foromen Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Jooooo, já bych jí taky chtěl, kluci, skuste jí někdo sehnat PLS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Dakie: Nevim jestli jsem to psala, ale Honza bohužel nepřijede. Honza = petrator??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 prosím omluvte moji maličkost,bohužel okolnosti jsou proti mě......viz moje fabia když bude hezky, tak provětráš Rapídka, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Honza = petrator??? nene - Petrator jede, dnes mi to potvrdil, ale Honza co s nami byl na WTCC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Janina: aha, jakto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 když bude hezky, tak provětráš Rapídka, ne? no ještě uvidim,jedu pro kámoše v sobotu na letiště......nevim jak to bubu stíhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 stíhat to určitě budeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Dakie: jede na svatbu něčí... škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 (editace) Takže dnes som bol u švagra a prisľúbil účasť aj on s priateľkou. Prikladám aj obrázok ako sme parkovali. Ospravedlňujem sa za kvalitu obrázku, je to fotené mobilom a na veľkú vzdialenosť. Editováno: 3. Srpen 2008, autor: Cooco69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 supéééér to bude velká mezinárodní účast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Dakie:že mě nesežerete prase když dorazím až cca na 20.00hh.... přítulka vydělává tak dřív nemůžu:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 ve 20:00 bude už jen prasečí rypáček a vocas a druhej sud už bude mít vytočeno prvních pár kusů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Polovičce se nakonec taky zadařilo, má volnej weekend a s nama. Tak bych prosil tři místa na oběd v Bajo grilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 tak já hlásím, že JEDU.. sice sám ale jedu a MOOOOC se na Vás těším !! Přijedu už na oběd a bude mi stačit jeden flek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Tak to je paráda, nezapomeň na mě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 (editace) neboj, psal jsem SZ a jak to, že Ti chybí v podpisu LEDky od Žofky? to je prohřešek.. v pořádku Romane Editováno: 3. Srpen 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 No kuuaaaaaaa, to je ale chybka, huž opravená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 no ještě tam chybí NANO od Vorlajzíka žejo... jinak taky hlásím příjezd na oběd, tak bych také prosil jedno místečko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 no ještě tam chybí NANO od Vorlajzíka žejo... jinak taky hlásím příjezd na oběd, tak bych také prosil jedno místečko! No myslim ze na to je kazdej vice nez zvedavej jestli to funguje, aby to nebyl dalsi teleshoping s p. Fuchcesm bo jak se jmenoval ..ale doufam ze me to mile prekvapi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 jooo, jak se rekne kurvy, chlast, chlebicky a finska tak se sjede cela republika...dobra kampan dakie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 jj nedovedu si predstavit co by se muselo stat abych nejel, jedu sam ale zabiram 2 mista u stolu takze Dakie pls udelej mi u stolu na obed vic prostoru. Dikyyyyyyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Ol@fe a přijedeš tou X5tkou? nebo až do Pece? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 lejem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Ol@fe a přijedeš tou X5tkou? nebo až do Pece? :-D uz jsem to psal na X5 mam BAN, auta v mem podpisu jsou serazeny podle dostupnosti, Octa je moje, FI je mati tu mam k dispozici kdyz je Octa v servisu na delsi dobu, a X5 je tatikova hracka tu muzu tak akorat lestit a studovat manual abych tatika skolil kdyz neumi anglicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 dakie: hele chlape, měl bys asi do prvního příspěvku stvořit seznam, kdo tam co poveze do Shopu, ať v tom máme jasno . Si říkám, jestli netrumfnem Vietnamskou tržnici . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.