atea6 Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Ahoj, potřebovala bych radu jaký koupit tempomat na octavia I, r.v. 2001, 1.9 TDi 81kW? Mohl by někho poradit? Nabídka je od cca 700kč do 2000kč a nevím v čem je mezi nimi rozdíl. Předem děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atea6 Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 (editace) Ahoj, potřebovala bych radu jaký koupit tempomat na octavia I, r.v. 2001, 1.9 TDi 81kW? Mohl by někdo poradit? Nabídka je od cca 700kč do 2000kč a nevím v čem je mezi nimi rozdíl. Předem děkuji za rady http://www.skoda-dily.cz/katalog/octavia/nahradni-dily/elektricka-vybava/spinace-svetel-ovladani-steracu-a-ostrikovacu/ovladani-tempomatu-550.html Editováno: 23. Listopad 2013, autor: atea6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Nové vlákno na téma, na které je tady dalších 50. Cituješ poslední příspěvek, navíc svůj, navíc needituješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 (editace) Přidám se taky, jaký je rozdíl mezi spínačem s tempomatem a to číslo 8L0953513J, který mám já a tempomatem: 3U0953513D??? Potřebuji nový, neboť se mi přestaly přepínat dálkové světla na potkávací a druhý model je levnější. Má někdo zkušenost i s levnou čínskou alternativou? Dík za odpověď Editováno: 25. Listopad 2013, autor: blizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atea6 Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Ahoj, mohl by mi nekdo poradit ma to byt darek pro pritele, ma octavia I, 1.9 TDi, 81kW, jaky tempomat respektive packu koupit? Dekuji za odpoved v nabidcde jsou za 800 nebo taky za 3000, mohl by mi nekdo vysvetlit v cem je rozdil? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralikkk Vloženo 26. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2013 zdravím, mám otázku :-) dostanu tento tempomat: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/svetla-blikace-tuning/ostatni/s-octavia-spinac-sm-svetel-tempomat-s-kabelazi-id:4530.eshop 3U0953513D01C na o1 - 1.9 - 74kw (AXR) rv 2010 ??? a ještě otázka zda to nastavím v VCDS 11.11 a má o1 (2010) stejnou zásuvku jako staré octavie?? (dneska mi říkal kamarád že mají asi úplně jiné) děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezlav Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 dostaneš, a aktivovat to jde také s VCDS 11.11, jinak tady mas tempomat komplet originál za 1000Kč http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/7861-tempomat-s-kabeláže-pro-octavia-1-do-roku-2010/ originál díl , klidně s montáži za par peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralikkk Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 už je pozdě montoval jsem to pár dní potom co jsem se zde ptal je tam a funkční... i tak děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezlav Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Tak pokud někdo bude chtít tempomat - dejte vědět. Tel. 604302733. Vitezlav. Liberec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macek000 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 (editace) Originál tempomat je s kolíbkou, lépe se ovládá. Editováno: 30. leden 2014, autor: macek000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezlav Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Originál tempomat jakého auta? Octavka 1, Fabie 1, Golf, Bora, Toledo, Leon, A6, atd - je s tlačítkem a je taky originál. S kolébkou je jen Superb 1 a Passat B5 a B5.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 Obe packy i tlacitkova i kolebkova su original. Vo fabii 1 som mal tlacitkovy, teraz pouzivam kolebkovy - a musim potvrdit ze je lepsi na ovladanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezlav Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Já nabízím jen tlačítkový, O1, Fabia1, Superb1, atd, sada 1000 Kč mam TDi i pro benzin. Montáž 500 Kč. Liberec. http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/7861-tempomat-s-kabeláže-pro-octavia-1-do-roku-2010/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Originál tempomat jakého auta? Octavka 1, Fabie 1, Golf, Bora, Toledo, Leon, A6, atd - je s tlačítkem a je taky originál. S kolébkou je jen Superb 1 a Passat B5 a B5.5.Nebudeš mi věřit, ale mám OI a páčka je kolébková! