Listopad 17, 200717 r Autor Zazi: Áno, vie to aj OII. Možno ale niektoré novšie kódy chýbajú, nie je čas spraviť update...
Duben 10, 200817 r Autor Hurá, konečne je online verzia, na ktorej som postupne pracoval hádam aj pol roka. Upravil som štruktúru databáz, zoptimalizoval kód, pridal zopár ďaľších vylepšení a čo je najlepšie, doplnil nové kódy - aktuálny počet ich je 11238, v češtine aj angličtine
Duben 28, 200817 r Děkuji, Igor, použil jsem už podruhé, bez Tvé pomoci bychom jen tápali. Kraj Vysočina, pravidelné návštěvy Vrbové, okr. Piešťany Roomster Style 1,4 16V Upraveno Duben 28, 200817 r od Moa
Září 8, 200816 r Ahoj, možná se ptám blbě a někde jsem to překoukl, ale jak jsi dělal ten update, tak tím jsi myslel, že jsou ty stránky v češtině, nebo i ta dekódovaná výbava. Po kliku na tvůj link se mě objevuje pouze ingliš bo slovensky. Díky za info
Červen 9, 200916 r ja lama na to prisel az ted. IGOR je BUH Vyzkousim to i na R schvalne co z toho vypadne ) Cetl sem to odzacatku a docela me prekvapilo, kolik lidi neumi naglicky. fiiiha Tak mi R hlasi vsechno mozny, co je Ok, ale taky 7Q1 - navigacni system. Co to zmanema, ja zadnou navigaci nemam. Upraveno Červen 9, 200916 r od Blacky
Červen 9, 200916 r Autor Blacky: Dík za kompliment, boh nie som, ale pracujem na tom Čo sa týka 7Q1, tak popis v databáze PR čísel je naozaj "Navigačný systém". V skutočnosti sa ale jedná o "prípravu na navigáciu Via Michelin", a táto bola ako štandardná výbava prvých Roomstrov
Červenec 22, 200916 r náhodou som narazil na toto: http://www.vaglinks.com/Docs/Misc/Audi_PR_OptionsCodes.pdf a pasuje to. dekóder výbavy Upraveno Červenec 22, 200916 r od Mima
Červenec 22, 200916 r http://igorweb.org/equidec není funkční. Beru zpět. Už tozase maká. Upraveno Červenec 22, 200916 r od karel321
Červenec 23, 200916 r Autor Mima: Áno, sedí to, ten zoznam na tom webe je starší, z roku 2005. Ja zoznam zvyknem aktualizovať každý štvrťrok karel321: Z času na čas na chvíľu je dekodér mimo prevádzky, ja to bohužiaľ ovplyvniť neviem, keďže to beží na serveri webhostingu. Treba skúsiť o pár minút, prípadne hodinku neskôr Ak to ale nejde zopár hodín, niekde je zrada a prosím o nahlásenie závady!
Leden 10, 201015 r Autor mcz: Je to prevedenie podvozku resp jeho tlmenia. Tých prevedení je viacero, pre rôzne verzie karosérie, motorizácie, pohon, dokonca aj pre trh, kam je vozidlo určené...
Prosinec 4, 201014 r Oni ty písmena/čísla jso někdy špatně čitelný 8WB = Mlhové přední světlomety F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení Upraveno Prosinec 4, 201014 r od MichalJ
Červen 8, 201312 r Zadal jsem si do dekodéru údaje z datového štítku mé Fabie (FIC Elegance 2.0 MPI, r.v. 2005). A našel jsem tam kód 1AP, dle dekodéru 1AP = El. stabilizační program (ESP) s elektromechanickým "BKV" Háček je v tom, že tam ESP není, respektive na palubce mám tlačítko ASR, nikoliv tlačítko ESP. V čem je problém ? Upraveno Červen 8, 201312 r od Tycoon
Květen 8, 201411 r zdravim nevíte někdo co znamená BL5 = Zvláštní požadavky - Sudán octavia 2 L&K fl 2011 koupeno v čr
Květen 8, 201411 r Zadal jsem si do dekodéru údaje z datového štítku mé Fabie (FIC Elegance 2.0 MPI, r.v. 2005). A našel jsem tam kód 1AP, dle dekodéru 1AP = El. stabilizační program (ESP) s elektromechanickým "BKV" Háček je v tom, že tam ESP není, respektive na palubce mám tlačítko ASR, nikoliv tlačítko ESP. V čem je problém ? neznamená že když nejde vypnout že tam není u Laurin Klement taky nemám tlačítko na vypnutí a u RS bejvá.. zkus to vzít na trávu nebo na štěrk a poznáš hned
Leden 29, 201510 r Podle mě na tom štítku není všechna výbava. Proč tam nemám třeba tempomat nebo ABS, ASR, EDS, MSR, multifunkční volant a další?
Leden 29, 201510 r to je docela zajímavá otázka, podle čeho se ty informace vybírají a k čemu vlastně slouží. Často tam jsou neskutečný kraviny a naopak podstatné věci z uživatelského hlediska chybí...Také jsem vypozoroval, že některé věci se přestávají uvádět - třeba přídavné el. topení.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.