Tangerín Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 To vypadá na velikou akci, snad to všechno klapne a budu taky moc přijet. Nerad bych si něco takovýho nechal ujít. A toho Luga a S-talkra by to chtělo, ať je moje věková struktura rozsáhlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 (editace) Tangerín: ehm, ehm, s tím věkem, myslím že sme na tom stejně Editováno: 24. Červen 2008, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 tangerine kolik je ti let??? dakie: njn aspon z nim zajedu na už teraz sa tešim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 (editace) jinak kdyz budu moc taky rad dorazim a abych udelal Foromenovi radost tak bych mohl vytahnout Romana Fakt? no paráda, se tam nebudu bát Editováno: 24. Červen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Ja vím Dakie, ty seš myslím o rok či dva starší. Já jsem s S-talkrem ročník 87 a ty a Lugo 86? Lugo určitě, tebe nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 No koukám, že budu mezi váma mlaďasema docela pěknej dědek teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 supr, sem taky ročník 86 tak se nebudu cejtit jako uplný ucho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 taky bych nejradsi jel takova seslost nas omladiny s fabkama se jen tak nevidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 jo a kdyby to vyšlo tak by možná přijel i bratr s feluší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 taky bych nejradsi jel takova seslost nas omladiny s fabkama se jen tak nevidi A co v tom brání? Vždyť je to za 2 měsíce až, to je času si všechno naplánovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 1) v tomhle terminu uz neco mam 2) setrim penize na dovolenou 3) delsi trasu pojedu k Machovu jezeru na srazek v zari, tak nemuzu porad jezdit trasu Karvina - Cechy ale jinak bych urcite rad prijel....treba kdyby me vzal Stenly sebou autem zadarmo a jeste v ten den se vracel domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 a nesvezla by tě nějaká lištička na ocásku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 to me je jedno,ale pro dva lidi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frok Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 no koukám že taky jsem tady nějakej ten starší ročník 78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 frok: to vůbec nevadí!!! seš vítán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) no koukám že taky jsem tady nějakej ten starší ročník 78 Proti mě jsi mládě. . Asi vám kluci budu kazit silně průměr. Ani nevim, jestli mám teda jet. Editováno: 25. Červen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Tak ho budeme kazit spolu !!! I když já zase až tak moc ne, ale taky ho trochu navýším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) A ty jsi kterej ročník???? 72? Editováno: 25. Červen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Nic moc, že ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Šak jsem řekl a napsal, jsem děda . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) tangerin: tak to nesi najmladsi heheh... ja som tu medzi vami asi fakt batola to doslova ved ja som iba 89... s-talker: pozeram že maš toho fakt vela.. ta možnost že by som ta zobral nieje zla ale domov by si prisiel asi az o par dni neskor... alebo busom ... hehe... foromen: nič sa neboj určite sa zučastni toho zrazu ved mi deti potrebujeme aj dohlad... ako šmolkovia maju tatku smoulu.. heheh Editováno: 25. Červen 2008, autor: stenly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 jj Martyp dorazi kdyz se zase den predem neozere :-) Vole... Dakie: Diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Šak jsem řekl a napsal, jsem děda . děda jsem já i s šedinama (jsem zvědav, jestli na ně půjdou holky, iluze si nedělám ) a přijedu snad taky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Martyp: není za co JaKr: připsal sem tě na seznámek Už se nemůžu dočkat, až Vás všechny uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 dakie: tak vyzera to tak že nedojdem... z dovodu že bratranek nebude v CZ ale na slovensku... a ja nebudem mat u koho prespat na dva tri dni... čiže asik nedojdem nikde.... sorrky ešte to musim doma poriešit z tatkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.