Publikováno Květen 16, 200817 r Vím že se tu o výměně brzdových destiček už psalo, něco jsem už četl, ale chci se zeptat než se do toho pustím, nevíte někdo jaké jsou ty šrouby co drží třmen ? Někde jsem četl že snad imbus 7 a někdo psal že nějaký torx ? Imbus znám,ale musím se přiznat že vůbec nevím jak ten torx vypadá a jestli ho tam mám, tak co je to za rozměr ? Mám 1.9 TDI, kombi, r.v. 10/2000.Je to už facelift. Na co bych si měl dát pozor ? U Felicie (moje předešlé auto) jsem to už dělal a naprosto bez problému, ale Oktávku mám měsíc a půl tak ještě nevím. Koupil jsem si destičky Ferodo (Praha,Krč,za 750,-kč). Děkuji za každou radu.
Květen 16, 200817 r Vím že se tu o výměně brzdových destiček už psalo, něco jsem už četl, ale chci se zeptat než se do toho pustím,nevíte někdo jaké jsou ty šrouby co drží třmen ? Někde jsem četl že snad imbus 7 a někdo psal že nějaký torx ? Imbus znám,ale musím se přiznat že vůbec nevím jak ten torx vypadá a jestli ho tam mám, tak co je to za rozměr ? Mám 1.9 TDI, kombi, r.v. 10/2000.Je to už facelift. Na co bych si měl dát pozor ? U Felicie (moje předešlé auto) jsem to už dělal a naprosto bez problému, ale Oktávku mám měsíc a půl tak ještě nevím. Koupil jsem si destičky Ferodo (Praha,Krč,za 750,-kč). Děkuji za každou radu. Já tam měl(pokud si dobře pamatuji) u r.v. 1997 imbus 7. Ale pozor, je to dost neobvyklý rozměr a v běžných sadách imbusů nebývá. Dalo mně víc práce sehnat ten správný imbus, než pak samotná výměna destiček (ta je jednoduchá).
Květen 16, 200817 r Torx je takova hvezdicka, neco jako imbus ale hvezdicka u octavy je skoro vsechno torx (nejhorsi na zblbnuti jsou ty torxy s jehlou uvnitr )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.