Wheel Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Ahoj, chcel by som Vás poprosiť o radu, keďže vyhľadávanie mi nedalo uspokojivý výsledok. Ako je to s umývaním tohto motora? V manuáli píšu, že je to povolené, no doporučujú zakryť alternátor, a napr. na cimbu.cz píšu toto: " U moderních systémů zapalování a vstřikování důrazně nedoporučujeme mytí motorů tlakovou vodou. Dochází totiž k pronikání vlhkosti do jednotlivých svorkovnic příslušenství systému vstřikování a zapalování, svazků elektroinstalace a zemnících bodů. Motorový svazek dnešních automobilů stojí desítky tisíc, navíc se takto postižený automobil velice obtížně diagnostikuje. Setkali jsme se i s "vylezlými" piny řídící jednotky motoru a to už se škoda blíží řádově stovce tisíc korun. " Motor som nikdy neumýval, no chystám sa na to, pretože je to špinavé "jak prase" V priloženej fotografii som vyznačil kritické miesta, ktorých sa obávam. Vopred vďaka všetkým za rady, moc mi pomôžete. S pozdravom Wheel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 no ja som pocul nieco o vysokotlakej pare..... a nasledne vysusene vysokotlakym vzduchom.......osobne neumyvam iba povrchovo ocistujem...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Ahoj, chcel by som Vás poprosiť o radu, keďže vyhľadávanie mi nedalo uspokojivý výsledok. Ako je to s umývaním tohto motora? V manuáli píšu, že je to povolené, no doporučujú zakryť alternátor, a napr. na cimbu.cz píšu toto:" U moderních systémů zapalování a vstřikování důrazně nedoporučujeme mytí motorů tlakovou vodou. Dochází totiž k pronikání vlhkosti do jednotlivých svorkovnic příslušenství systému vstřikování a zapalování, svazků elektroinstalace a zemnících bodů. Motorový svazek dnešních automobilů stojí desítky tisíc, navíc se takto postižený automobil velice obtížně diagnostikuje. Setkali jsme se i s "vylezlými" piny řídící jednotky motoru a to už se škoda blíží řádově stovce tisíc korun. " Motor som nikdy neumýval, no chystám sa na to, pretože je to špinavé "jak prase" V priloženej fotografii som vyznačil kritické miesta, ktorých sa obávam. Vopred vďaka všetkým za rady, moc mi pomôžete. S pozdravom Wheel Tento motor, když jsem umýval u Fabie Combi, tak potom chvíli motor vydával nějaké divné zvuky ale asi po 5 km to přestalo tak jsem si oddechnul a už ho raději neumýval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.