foromen Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 no vorlajz, přece nechceš nechat Dědu se unavit? to od tebe není hezký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Manolo, já bych tě bral, ale to už bychom měli v týmu dva "vyvinutý" a vzhledem k tomu, že tým má 3 hráče, tak bude lepší jeden vyvinutej (já) a dva běhavý hh ale prečo nie?? ja, manolo a ty budeme v tymu .. ved aj ja som ten taky okruhlekši.. hehe... to bude tym .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Jo pánové, jsem se zmiňoval někde výše, že beru kameru. Má někdo něco proti tomu???? Pak se z toho pokusím nastříhat DVD. Ale točit bude převážně foromenová . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 (editace) foromen: ani ne tak pískání jako ten fotbal, spaní foromenovou to ošéfujem že se budete divit :smich: Editováno: 6. Srpen 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 ale prečo nie?? ja, manolo a ty budeme v tymu .. ved aj ja som ten taky okruhlekši.. hehe... to bude tym .. jako Maxim Turbulenc nebo jak se ty basťoši jmenovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Foro ... klidně kameru ber... Otesánek je rád v televizi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 to bude mejdan.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Jo pánové, jsem se zmiňoval někde výše, že beru kameru. Má někdo něco proti tomu???? Pak se z toho pokusím nastříhat DVD. Ale točit bude převážně foromenová . ber jí budem jen rádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 jj určite ju zober.... nikto nebude proti .. hehe .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 az se bude zakladat tym naftaku tak se nabizim jako ucpavka do branky. Pokud jsou to ty branky 1.5m na 1m tak to sedne jak prdel na hrnec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 já sem běhavej ale na fotbal levej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 už mám adepta do útoku ... bude to RS Skaja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 já na fotbal taky nejsem nák extra stavěnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 No jak koukám, všici budem v bráně . sem zvědavej, jestli tam ta mičuda vůbec propadne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Nehrozí ...já jakožto správný ajťák mám k jakýmkoliv sportům daleko a můj vrcholový výkon je Need For Speed nebo Collin McRae rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Skajo, kdyby to byl aspoň fotbal na pc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 SKAJA: moje řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 SKAJA: já ještě F1 2002 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Vorlajz, FIFU 08 tu někde taky mám, ale nehraju...to je na mě už moc složitý ovládat dvacet hráčů, mi stačí jedno auto ...a jinak teď sem pořídil mimo jiné taky WR2, takže když mám náladu, tak protáhnu něco koncernovýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 prosím všechny účastníky aby si přečetli 1.příspěvěk a hlavně tu část o parkování díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Mozna se tam taky objevim, kdyz uz budu pobliz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Doli: seš na seznamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 asi jedu pro druhý prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 no jak tu tak na to pozeram asi bude jedno fakt malo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 tak já teda nakonec nejedu... takže vám bude stačit jenom to jedno prasátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.