Adler Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 nemá někdo zlusenosti se Sachs Performance sportovním podvozkem ? známej mi ho ted nabizi a este sem o tom neslysel....??? -50/-40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 3. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 nikdo nic nevi o tomhle podvozku ?? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Ponuka Ti to ako komplet tlmice + pruziny? Jazdene, alebo nove? Kolko za to chce? Este na felde som mal sachs performance tlmice (pruziny na to nerobili) bez znizenia a bolo to 100 a 1 oproti serii. Tvrdsie a sedelo to na ceste ako pribite. Ale to som mal zaroven aj nizkoprofilaky (195/45R15). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.