Vaša Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 ceny co jsem tak zahlédl tak jsou za materiál 1200-2800 + práce jak píšeš 1200,- tak pak jsi na 2400-4000,- vzhledem k tomu že to hodně lidí dělá 1500 - 1800,- tak se myslím není v tvém případě čím chlubit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 A mě se ještě líbila tahle věta: stejně na vag musíš zajet, málokdo ho má doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los octávios Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Zdravím, rád se přidávám a taky chválím Vašu za rychlou a precizní práci při montáži tempomatu. Všem vřele doporučuji. zatim zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Ahoj, víte někdo kolik stojí samotná kabeláž k tempomatu, případně její číslo? Jo jo to nikdo nist? Da sa vlastne zohnat samotna kabelaž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Jo jo to nikdo nist? Da sa vlastne zohnat samotna kabelaž? ve škodovce cca 1000,- jinde 200-400,- ale nejsou vyrobit - konektor cca 150,- + dráty -piny koupit sadu páčka kabeláž - dole v bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Tak uz mam kua 800 Sk origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 (editace) kontrolní otázka pro jistotu: - při aktivaci vagem musí být nastartovaný motor? - páčka má být na ON nebo OFF díky Editováno: 25. Duben 2008, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 kontrolní otázka pro jistotu:- při aktivaci vagem musí být nastartovaný motor? - páčka má být na ON nebo OFF díky Cau.Zapojis V.A.G. nastartujes motor ,zvolis adresu01 Elektronika motora. Stlacis tlacitko ,,sipka,, funkciu 11 Procedura login. Zadas kod 11 463 potvrdis Q. Zvolis funkciu 06 ,,ukoncenie vystupu,, vypnes zapalovanie. Vyskusas tempomat SKUSOBNOU jazdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 motor nemusí být nastartován pro kontrolu v blocích měřených hodnot musí být přepínač v poloze ON Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikzovocia Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 (editace) fungoval by mi tento na octavii? budem musiet nieco upravovat? 3UO 953 513D lebo typek co ho predava pise ze je zo superbu Aukro.cz dakujem Editováno: 26. Duben 2008, autor: kubikzovocia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 fungoval by mi tento na octavii? budem musiet nieco upravovat? 3UO 953 513D lebo typek co ho predava pise ze je zo superbu Aukro.cz dakujem kabeláž je na superB, do octavie I nepasuje, mán jiný piny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 božeeee jak jsem mohl žít bez tempomatuuuuu - mám páčku s kolíbkou a při držení mínusu auto zpomaluje ale při plusu nezrychluje - je to OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 mně montoval tempomat minulý týden Vaša a vše funguje jak plus tak i minus na kolíbce, tzn. přidává mi i ubírá, asi tam máš nějaký problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Jj, určo tam máš něco špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 to mně mrzí, ale už to nebudu rozebírat - to podstatné funguje a to je hlavní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 božeeee jak jsem mohl žít bez tempomatuuuuu - mám páčku s kolíbkou a při držení mínusu auto zpomaluje ale při plusu nezrychluje - je to OK? RES není jen zrychlování. Pokud byl tempomat akticní na určitou rychlos, ty jsi jej vyřadil třeba dotykem na brzdu tak po stisku RES se obnoví tempomat na původně stanovenou rychlost. Máš něco špatně . podívej se zespodu jestli máš správně zapojeny piny. VAGem se v měřených hodnotách podívej dle přiloženého obrázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 kabeláž je na superB, do octavie I nepasuje, mán jiný piny Posílám PM, ale máš plnou schránku Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 RES není jen zrychlování. Pokud byl tempomat akticní na určitou rychlos, ty jsi jej vyřadil třeba dotykem na brzdu tak po stisku RES se obnoví tempomat na původně stanovenou rychlost. Máš něco špatně . podívej se zespodu jestli máš správně zapojeny piny. VAGem se v měřených hodnotách podívej dle přiloženého obrázku neobjevuje (nereaguje) se mi hodnota 1011 přepínač RES - ostatní se zobrazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 neobjevuje (nereaguje) se mi hodnota 1011 přepínač RES - ostatní se zobrazuje No tak potom zkontroluj zapojení v dělicí stěně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Poraďte prosím, šel by tempomat do O1 1998 1,6/74kw???? Případně kde koupit a byl by ochotný někdo za úplatu z moravského kraje namontovat???? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Poraďte prosím, šel by tempomat do O1 1998 1,6/74kw???? Případně kde koupit a byl by ochotný někdo za úplatu z moravského kraje namontovat???? Děkuji U téhle motorizace je to moc složité a vyjde to cca na 10tis., musíš vyměnit škrtící klapku a jen ta je nová za 7tis. a řj motoru ji musí umět ovládat a to taky všechny neuměj, takže se s tím pravděpodobně rozluč. Kdyby to bylo jednodušší tak mám tempomat už taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 U téhle motorizace je to moc složité a vyjde to cca na 10tis., musíš vyměnit škrtící klapku a jen ta je nová za 7tis. a řj motoru ji musí umět ovládat a to taky všechny neuměj, takže se s tím pravděpodobně rozluč. Kdyby to bylo jednodušší tak mám tempomat už taky. plus este kablovacka od RJ po deliacu stenu, packa a kablovy zvazok... Ale zalezi od toho ako velmi to chces. RJ a klapka sa zohnat daju, ako pisal stihacka je to otazka penazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 ach jo :-( ... vy mě štvete :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 chtěl bych si nechat dodělat do oct1 1.6 75KW tempomat nevite někdo co a jak a jestli se musí předělávat nějak elektrika nebo se jen předělá páčka a aktivuje se to diagnostikou?Jestli máte s tím někdo zkušenost prosím napište miroslav.fuksa@avonet.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 chtěl bych si nechat dodělat do oct1 1.6 75KW tempomat nevite někdo co a jak a jestli se musí předělávat nějak elektrika nebo se jen předělá páčka a aktivuje se to diagnostikou?Jestli máte s tím někdo zkušenost prosím napište miroslav.fuksa@avonet.cz POUZI TLACITKO HLEDANI V PRAVO HORE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.