michal9 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Kup vstřik, dá se sehnat za 950kč a přehazuj. Ten se neztratí. Jinak opravdu mět napíchlou diagnostiku, když to dělá. Jinak smůla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 (editace) já našel i za 720kč...a je to prý origo...A ve škodovce 4000 kč Nojo diagnostika...když jen někdy a většinou ráno v 5h když jedu do práce. Editováno: 24. Únor 2015, autor: fábík 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Jestli se to hned po vypnutí a novým startu přestane klepat jako drahej pes, je to zmršenej soft - mapa předehřevu katalíku. V tom servisu, kde naposledy údajně přehrávali soft, to nejspíš buď neudělali vůbec, nebo udělali blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 jj...druhý start jde pak jak má...vůbec žádný problém jako by nic.A co navrhuješ-co mám říct v servisu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Hlavně nejezdit do toho samýho znovu - jeď JINAM a ukaž video a popiš co to dělá včetně toho, že po vypnutí a opakovaným startu to přestane - NIC JIM ALE NEŘÍKEJ, ŽE UŽ BYL PŘEHRÁVANEJ SOFT! TO BY S TÍM NEDĚLALI NIC A POSLALI BY TĚ ROVNOU DO HÁJE, AŤ SI S TÍM JDEŠ TAM, KDE TO DĚLALI!!! MUSÍŠ DĚLAT BLBÝHO A JEŠTĚ BLBĚJŠÍHO, PROSTĚ ŽE SIS AŽ DOPOSUD NEUVĚDOMOVAL, ŽE BY TO MOHLA BEJT JO EXTRA ZÁVADA, ALE ŽE TI TO PORADIL NĚKDO JINEJ, KDO SLYŠEL TVŮJ MOTOR TAKHLE KOKTAT ATD. Jedině tak se na to opravdu podívají (i když si budou myslet cosi o IQ srovnatelným s číslem bot...) - a já si myslím, že až tam nahrajou opravdu "last version" softu, tak to přestane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 víš...už jsem i tak zkoušel jiný servis už...dělal blbýho...jestli třeba neni lepší soft než mám já,že jsem slyšel,že to dělá hodně....Tak to dali na diagnozu ...prý máte nej soft,žádný jiný lepší už zatim neni.Hmm,....?Je to asi měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Jak se na otáčkoměru zobrazují otáčky, kolísají nebo to není vidět? Je tam občas slyšet i takový kovový zvuk, to by mohla být volnoběžka altíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 jo psurn..to je pravda občas to tam slyším..hlavně když byl mráz.Myslel jsem,že třeba to dělá někde led.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 jo a otáčky..no malinko.... třeba to dělá jako bych se chtěl rozjet na "3 na volnoběh" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Sundej na chvíli řemen altíku. normálně to zkus za studena nastartovat bez řemenu - jestli to udělá, když jo, bude to jinde. Ale jestli to je tou nadměrnou zátěží od přidřenejch kladek nebo alťasu... bůh suď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 jeden típek mě říkal, že otáčkoměr ukazuje cca o 100 otáček více,než diagnostika...má to něco s něčím vliv??a když zapnou sahary tak to strašně houpne někdy s motorem...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Já mám tedy starší 1,4 a ty otáčky slyším že nejsou někdy pravidelné, ale že by se až takhle klepal motor, toho jsem si nevšiml a na otáčkoměru to není téměř vidět. Jestli vzpomenu tak se zítra podívám. Kontroloval jsem přesnost otáčkoměru na mobilní aplikaci a řekl bych že je celkem přesný, jen ty malé výkyvy prostě nezaznamená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 a co ta volnoběžka znamená?...že altik jde až prostě motor chytné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Altík trochu prokluzuje, ale to dělá obyčejně jen na volný chod a když přidáš mělo by to být ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 takže když je tam ten plechový zvuk-známená ko volnoběžka?to by možná napovídalo,že to dělá při mrazu hlavně...že altík má velký odpor..baterka vytuhlá mrazem...hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 podľa mňa neni možné aby hentak triaslo motor kvôli alternátoru, mám cez 200tkm a žiadne problémy z alternátorom som nezaznamenal. Je pravda že mal som jeden čas nepravidelný chod po štartoch ale dal som prípravok na prečistenie vstrekov a prestalo to, odvtedy ani jeden krát nebol problém. Iba raz mi motor cukol ale viac nič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 no marfan...docela mě to taky zaskočilo...ale ten plechový zvuk tam fakt bývá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Rovnaky chod motora (BXW) som riesil pred rokom. Za studena som myslel, ze ten motor zachvilu vyskoci, po zahriati to bolo relativne ok. Podobne pri otackach nad 2000. Ale volnobeh bol katastrofa. Diagnostika nehlasila ziadnu chybu. Po vymene dvoch vstrekov sa to o dost zlepsilo, ale stale to nebol ideal, az dokym sa nevymenili vsetky 4. Na diagnostike som si vsimol jednu vec, zataz motora na volnobeh bola a aj teraz je cca 30%, je to ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 (editace) S tou zatazou na volnobehu to mam podobne ale len nejakych 20%, ale po vyčistení škrtiacej klapky sa to mierne znížilo. Editováno: 25. Únor 2015, autor: marfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Klapku som tiez cistil, aj ked tam dokopy nebolo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Tak ta volnoběžka altíku to není...protože jí to nemá...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 ty vole to je teda šičí stroj:-)to video:-)rozhádaný to je fest...chce to laborovat no...dát to někomu kdo to dělá...ne do autorizáku..bohužel..jinak mám ten samej motor co ty...až na letní starty na podruhé je klid...upaluje jak z praku...najeto mám 25000km.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Klapku som tiez cistil, aj ked tam dokopy nebolo co. čistil si klapku len zvrchu či si hu mal aj dole, pretože ja som hu z vrchu nemal vôbec zašpinenú ale z druhej strany to bola čiernota ako v kotli na uhlie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 letní starty dělá elektromag.ventil odvětrávání nádrže.Klapka čistěna..obě strany.Pak jsem dal aditivum do benzínu a nějaké zlepšení je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 čistil si klapku len zvrchu či si hu mal aj dole, pretože ja som hu z vrchu nemal vôbec zašpinenú ale z druhej strany to bola čiernota ako v kotli na uhlie. mal som ju dole, vtedy najazdenych cca 65tis km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.