durus Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 ahoj.mam octaviu1 (rv98). pred par dnami som zapol svetla ale kontrolka na palubke nesvietila.tak som ich par x vypol a zapol a rozsvietila sa, tak som to nechal tak. dnes sa opat nerozsvietila,tak som pozrel na svetla a nejdu mi stretavacie, ani dialkove, iba parkovacky.dialkove idu iba ked s nimi prebliknem.ked ich zapnem tak nie. kde moze byt chyba? poistky sa mi zdali ok. moze to byt vo vypinaci alebo aj niekde inde? dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Vypínač to může být, ale taky to může být třeba páčkou pod volantem, na to bych docela sázel já a zkusil bych jí prostříknout třeba kontaktolem. Nic tím neztratíš a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
durus Vloženo 14. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Vypínač to může být, ale taky to může být třeba páčkou pod volantem, na to bych docela sázel já a zkusil bych jí prostříknout třeba kontaktolem. Nic tím neztratíš a uvidíš. problem vyrieseny. bola to plastom zaliata kontaktna ploska v spinacej skrinke prepinaca svetiel. vyzera to ako keby sa ten plast roztopil a zalial tu plosku.teraz ma skor trapi ako sa to mohlo stat. ale hlavne ze funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.