sltuning Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 ZDRAVIM...NEVIEM,ALE VSIMOL SOM SI, ZE POSLEDNE CCA 4 DNI MI AUTO AKOSI VIAC ZERIE...PREDTIM SOM MIMO MESTO ROBIL PRI NORMALNEJ JAZDE V POHODE ZA 7-7,5 LITROV,TERAZ TAK 8,5 PRI ROVNAKOM STYLE JAZDY..INAC AUTO IDE NORMALNE,STARTUJE DOBRE,OBCAS SA MI PRI TEPLOTACH OKOLO 5 STUPNOU STALO,ZE V NIZKYCH OTACKACH ZACUKALO,ALE CO SOM TU O TOM PRECITAL,JE TO TYPICKE PRE TENTO MOTOR...TERAZ BEZI NORMALNE,VAG NEUKAZAL NIC...SKUSIL SOM ODPOJIT VAHU VZDUCHU,TAK AUTU KLESLI OTACKY...KED SOM JU DAL SPAT,ZDOCHLO..ZNOVA SOM NASTARTOVAL A BEZI NORMALNE..KDE MAM ZACAT S HLADANIM VADY?NIECO ASI V PORIADKU NEBUDE,ALE CO????DAKUJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 ZDRAVIM...NEVIEM,ALE VSIMOL SOM SI, ZE POSLEDNE CCA 4 DNI MI AUTO AKOSI VIAC ZERIE...PREDTIM SOM MIMO MESTO ROBIL PRI NORMALNEJ JAZDE V POHODE ZA 7-7,5 LITROV,TERAZ TAK 8,5 PRI ROVNAKOM STYLE JAZDY..INAC AUTO IDE NORMALNE,STARTUJE DOBRE,OBCAS SA MI PRI TEPLOTACH OKOLO 5 STUPNOU STALO,ZE V NIZKYCH OTACKACH ZACUKALO,ALE CO SOM TU O TOM PRECITAL,JE TO TYPICKE PRE TENTO MOTOR...TERAZ BEZI NORMALNE,VAG NEUKAZAL NIC...SKUSIL SOM ODPOJIT VAHU VZDUCHU,TAK AUTU KLESLI OTACKY...KED SOM JU DAL SPAT,ZDOCHLO..ZNOVA SOM NASTARTOVAL A BEZI NORMALNE..KDE MAM ZACAT S HLADANIM VADY?NIECO ASI V PORIADKU NEBUDE,ALE CO????DAKUJEM zacal bych u vahy vzduchu. jestli mas Vag tak ji za jizdy naloguj . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 1. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 vag mam..vies vysvetlit podrobnejsie ako ju mam nalogovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Taky bych to viděl na váhu nebo pokud máš dodělanej BOV tak je špatně seřízenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 1. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 bov zatial nemam..sice v plane je,ale zatial tam je seriovy...ak je tu niekto,kto tomu rozumie,poradte mi ako tu vahu skontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 bov zatial nemam..sice v plane je,ale zatial tam je seriovy...ak je tu niekto,kto tomu rozumie,poradte mi ako tu vahu skontrolovat na logovat ale nejlepší je osciloskop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 vaha nalogovana a vysledok je-dobra..precistil som aj klapku,skontroloval hadicky podtlaku a jedna bola akasi divoka a rozpadla sa mi v rukach..vymenil som pre istotu vsetky..vyzera to ze je vsetko v poriadku..dnes trasa dlha cca 50 km a spotreba 7,1 litra podla pc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Ja jsem na AGU 1.8 jezdil po meste kolem 9.5-10.5 litru/100km. Po vymene gufer na ventilech a rozvodech mi to uz nejakou dobu zere 12l/100km po meste. Clovek co me to delal rikal , ze v zime to zere vic, ale ted vlete to sice nezere 12 , ale tak 11.5 coz je porad o hodne vic nez predtim. Na VAGu zadna chyba, hadice jsou tesny, vaha se zda byt po nalogovani pri jizde ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.