Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Fotka je treba tady http://www.aukro.cz/item364478599_nevybrou...koda.html#photo

Jsou tedy splnene podminky, ze je to vystrelovak a vyrobeny po 2001, ale netusim, pro jake auto, jestli i pro O1?

Ano bude pasovat. Nechápu , co pořád řešíš 8.5. jsem ti dal odkaz tady na foru. A ty to řešíš pořád dokola. Tady na foru se tyto klíče prodávají i za 700,-. Stačí jenom hledat, případně vyčkat.

Vloženo (editace)

Ja se chtel jen ujistit, nechapal jsem, proc v Etce je 433 MHz, na klicku 434, ze nedaji do Etky i to trojtlacitko atd. Chtel jsem neci osobni zkusenost. Pokud to byla tva zkusenost, ze to funguje, tak ti dekuji.

Editováno: , autor: Anthony
Vloženo
Ja se chtel jen ujistit, nechapal jsem, proc v Etce je 433 MHz, na klicku 434, ze nedaji do Etky i to trojtlacitko atd. Chtel jsem neci osobni zkusenost. Pokud to byla tva zkusenost, ze to funguje, tak ti dekuji.

Ano mám je na své O1 a fungují

Vloženo
3.g.

Jsi si jistý, že je to immo 3. generace. Měl jsem totiž zprávy, že je to 2. generace. Chci si totiž koupit čip a borci co to prodávají mi řekli, že je to sto pro 2 generace, ale budu věřit tobě. A nevíš náhodou jaký bude ten typ klíčku? Jak vidím ty šílené názvy, tak se mi z toho plantá jazyk. Dík za odpo.

Vloženo

v etce je samosebou chyba, je tam fekvence 433,6 nebo tak něco, což je 434 ve skutečnosti, typ DA je starý a jako nástup je AG (nebo opačně, teď nevím)

jak píše Vaša a Pepa007, jde to!

Vloženo

chci se zeptat kdyz mam klic jeden a koupil bych ty vystrelovaky je v nich immo nebo ne? abych mel dva klice mam oc1 2004 a ten jeden klic je crypto

Vloženo

Taky se na neco zeptam, jesi tomu dobre rozumim tak se 1K0 pouziva pro O2 a 1J0 pro O1 a co se pouziva pro Superby a Fabie? Sel by 1K0 pro Superba, fungoval by prostredni cudlik?

Vloženo

2 Vasa a Pepa007: Immobilizer mi nechce vzit ten novy klicek. Prizpusobim jen ten stary a novy nechce, ani samotny ani jako prvni ani jako druhy. Nekde jsem tu cetl o generaci immobilizeru, tak jestli vite, tak mi napiste, jak generaci zjistim a kde muze byt chyba. Novy klicek byl uplne novy tritlacitko asi pro O2, DO na nem funguje bez kufru, jen jsem nechal vyriznout planzetu. V klicku podle mne transponder je, ale asi nejaka jina verze?

Vloženo (editace)
2 Vasa a Pepa007: Immobilizer mi nechce vzit ten novy klicek. Prizpusobim jen ten stary a novy nechce, ani samotny ani jako prvni ani jako druhy. Nekde jsem tu cetl o generaci immobilizeru, tak jestli vite, tak mi napiste, jak generaci zjistim a kde muze byt chyba. Novy klicek byl uplne novy tritlacitko asi pro O2, DO na nem funguje bez kufru, jen jsem nechal vyriznout planzetu. V klicku podle mne transponder je, ale asi nejaka jina verze?

Máš O1 model 2004 ? A napiš číslo klíče co je naněm naraženo.

Spíš si myslím, že děláš někde chybu při přizpůsobení.

Editováno: , autor: Pepa007

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...