Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Díky, asi se budu držet těch 180 tisíc.

• 4 měsíce později...

Super věc!! Jde to i na kódy výbav u Octavie II?

Jde to i na octavii?

• Autor

Zazi: Áno, vie to aj OII. Možno ale niektoré novšie kódy chýbajú, nie je čas spraviť update...

• 4 měsíce později...
  • Autor

Hurá, konečne je online verzia, na ktorej som postupne pracoval hádam aj pol roka. Upravil som štruktúru databáz, zoptimalizoval kód, pridal zopár ďaľších vylepšení a čo je najlepšie, doplnil nové kódy - aktuálny počet ich je 11238, v češtine aj angličtine :punk:

• 2 týdny později...

Hooooodně užitečná cěc :palec2: Díky

Děkuji, Igor, použil jsem už podruhé, bez Tvé pomoci bychom jen tápali.

Kraj Vysočina, pravidelné návštěvy Vrbové, okr. Piešťany

Roomster Style 1,4 16V

Upraveno od Moa

• 4 měsíce později...

Ahoj,

možná se ptám blbě a někde jsem to překoukl, ale jak jsi dělal ten update, tak tím jsi myslel, že jsou ty stránky v češtině, nebo i ta dekódovaná výbava. Po kliku na tvůj link se mě objevuje pouze ingliš bo slovensky. Díky za info

A kde je háček, dělá ti slovenština problém? :)

• 8 měsíců později...

Dost dobrá aplikace všechno sedí :)

ja lama na to prisel az ted. IGOR je BUH :palec2:kol5 Vyzkousim to i na R schvalne co z toho vypadne :o) Cetl sem to odzacatku a docela me prekvapilo, kolik lidi neumi naglicky. fiiiha :kuk:

Tak mi R hlasi vsechno mozny, co je Ok, ale taky 7Q1 - navigacni system. Co to zmanema, ja zadnou navigaci nemam.

Upraveno od Blacky

• Autor

Blacky: Dík za kompliment, boh nie som, ale pracujem na tom ;) Čo sa týka 7Q1, tak popis v databáze PR čísel je naozaj "Navigačný systém". V skutočnosti sa ale jedná o "prípravu na navigáciu Via Michelin", a táto bola ako štandardná výbava prvých Roomstrov kol5

• 1 měsíc později...
  • Autor

Mima: Áno, sedí to, ten zoznam na tom webe je starší, z roku 2005. Ja zoznam zvyknem aktualizovať každý štvrťrok -_-

karel321: Z času na čas na chvíľu je dekodér mimo prevádzky, ja to bohužiaľ ovplyvniť neviem, keďže to beží na serveri webhostingu. Treba skúsiť o pár minút, prípadne hodinku neskôr B) Ak to ale nejde zopár hodín, niekde je zrada a prosím o nahlásenie závady!

• 5 měsíců později...

co přesně znamená kod L07 - Okruh pérování 07 ?

• Autor

mcz: Je to prevedenie podvozku resp jeho tlmenia. Tých prevedení je viacero, pre rôzne verzie karosérie, motorizácie, pohon, dokonca aj pre trh, kam je vozidlo určené...

diky za vysvetleni :)

• 4 měsíce později...

Neznáte někdo, co znamenají kódy výbavy u Fábie MR 2004:

FDA

BWB

Díky M.

• 6 měsíců později...

Oni ty písmena/čísla jso někdy špatně čitelný

8WB = Mlhové přední světlomety

F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení

Upraveno od MichalJ

• 2 roky později...

Zadal jsem si do dekodéru údaje z datového štítku mé Fabie (FIC Elegance 2.0 MPI, r.v. 2005). A našel jsem tam kód 1AP, dle dekodéru

1AP = El. stabilizační program (ESP) s elektromechanickým "BKV"

Háček je v tom, že tam ESP není, respektive na palubce mám tlačítko ASR, nikoliv tlačítko ESP. V čem je problém ? 

Upraveno od Tycoon

• 11 měsíců později...

zdravim nevíte někdo co znamená

BL5 = Zvláštní požadavky - Sudán 

octavia 2 L&K fl 2011 koupeno v čr

Zadal jsem si do dekodéru údaje z datového štítku mé Fabie (FIC Elegance 2.0 MPI, r.v. 2005). A našel jsem tam kód 1AP, dle dekodéru

1AP = El. stabilizační program (ESP) s elektromechanickým "BKV"

Háček je v tom, že tam ESP není, respektive na palubce mám tlačítko ASR, nikoliv tlačítko ESP. V čem je problém ? 

neznamená že když nejde vypnout že tam není u Laurin Klement taky nemám tlačítko na vypnutí a u RS bejvá.. zkus to vzít na trávu  nebo na štěrk a poznáš hned

• 8 měsíců později...

Podle mě na tom štítku není všechna výbava. Proč tam nemám třeba tempomat nebo ABS, ASR, EDS, MSR, multifunkční volant a další?

to je docela zajímavá otázka, podle čeho se ty informace vybírají a k čemu vlastně slouží. Často tam jsou neskutečný kraviny a naopak podstatné věci z uživatelského hlediska chybí...Také jsem vypozoroval, že některé věci se přestávají uvádět - třeba přídavné el. topení.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.