Pepa007 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Fotka je treba tady http://www.aukro.cz/item364478599_nevybrou...koda.html#photoJsou tedy splnene podminky, ze je to vystrelovak a vyrobeny po 2001, ale netusim, pro jake auto, jestli i pro O1? Ano bude pasovat. Nechápu , co pořád řešíš 8.5. jsem ti dal odkaz tady na foru. A ty to řešíš pořád dokola. Tady na foru se tyto klíče prodávají i za 700,-. Stačí jenom hledat, případně vyčkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthony Vloženo 15. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 (editace) Ja se chtel jen ujistit, nechapal jsem, proc v Etce je 433 MHz, na klicku 434, ze nedaji do Etky i to trojtlacitko atd. Chtel jsem neci osobni zkusenost. Pokud to byla tva zkusenost, ze to funguje, tak ti dekuji. Editováno: 15. Květen 2008, autor: Anthony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Ja se chtel jen ujistit, nechapal jsem, proc v Etce je 433 MHz, na klicku 434, ze nedaji do Etky i to trojtlacitko atd. Chtel jsem neci osobni zkusenost. Pokud to byla tva zkusenost, ze to funguje, tak ti dekuji. Ano mám je na své O1 a fungují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthony Vloženo 15. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Takze dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 3.g. Jsi si jistý, že je to immo 3. generace. Měl jsem totiž zprávy, že je to 2. generace. Chci si totiž koupit čip a borci co to prodávají mi řekli, že je to sto pro 2 generace, ale budu věřit tobě. A nevíš náhodou jaký bude ten typ klíčku? Jak vidím ty šílené názvy, tak se mi z toho plantá jazyk. Dík za odpo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 od cca 5/2001 se dává 3. generace ty jsi psal že máš 2003 ku = 3.g. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 v etce je samosebou chyba, je tam fekvence 433,6 nebo tak něco, což je 434 ve skutečnosti, typ DA je starý a jako nástup je AG (nebo opačně, teď nevím) jak píše Vaša a Pepa007, jde to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
udo Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 chci se zeptat kdyz mam klic jeden a koupil bych ty vystrelovaky je v nich immo nebo ne? abych mel dva klice mam oc1 2004 a ten jeden klic je crypto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 když koupíš origo škoda sadu (třeba tady v bazaru) tak jsu včetně imma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Taky se na neco zeptam, jesi tomu dobre rozumim tak se 1K0 pouziva pro O2 a 1J0 pro O1 a co se pouziva pro Superby a Fabie? Sel by 1K0 pro Superba, fungoval by prostredni cudlik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pattuning Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Chci se zeptat s jakým kabelem funguje VAG Tacho? K-line, HEX-CAN , CAN-BUS ??? mám verzi 1.7 USB, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 na program vag tacho musíš mít kabel vag tacho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pattuning Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 na program vag tacho musíš mít kabel vag tacho Tak se mi to podařilo rozjed na kabelu K-line USB.... Ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 tento program že ti chodí s KKL vag com kabelem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 vystrelovak 1KO959753G coz je pre octavia II podarilo se nekomu nastavit DO,ale na octavia I 3 gen.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 DO myslím šlo ale nejde kufr a nejde dodělat okna přes DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pattuning Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 tento program že ti chodí s KKL vag com kabelem ? Jeto klasickej usb kabel s jedním vývodem - K-line. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 a u jakýho auta ti to vyčetlo PIN ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 DO myslím šlo ale nejde kufr a nejde dodělat okna přes DO Slo?,ale jedine pres Vag,ze?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 mělo by to jít i přes dveřní zámek a spínačku ale VAGem je to jistější rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pattuning Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 a u jakýho auta ti to vyčetlo PIN ? Fabia I 2003.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 tak tomu fakt nerozumím mě se kkl kabel vůbec ve VAG tACHU nepřihlásí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthony Vloženo 25. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 2 Vasa a Pepa007: Immobilizer mi nechce vzit ten novy klicek. Prizpusobim jen ten stary a novy nechce, ani samotny ani jako prvni ani jako druhy. Nekde jsem tu cetl o generaci immobilizeru, tak jestli vite, tak mi napiste, jak generaci zjistim a kde muze byt chyba. Novy klicek byl uplne novy tritlacitko asi pro O2, DO na nem funguje bez kufru, jen jsem nechal vyriznout planzetu. V klicku podle mne transponder je, ale asi nejaka jina verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 (editace) 2 Vasa a Pepa007: Immobilizer mi nechce vzit ten novy klicek. Prizpusobim jen ten stary a novy nechce, ani samotny ani jako prvni ani jako druhy. Nekde jsem tu cetl o generaci immobilizeru, tak jestli vite, tak mi napiste, jak generaci zjistim a kde muze byt chyba. Novy klicek byl uplne novy tritlacitko asi pro O2, DO na nem funguje bez kufru, jen jsem nechal vyriznout planzetu. V klicku podle mne transponder je, ale asi nejaka jina verze? Máš O1 model 2004 ? A napiš číslo klíče co je naněm naraženo. Spíš si myslím, že děláš někde chybu při přizpůsobení. Editováno: 1. Červen 2008, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 taky si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.