Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Mě volal známej cca 14 dni zpátky.Bouchla mu guma na hradecké dálnici cca 20 km před dálnici...řikal že měl z prdele kliku...ve 110km měl obrovské štěsti.Takže při tak velké rychlosti stači toto vybavit a nějaký Passat Vás pak nemuže rozhodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 tak tak přesně tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Snad to trochu pomuze, chapu, ze clovek nekdy specha a ma k tomu sve duvody, ale at aspon jede ohleduplne, i to se da svym zpusobem ve velkych rychlostech a NE TAK, ZE NAS BUDE PREDJIZDET V ODSTAVNEM PRUHU, KDE HO NIKDO NECEKA!! to se mi stalo v pondeli. Nejhorsi je, ze takovy s prominutim k*rvy vyvaznou bez pokuty a slusne lidi buzeruji a pokutuji casto za cyparny. Ale snad na ne nekdy taky dojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 víš.... vždy se musí něco stát, aby se věci ubírali tím správným směrem, já to beru tak že jedna stupidní jízda rychlá mi může posrat celý život příjdu o papíry co pak.. bude mě to lézt do peněz. a upřímně takových aut by mělo být na dálnici více....osobně ať jezdí každý jak chce,ale už se kůli té bezpečnosti na silnicích musí něco stát vůbec to není o tom, kolik jedeš oproti předepsanému, ale ve vztahu na konkrétní podmínky, takže měření rychlosti je podle mně úplně na hovínko, jen buzerace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Souhlas.V té rychlosti 200km/h se dá při kolizi jen málo co ovlivnit a auto v té rychlosti když bouchne napřiklad pneumatika je neovladatelné.Je to jistá smrt. stejně tak ti může na hlavu padnout strom nebo letadlo, zahrabeš se 10m pod zem aby jsi měl jistotu, že se ti nic nestane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Snad to trochu pomuze, chapu, ze clovek nekdy specha a ma k tomu sve duvody, ale at aspon jede ohleduplne, i to se da svym zpusobem ve velkych rychlostech a NE TAK, ZE NAS BUDE PREDJIZDET V ODSTAVNEM PRUHU, KDE HO NIKDO NECEKA!! to se mi stalo v pondeli. Nejhorsi je, ze takovy s prominutim k*rvy vyvaznou bez pokuty a slusne lidi buzeruji a pokutuji casto za cyparny. Ale snad na ne nekdy taky dojde jo, tak to je to co by se mělo stíhat, protože toto je opravdu sviňárna. A pak je jedno, jestli jede 200 nebo 100, je to prostě nebezpečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Tome: já vím že to takhle kolikrát nejde brát ale předvídat prostě MUSIŠ! a rychlost je prostě ve vetšině připadu průser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 vůbec to není o tom, kolik jedeš oproti předepsanému, ale ve vztahu na konkrétní podmínky, takže měření rychlosti je podle mně úplně na hovínko, jen buzerace. Jj, věčná pravda, škoda, že nemáme takových řidičů jako jsi Ty víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 To je diskutabilní.Ano! Stát za zančkou nebo před značkou s označenim "obec" je na howno ale jezdit v provozu a měřit rychlost v reálném provozu(jak tomu řikám já) je to uplně něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 víš.... vždy se musí něco stát, aby se věci ubírali tím správným směrem, já to beru tak že jedna stupidní jízda rychlá mi může posrat celý život příjdu o papíry co pak.. bude mě to lézt do peněz. a upřímně takových aut by mělo být na dálnici více....osobně ať jezdí každý jak chce,ale už se kůli té bezpečnosti na silnicích musí něco stát Hele k tomu Ti něco řeknu, sebrali mi papíry na půl roku a vrátili mi je na půlce, tzn po třech měsících, a byly to zatraceně těžký tři měsíce, protože jenom do práce to mám 50km takže autem na 45minut jízdy, ale vlakem na dvě a půl hodiny... 19.12. mi ty papíry vrátili a teď si jich zatraceně vážim a hodně si rozmejšlim jestli si někde na silnici "zaprasim" nebo jestli pojedu v klídku a napohodu.... není potřeba se z těch prasáren léčit nějakejma nehodama, stačí prostě přijít o papíry i na blbý tři měsíce. a pro rejpaly dodávám: jsem abstinent, takže za chlast to nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 (editace) 'marcos' : jak jsem slíbil tak konám...tady máš umístění "mého kámoše".