekódovať aj cez VIN kód a ETKU, ale majú k tomu prístup len servisy v rámci Škoda siete. Dokonca to vráti totálne kompletný popis auta, ktorý obsahuje až takmer 200 kódov. Nie všetky kódy sú totiž uvedené v serviske Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Igor je proste kuzelnik (s vakom) mam len otazku: Okruh pérování 20 - WTF???? co to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Tvrdosť pružín (predných + zadných), určuje sa v závislosti na motorizácii a výbave vozidla. Ak by si dal predné pružiny z 2,0 TDI do 1,6 MPI, to by si videl, ako divne vysoko ti bude stáť predok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 dovolil jsem si to umistit na stranky Octavia clubu pokud nejsi igore proti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 28. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Vittorio: Jasne, no problém, kľudne môžu aj ostatní dať link do iných fór/diskusných skupín a podobne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 Tak jsem si zkousel dekodovat podle stitku v mem aute vybavu. Vsechno to sedi, az na jednu vec Na stitku mam tento kod a dekoder mi vypsal, ze jde o: "G1A = 6-stup?ová automatická pøevodovka " Tak by me zajimalo, kde soudruzi z MB udelali u meho auta chybu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 Tak jsem si zkousel dekodovat podle stitku v mem aute vybavu. Vsechno to sedi, az na jednu vec Na stitku mam tento kod a dekoder mi vypsal, ze jde o: "G1A = 6-stup?ová automatická pøevodovka" Tak by me zajimalo, kde soudruzi z MB udelali u meho auta chybu?? G1A? Divné, odfoť štítok, vyretušuj číslo karosérie a motora a pošli mi to. Je možné, že ho máš zle vytlačený, už som sa s tým stretol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Jasan, v poho, mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Sůůůůůůůůůůůůpppppppppppppppéééééééééééééééér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 18. Červen 2006 Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Tak jsem si zkousel dekodovat podle stitku v mem aute vybavu. Vsechno to sedi, az na jednu vec Na stitku mam tento kod a dekoder mi vypsal, ze jde o: "G1A = 6-stup?ová automatická pøevodovka" Tak by me zajimalo, kde soudruzi z MB udelali u meho auta chybu?? Ale prosimtě, vsadil bych se žes to číslo v datovém štítku vyčetl v 5 řádku a třetím sloupci, že jo? Jestli ano, tak chybu neudělali soudruzi, ale tys to špatně přečetl, protože tam nemáš to tvoje G1A ale Q1A, a to označuje typ předních sedadel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2006 Áno, mohlo by to byť Q1A - "štandardné sedadlá vpredu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1pe1sk Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Dííííky, do teď jsem nevěděl jestli mám předpínače bezp.pásů a kabely se mi hledat nechtělo a ejhle ? : "3QT = 3-bodový samonavíjecí bezpečnostní pás vpředu, při nehodě napínaný, výškově seříditelný" Někdo mi dokonce říkal, že to už jsou všechny pásy když má auto airbag, ale nevím. Já už mám jasno. Fakt super soft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Je to tak, je nekolik druhu pasu a lisi se podle poctu airbagu v aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 1pe1sk> Nechci ti kazit iluze, ale jestli je výrazem "...při nehodě napínaný..." myšleno, že jsou pásy při nehodě nápínány odpálením pyropatron, tak se raději přesvěč, protože já mám v knížce také jeden z kódů 3QT a po fyzické kontrole elektriky jsem zjistil, že k mechanizmu napínání pásů nevedou žádné vodiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makefish Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 This is great. I hope you don't mind but I have posted a link of this on the UK Skoda website 'Briskoda.net'. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.