m_tsch Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Tak mě teď napadlo, jak je to s příbuzenskými vztahy, kdo je kdo. Táta, máma, brácha, děda, to je mi jasný. Ale jak se říká třeba dceři/synovi mého bratrance. Je pro to vůbec nějaké pojmenování, nebo se už ani nepovažuje za příbuzného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 U nás se tomu říká stříně, ale už jsem slyšel i jiná jména Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 4. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 To nezní špatně , ale rád bych něco oficiálního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 To nezní špatně , ale rád bych něco oficiálního oficiálně to šukat můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 4. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Myslíš, jsou tomu 3, resp. 5 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Myslíš, jsou tomu 3, resp. 5 dní ???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Se mi takové příbuzné narodily dvě, během 2 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Holka je neteř ale coe kluk nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 To není, neteř je dcera Tvého bráchy nebo ségry, ale ne bratrance či sestřenky. A chlapská verze je synovec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 To není, neteř je dcera Tvého bráchy nebo ségry, ale ne bratrance či sestřenky. A chlapská verze je synovec. Aha.. tak tesne vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Hlavně ať se nespleteš doopravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Hlavně ať se nespleteš doopravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.