Publikováno Květen 16, 200817 r Ahoj kluci mam takovy problem .Z pod predni sedacky u spolujezdce ,kdyz prejedu nejakou diru nebo nerovnost tak mi vrze sedacka u spolujezdce,ale jak zvednu to tahlo co se snim posouva tak je to naprosto ticho.Ono staci i kdyz stojim,a jenom do ni bouchnu,tak to dela presne ten zvuk,a zvednu tahlo boucham a nic,poredte mi co s tim uz s toho silim a nevim si stim rady diky moc
Červen 19, 200817 r Ahoj kluci mam takovy problem .Z pod predni sedacky u spolujezdce ,kdyz prejedu nejakou diru nebo nerovnost tak mi vrze sedacka u spolujezdce,ale jak zvednu to tahlo co se snim posouva tak je to naprosto ticho.Ono staci i kdyz stojim,a jenom do ni bouchnu,tak to dela presne ten zvuk,a zvednu tahlo boucham a nic,poredte mi co s tim uz s toho silim a nevim si stim rady diky moc A nemůže to být jen vybrací samotného táhla??
Červen 20, 200817 r Autor Tak uz jsem na to prisel,byla nakrivo sedacka,jak se nekdo posouval tak se zacvakla jen na jedne strane,takze s ni staci jenom cuknout do strany a je klid juchu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.