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezlav Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Věřím ti. Je možné že je dodělaný tempomat nebo vyměněna páčka ( někdo to vymění jen kvůli tomu že je zvykly na kolébku). Kolébku dávali jen do Superbu 1 a Passatu 98-2005. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekk Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 (editace) Ahoj, měl bych dotaz jestli se někdo z vás nesetkal s mým problémem. Koupil jsem si tempomat s kabeláží na tomto e-shopu http://goo.gl/iWWK0Y , měl by být tedy originál. Po namontování mi všechno v pohodě šlapalo. Ale po cca 2-3 měsících mi začal fungovat pouze do té doby než se motor zahřál na provozní teplotu. Čili mi funguje zhruba prvních 10-15min jízdy při studeném motoru a pak ho nejde nijak aktivovat. Nereaguje žádné tlačítko. VAG neukázal žádnou chybu tempomatu, zkoušeli jsme ho odebrat a znovu přidat ale pořád ten samý problém. Myslíte si, že je chyba v páčce? Nebo je chyba úplně někde jinde, díky za každou radu. - momentálně mám také problém nejspíš s váhou vzduchu nebo regulací turba, protože mi při větší zátěži sepne nouzový režim, může tohle souviset s nefunkčnosti tempomatu? edit: zkoušel jsem připojit auto na VAG zrovna když byl zahřátý motor čili nefunkční tempomat a po zadání kódu 066 mi hlásilo vždy error, zkoušel jsem ho opět znovu přidat a odebrat ale stejně to nepomohlo. Editováno: 18. Březen 2014, autor: Janekk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Ve VISu je chyba, kontrola packy tempomatu neni na 66, ale nekde ze zacatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekk Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 (editace) Jo to jsem věděl, špatně jsem to napsal je to na 6. Jinak ohledně mého tempomatu mám nové info. Už mi vypíná dříve než je motor na provozní teplotě. Podle mě se vypíná, když je uvnitř auta tepleji, nemá na to vliv teplý motor. Když jsem zkoušel VAG zrovna když mi už tempomat nejel tak bylo jakoby zaseklé posuvné tlačítko pro on a off. Prostě jakoby byl pořád aktivní cancel, proto ho nemůžu aktivovat. Už jsem uvažoval vytáhnout celou páčku, přeměřit ji multimetrem dát jí pak na chvíli do trouby a znovu přeměřit. Už nevím čím to může být :-\ // problém vyřešen, byla špatná kabeláž konkrétně špatně docvaklý pin. Editováno: 29. Září 2014, autor: Janekk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chetit Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Dobré ráno, jsem tady nový, omlovám se, že jsem založil nový thread, ale nikde jsem nenašel odpověď na moji otázku. Mám octavii I r.v. 2000 po faceliftu, kombi, 1,9 TDi, 81 Kw, rozhodl jsem se nechat namontovat tempovat, jezdím hodně dálnice, kamarád má servis, tak ho namontuje, namontoval, ale nechodí, údajně nemá na diagnostice položku tempomat, nemůže ji aktivovat, prý jedině nechat přepsat firmware řídící jednotky, je možné tenhle firmware někde sehnat nebo to musím nechat udělat v origo servisu ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 zvládne to obyčejná diagnostika pro škodovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chetit Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 díky za odpověď, přesto pro natvrdlého novice, diagnostikou udělám přepis ŘJ nebo aktivaci tempomatu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Dobré ráno, jsem tady nový, omlovám se, že jsem založil nový thread, ale nikde jsem nenašel odpověď na moji otázku. Díky A tohle téma ti nestačí? Přečti si pro příště pořádně pravidla. Témata jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Chetit: Jaky mas auto (rok, motor)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akolitor Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Zdraví Montuji teď tempomat a mám tu černou kostku už plnou. Jestli to tu správně chápu... mám to po multifunkčním volantu, který tam ale nemám. Je to možné? A znamená to, že všechny piny vypojím? A rovnou se ještě zeptám.. kam stím červeným kabelem.. Jednou tu píšou o nějaké matici jinde něco o něčem čemu říkají "15". Může to někdo vyvětlit pro blbce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubiRS Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Ahoj kluci,potrebuju poradit,tempomat mam mam namontovany,ale nemam pripravu z meziprostoru do jednotky...dodelaval to nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.