Přejít na obsah

problem so svetlami

durus

Doporučené příspěvky

ahoj.mam octaviu1 (rv98). pred par dnami som zapol svetla ale kontrolka na palubke nesvietila.tak som ich par x vypol a zapol a rozsvietila sa, tak som to nechal tak. dnes sa opat nerozsvietila,tak som pozrel na svetla a nejdu mi stretavacie, ani dialkove, iba parkovacky.dialkove idu iba ked s nimi prebliknem.ked ich zapnem tak nie. kde moze byt chyba? poistky sa mi zdali ok. moze to byt vo vypinaci alebo aj niekde inde? dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypínač to může být, ale taky to může být třeba páčkou pod volantem, na to bych docela sázel já a zkusil bych jí prostříknout třeba kontaktolem. Nic tím neztratíš a uvidíš. :)

problem vyrieseny. bola to plastom zaliata kontaktna ploska v spinacej skrinke prepinaca svetiel. vyzera to ako keby sa ten plast roztopil a zalial tu plosku.teraz ma skor trapi ako sa to mohlo stat. ale hlavne ze funguje :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...