Žádny krouceny dráty - všechno pěkně schované pod čalouněním střechy a napájení mám z lampičky. theFrigo: za cos měl papíry v čistírně? Rychlost? Jestli nechceš tak samozř.o tom nemusiš psát.R. Editováno: 15. Únor 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Romariooo: předjíždění v případech kdy je to zákonem zakázáno - předjížděl jsem když jsem byl předjížděn (to že ten druhej frajel se kterym sme se otřeli bokama jel jak prase nikoho nezajímalo, stejně tak jako že zrcátka mají mrtvý úhly... jel sem asi 60 - 70km/h a chystal se předjíždět kamion stejně jako dvě auta předemnou a buch ho, v zrcátku nebyl a ani sem tam to jeho auto neviděl když sme projížděli levotočivou zatáčku takže se přiřítil z mnohem větší dálky.... prostě smůla po které si člověk uvědomí že o papíry se dá přijít hodně jednoduše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Ty wole...a za to policie muže sebrat papíry na místě jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 jo a ještě musim dodat že to bylo v době když už sem měl složenou zálohu na O2, ale ještě jezdil svým starým Opelem, takže u mě byla škoda do 1tis (za prasklej rámaček zrcátka, podřený to nijak nebylo jenom lehce promáčklý dveře. To druhý auto byl starej služební Passat a ten měl chycenej lem blatníku a uražený pravý zrcátko, z pojišťovny mi pak přišel dopis že mu plnili škodu 17tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 To je sila! Takže nová OII Ti stála na dvoře a čekala na Tebe-šílená představa.Fakt že jo.Je to za Tebou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 jj, jen sem chtěl říct že to nemusí bejt jenom nějaký šílená nehoda co tě přiměje se na silnici chovat jinak. jinak fungl nová néé, ale MR 06, takže sem na ní jen natěšeně koukal z okna občas zajel ze vsi do města nakoupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 měli bychom si to všichni uvědomit, jenže když ti někdo řekne to je v pohodě mám kamarády že to nějak vošmelíme... dal bych mu do zubů.. pro všechny stejným metrem.. to bohužel nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 To ja takhle cvicim ve fitku a najednou slysim, jak se tam dva bavi. Jeden z tech dvou byl policajt a rikal, jak o vikendu staveli po meste motorkare, tak jednoho zastavili, ze jel po zadnim kole a jeste nemel znacku... ale co, ten druhej policajt byl kamos toho motorkare, tak pokecali a on jen dal ohrozovat deti a ostatni lidi. A tohle si tam normalne povidali, no ja myslel, ze mu omlatim nejakou cinku o hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Bohuzel ne Jinak jeste k tem gumam - osobni zkusenost, prdla mi leva predni guma na dovolenkove nalozenym aute pri cca 130km/h ve Spanelsku na dalnici, uff, prijemny to neni, staci strasne malo. Byt baba nebo zrovna drzet volant jednou rukou, jak mam ve zvyku, neudrzel jsem to, takhle me to v mziku koplo z pravyho do levyho pruhu, kde NASTESTI nikdo nebyl a ke svodidlum chybelo fakt malo, brzdit moc neslo, pac kdyz jsem slap na brzdu, tahlo to strasne doleva. A nasledny vylozeni auta a vymena kola na dalnici s nic moc krajnici, kde kolem litaly kamiony, nic moc. Zbytek osazenstva hlidal a kdyz jel tirak nebo vic aut, hlasili to a ja bral drahu za svodidla, takze vymena trvala dost dlouho. Jinak kdo nezna, co muze udelat jedna prdla guma - 7 mrtvejch (oba ridici tiraku, a 5 lidi v tech dvouch osobacich, jeden srazen na svodidla + vybuch, druhej skoncil pod navesem. Co jsem tohle video videl asi 10x, predjizdim tiraky vyrazne rychlejs nez driv a nejak nemam dobrej pocit http://www.youtube.com/watch?v=spzebifyiVc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tady spz new aut na dálnici podle krajů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 to same jen o jednu informaci vice........... Nove_vozy_Policie.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Motaaa: to samé už sem do toho vlákna nahrával cca před týdnem ale stejně díky.Opakování-matka moudrosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 (editace) dneska i stara slupka mela sve triky prede mnou dve feldy jedna felda zpomaluje hazi blinkr ke strane , druha felda predjizdi , kouknu do ty u krajnice a tam fotak a prask ji uz ji mela Editováno: 18. Únor 2009, autor: warhead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Jj...něco podobného jsem zažil na Slovensku ale nedostali mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 To je špatná informace.V těch silných Passatech je radar a Valentine One ho dokáže detekovat. By mne zajímalo na co ten tvůj valentin reagoval? Dnes mi potvrdili, že opravdu radar tam není. Pracuje to na výpočtu rozdílných rychlostí, při snímání digitální kamerou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.