Publikováno Květen 6, 200817 r Zdravím, po dlouhém boji jsem sehnal zadní L,P nadkolí na Š.Octavia r.v.98. Chci se optat jestli má někdo zkušenosti s montáží a poradil jak na to, jak nadkolí upevnit, a jaký použít šrouby?Kdyby byli i fotky bylo by super.
Květen 8, 200817 r Zdravím,po dlouhém boji jsem sehnal zadní L,P nadkolí na Š.Octavia r.v.98. Chci se optat jestli má někdo zkušenosti s montáží a poradil jak na to, jak nadkolí upevnit, a jaký použít šrouby?Kdyby byli i fotky bylo by super. Co to je nadkolí??? Myslíš podběhy? Ty snad problém nebudou nebo jestli se pletu ... dle DP:
Květen 8, 200817 r Podle obrázku je to pěkný ale evím jestli to má ty plastobý kostičky - prostě tu přípravu na to nebo si bbude muset pomoc sám
Květen 8, 200817 r Já jsem dělal zrovna dnes levý podběh. Mám 1,6 55kW r.v. 1997 GLX dovoz D, všechny plastové " kostičky " tam byly. vrtal jsem pouze jednu dírku ( tu nejvíc vpředu dole. Samořezky všechny stejné, vlastně jen 3 navíc než ty co už tam jsou + dole vzadu jeden průběžný šroub s matkou. Slabá hodinka práce vč. vyčištění podběhu a natření rezavějících míst Hameritem. Naprosto bez problémů.
Květen 14, 200817 r O víkendu jsem instaloval oba zadní plastové podběhy, podle prodejce originál Škoda. Levý jsem musel trochu přizpůsobit, pravý tam šel bez úprav, ale nesedí úplně přesně. Počet děr na plastovém podběhu neodpovídal počtu děr na autě (např. nikde jsem nenašel díry nahoře u lemu blatníku a vpředu u prahu), díry v karoserii měly přípravu na zašroubování samořezek. Šrouby jsou stejné jako vpředu, u nás v mototechně běžně k sehnání. Auto je 1,6/55 LX r.v. 97, ale asi není originál Škoda, když do něj přesně nesednou zaručeně originální podběhy.
Květen 14, 200817 r To je přeci jasný, podběhy jsou origo, když to řekl prodejce, ale auto asi nějaká čína...
Květen 14, 200817 r taky jsem je dodelaval na octavii rv98. Nesedely v jednom miste uplne na 100% a bylo nutne dodelat jednu diru.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.