Publikováno Květen 16, 200817 r Prosím o rady k motoru 1.8T. Chci koupit vůz s tímto motorem. Má někdo zkušenosti se spotřebou a poruchovosí tohoto motoru.
Květen 16, 200817 r Prosím o rady k motoru 1.8T.Chci koupit vůz s tímto motorem. Má někdo zkušenosti se spotřebou a poruchovosí tohoto motoru. Je tu toho uz habadej.Pouzi funkci HLEDAT
Květen 16, 200817 r mam o1 s 1.8T motorem uz 8 let. najeto 194000. Problemy zadny, peknej plynulej tichej chod. Jediny co se na tom motoru delalo tak gufera na ventilech, protoze byly po 8 letech tvrdy + kontrola turba (turbo jako novy). spotreba podle stylu jizdy. da se tim jet mimo mesto za 6.5l ale i za 12l (kdyz to silene prasis) po meste cca do 10l Uz rok mam na nem cip na cca 140kw. Celkove skvelej motor, muzu doporucit.
Květen 17, 200817 r Je tu toho uz habadej.Pouzi funkci HLEDAT Jo jo je tu toho dost tak si pročti starší témata.jinak já 1.8T mám ted rok a nemohu si stěžovat akorát jsem si na to zvik takže asi příjde na řadu čip
Květen 17, 200817 r Já mám 1.8 T dva roky, kupoval jsem jí se 171 tis. km a teď mám 223 tis. km, jediné co mě v poslední době zlobí je elektromagnetický ventil tlaku turba, občas vypadává, tak se ho chystám vyměnit, jinak motor je jak nový! Spotřeba je tak 7,5 - 8,0 jezdím hlavně dálnici, ale dá se i za 5,9 plynulou jízdou po okrsce! Upraveno Květen 17, 200817 r od Octavinek
Květen 18, 200817 r 1.8T - nejlepší benzín do oktávky Načipovat, dát do plynu a jezdit. Jestli půjdou ceny nafty a benálu pořád takhle nahoru, tak se to LPG začíná sakra vyplácet. Za chvíli budu jezdit i městě levněji než TDI . No motor můžu určitě doporučit, je povedenej, nemá vážnější slabiny nebo nemoci. Stačí dodržovat výměny oleje a podobný blbosti a maká jak má.
Květen 18, 200817 r Mám stejné poznatky jak je již uvedeno v předchozích příspěvcích . A moje osobní zkušenosti ( mám motor AUM ) : - problém s kolísáním otáček - odstraněno výměnou gumové hadice - turbo - klapka - problém se zapalovacími cívkami - 3 mám vyměněny a čekám kdy se ozve ta poslední Když to tady pořádně prohledáš, tak najdeš veškeré možné informace, nejšeš první kdo se dotazuje na tento typ motoru ! Mirek1,8T
Květen 19, 200817 r Máme jich pár v práci.Jezdí dobře ale má podle mě vyšší spotřebu vykoupenou dobrym zrychlením.Zaleži asi v jakém stavu by byla a na ceně.Nebál bych se toho motoru.
Červen 3, 200817 r Najel jsem s timhle motorem zatim jen necele 4 tisice mam ho ani ne dva mesice takze o poruchovosti nastesti nic rict nemuzu. Motor ma velmi příjemny chod v podstate na jakykoli rychlostni stupen zrychluje, cca od 2000 prijemne tahne a cim vic otacek tim lepe. Spotreba je na dany vykon myslim velice dobra, nejvic zalezi na ridici ale vyhoda je ze i kdyz se nestoji na plnem plynu tak tenhle motor jede a nebrzdi provoz, ja mam dlouhodobou spotrebu 7.4 l /100 km a dosavadni rekord na trase 25 km mam 5.3 l na sto, ale to jsem jel na spotrebu.
Červen 14, 200817 r Zdravím, najel jsem s tímhle motorem 230.000 a až do teď jsem neměl problém. ( teď řeším kolísání volnoběhu ) . Jinak nic, můžu zaklepat-podle mě je to držák
Červen 15, 200817 r Najel jsem s timhle motorem zatim jen necele 4 tisice mam ho ani ne dva mesice takze o poruchovosti nastesti nic rict nemuzu. Motor ma velmi příjemny chod v podstate na jakykoli rychlostni stupen zrychluje, cca od 2000 prijemne tahne a cim vic otacek tim lepe. Spotreba je na dany vykon myslim velice dobra, nejvic zalezi na ridici ale vyhoda je ze i kdyz se nestoji na plnem plynu tak tenhle motor jede a nebrzdi provoz, ja mam dlouhodobou spotrebu 7.4 l /100 km a dosavadni rekord na trase 25 km mam 5.3 l na sto, ale to jsem jel na spotrebu. ja mam rekord na 50km trase 5.1 a dlhodobu priemernu mam 7,9 ale cisto v meste
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.