beeson Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Díky, asi se budu držet těch 180 tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zazi Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Super věc!! Jde to i na kódy výbav u Octavie II? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zazi Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Jde to i na octavii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Zazi: Áno, vie to aj OII. Možno ale niektoré novšie kódy chýbajú, nie je čas spraviť update... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Hurá, konečne je online verzia, na ktorej som postupne pracoval hádam aj pol roka. Upravil som štruktúru databáz, zoptimalizoval kód, pridal zopár ďaľších vylepšení a čo je najlepšie, doplnil nové kódy - aktuálny počet ich je 11238, v češtine aj angličtine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Hooooodně užitečná cěc Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moa Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) Děkuji, Igor, použil jsem už podruhé, bez Tvé pomoci bychom jen tápali. Kraj Vysočina, pravidelné návštěvy Vrbové, okr. Piešťany Roomster Style 1,4 16V Editováno: 28. Duben 2008, autor: Moa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Ahoj, možná se ptám blbě a někde jsem to překoukl, ale jak jsi dělal ten update, tak tím jsi myslel, že jsou ty stránky v češtině, nebo i ta dekódovaná výbava. Po kliku na tvůj link se mě objevuje pouze ingliš bo slovensky. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 A kde je háček, dělá ti slovenština problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sades Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Dost dobrá aplikace všechno sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 (editace) ja lama na to prisel az ted. IGOR je BUH Vyzkousim to i na R schvalne co z toho vypadne ) Cetl sem to odzacatku a docela me prekvapilo, kolik lidi neumi naglicky. fiiiha Tak mi R hlasi vsechno mozny, co je Ok, ale taky 7Q1 - navigacni system. Co to zmanema, ja zadnou navigaci nemam. Editováno: 9. Červen 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Blacky: Dík za kompliment, boh nie som, ale pracujem na tom Čo sa týka 7Q1, tak popis v databáze PR čísel je naozaj "Navigačný systém". V skutočnosti sa ale jedná o "prípravu na navigáciu Via Michelin", a táto bola ako štandardná výbava prvých Roomstrov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mima Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 (editace) náhodou som narazil na toto: http://www.vaglinks.com/Docs/Misc/Audi_PR_OptionsCodes.pdf a pasuje to. dekóder výbavy Editováno: 22. Červenec 2009, autor: Mima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel321 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 (editace) http://igorweb.org/equidec není funkční. Beru zpět. Už tozase maká. Editováno: 22. Červenec 2009, autor: karel321 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 23. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Mima: Áno, sedí to, ten zoznam na tom webe je starší, z roku 2005. Ja zoznam zvyknem aktualizovať každý štvrťrok karel321: Z času na čas na chvíľu je dekodér mimo prevádzky, ja to bohužiaľ ovplyvniť neviem, keďže to beží na serveri webhostingu. Treba skúsiť o pár minút, prípadne hodinku neskôr Ak to ale nejde zopár hodín, niekde je zrada a prosím o nahlásenie závady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 co přesně znamená kod L07 - Okruh pérování 07 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 mcz: Je to prevedenie podvozku resp jeho tlmenia. Tých prevedení je viacero, pre rôzne verzie karosérie, motorizácie, pohon, dokonca aj pre trh, kam je vozidlo určené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 diky za vysvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Neznáte někdo, co znamenají kódy výbavy u Fábie MR 2004: FDA BWB Díky M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 (editace) Oni ty písmena/čísla jso někdy špatně čitelný 8WB = Mlhové přední světlomety F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení Editováno: 4. Prosinec 2010, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tycoon Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 (editace) Zadal jsem si do dekodéru údaje z datového štítku mé Fabie (FIC Elegance 2.0 MPI, r.v. 2005). A našel jsem tam kód 1AP, dle dekodéru 1AP = El. stabilizační program (ESP) s elektromechanickým "BKV" Háček je v tom, že tam ESP není, respektive na palubce mám tlačítko ASR, nikoliv tlačítko ESP. V čem je problém ? Editováno: 8. Červen 2013, autor: Tycoon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beri Honza Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 zdravim nevíte někdo co znamená BL5 = Zvláštní požadavky - Sudán octavia 2 L&K fl 2011 koupeno v čr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beri Honza Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Zadal jsem si do dekodéru údaje z datového štítku mé Fabie (FIC Elegance 2.0 MPI, r.v. 2005). A našel jsem tam kód 1AP, dle dekodéru 1AP = El. stabilizační program (ESP) s elektromechanickým "BKV" Háček je v tom, že tam ESP není, respektive na palubce mám tlačítko ASR, nikoliv tlačítko ESP. V čem je problém ? neznamená že když nejde vypnout že tam není u Laurin Klement taky nemám tlačítko na vypnutí a u RS bejvá.. zkus to vzít na trávu nebo na štěrk a poznáš hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Podle mě na tom štítku není všechna výbava. Proč tam nemám třeba tempomat nebo ABS, ASR, EDS, MSR, multifunkční volant a další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 to je docela zajímavá otázka, podle čeho se ty informace vybírají a k čemu vlastně slouží. Často tam jsou neskutečný kraviny a naopak podstatné věci z uživatelského hlediska chybí...Také jsem vypozoroval, že některé věci se přestávají uvádět - třeba přídavné el. topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.