pentadius Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 to Pentadius: Máro bacha, Vorel je hroznej samec a jak má přítelkyni přes týden mimo domov je dycky hrozně plnej energie o víkendu Tak ať to vyjezdí na bruslích nebo na badmintonu Nee, je to legrace Asi jediný co mě naštvalo, byl ten spacák v hovně na kterým jsme se tam v neděli celý dopoledne váleli ... Bobika, tak přiznej se ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 hele kde je Hrábě? nemá zaracha??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 ty videa od Haty..no worlajz ty jeden.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Tak díky všem za perfektní účast a perfektní atmošku. Jsem rád, že se vám to líbilo. Mě taky, jen jsem měl trochu strach při dohánění čela kolony, protože předjíždět 45 aut, s vlajkou pověšenou z auta, na úzkejch státovkách za plnýho provozu fakt není nic příjemnýho. Díky ještě jednou Dakiemu za medializaci a organizaci, dík Pirátovi (ten sem stejně nechodí) za prasátko a zbytku našeho klubu při pořádání a tak dále. Ostatní už všechno řekli. Jinak fotky super,ale videa mi nejdou stáhnout. Holt ukrajinskej internet.... Těším se na příště, asi nepřežiju zimu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 hele kde je Hrábě? nemá zaracha??? Nemá - jak jsme dojeli včera večer, tak jsem měl (ani nevím proč) takovou žížeň, že jsem do sebe hodil dva škopky na dorovnání hladiny v krvi, zbudil se až jsem dospal co jsem pronocoval a doteď čtu příspěvky kterých dle očekávání není zase tak málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 ty videa od Haty..no worlajz ty jeden.... No jooo, škoda že už nedávají Natočto, třeba bysme i něco vyhráli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) Kdyby to moje video nešlo stáhnout, tak pravým tlačítkem myši a uložit jako, ale to už znáte. Janina: jo ti si piš, že by to bylo 1. místo. Editováno: 11. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 jak vy něco vyhráli, případná výhra by byla majetkem herců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Jasan, vy už by ste se nějak podělili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 přesně tak Bobku... já bych bral kameru a ty bys jel na jazykový kurz do ameriky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 já nemám čas, já mám moc práce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 no tak v tom případě bych jel já a ty bys neměl nic no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 strojvůdce: pěkně zpracovaný mapy, zkoušel sem plánovat trasu na mapy.cz ale tam jde dát jen jeden průjezdní bod mrknu na ty odkazy cos sem dal superfatty: aj, tak srovnávat se skodahome srazem to je řekl bych až moc na to že to byl náš druhej sraz, a vlastně první s grilovačkou, tak fakt mazec! foromen: právě stahuju videjko, těším se na to! v čem to prosímtě upravuješ? pentadius: to sem moc rád, že se bavily i holky, faktem je, že ženských tam bylo taky požehnaně a nejvíc na sebe upoutala asi Káťa co se týká manolovi Fabky, vyjede příští rok a co sem měl možnost vidět a hlavně se bavit s manolem, tak to bude mrdice!! nevidím nic špatného na tom, že přijel Mondeem, ikdyž Fordy nemám rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 nevidím nic špatného na tom, že přijel Mondeem, ikdyž Fordy nemám rád já taky ne... jen nemuší pomlouvat něco, co nezná! žejo... btw. Fordy mám rád, jak v prdéééli vostnatej drát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 dakie, normálně pro formát DVD mám Pinnacle studio 12, ale v tomhle případě jsem to dělal ve Windows Movie Maker, součást MS Windows Vista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 no tak v tom případě bych jel já a ty bys neměl nic no... Sem řikala, že se domluvíte Dakie: jo mondeo pěkný, hlavně jak zbrzdilo to Polo Káťa byla dobrá, ubránit Joua byl docela záhul :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Všem co včera Dastyho krmili a nelejvali pivem (viď najmis) moc děkujeme, prdí a strašne smrdí To bude noc, kdyby to šlo, pošlu vám to taky, ať z toho taky něco máte Dasty přece nemohl být zase až tak překrmenej když ho mladý Hrábě honil a hráli si skoro celý odpoledne a večer až do časných nočně-ranních hodin ??? A těch "pár piv" taky musel vyběhat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Jak vůbec dopadla soutěž o nejhezčí vozidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 vyhlasilo se to nejak potichu asik aby moc lidi neprotestovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Mates: už sem to tu psal jenže to by tu nesmělo přibývat 10 stránek denně vyhrál Bobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Ol@f: nebylo to potichu, bylo tam celkem dost lidiček... na příště bude mikrofon a budem vás svolávat mikrofonem nejdřív sme vyhlásili vítěze fotbalku a pak nejhezčí auto srazu a nejvzdálenějšího účastníka Fotbal vyhráli: vorlajz, superfatty a Ondra Nejhezčí auto: Bobik Nejvzdálenější účastník: Stenly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 mě to ráno ukázalo 1,2 a taky se mi zdálo, že jsem ani nemusel moc dejchat... stačilo otevřít hubu... to Mareček páreček aka Pentadius... značky jsou tuze pěkné... ta moje mne opravdu mocinky moc překvapila... velké díky add. já a Bobík... bylo to dopředu domluvené... kluci z EDT zaplatili a my sehráli divadlo... že Bobíku... jinak máš tuze pěknou přítelkyni a kamarádku! ještě bych měl jednu připomínku k Manolovi... moc jsem neochopil proč přijel na sraz škodovek Fordem a už vůbec jsem nepochopil, proč mi kurvil obchod... ale i takový lidi se najdou... bohužel! jinak ostatním patří velké díky, byli jste skvělí!!! opraveno, díky Tangu to VORLAJZ: nikdo ti nic nekurvil, kdykoliv jsem neco rekl, vzdy ze srandy a z recese a vzdy jsem ti dal moznost argumentovat. Kdyz sem ti rekl, at mi das bandasku s sebou ze ti ji zaplatim na pokusy, tak si to presel jak kdyby nic. Tak samo sem ti rekl, ze nemam problem si tvoje veci vyzkouset a pokud budou vyhovovat tak bych je kupoval. Jen co sem rekl se stenlym na tvrdo, bylo to, ze ty magneticke podlozky prodavaji na essu a shelce za 160kc. Nic vic. Proc sem prijel ST? Ptz, jsem byl pozvan mistnimi cleny jako je napr Dakie, abych dorazil i jinym autem nez fabii, kdyz mam fabku v progress stavu. A i kdybych jel, tak s timhle http://auto.manolo.cz/naprava_04.jpg by to moc prijemne nebylo na 19tkach, 17cm spusteny k zemi. Nevim, proc ale zaslechl jsem, ze auto mam od papinka. Tak jen mezi nama otec se s matkou rozvedli, jak mi bylo 10. Otec zije jiz dlouho v Irsku, matka ve Spanelsku. Od 10 jsem zil u babky a z duchodu me to auto nekoupila. Na vse vydelavam prostrednictvim www.manolo.cz nebo jinych mych projektech. Dekuji, ze nebudes brat do huby me a rodinu, kterou ani nemam, tak samo nevim proc ses na me smal a tvaril jak kdyby nic, chlastal se mnou, nemel si problem a tady pises hovna o tom ze sem ti kazil kseft. Presne si vystihl, ze i takovi lidi se najdou. Pokud ti neco vadilo, mel si prijit, rict mi do oci, ze jsem curak a mam drzet hubu. Mej se Jinak sraz luxus, na jare udelame v Ostrave. Uz zacinam resit plochu atd, takze kdo by mi chtel pomoct budu jen rad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Sakra zagorka blazniva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 pokud to pujde helpnu, chtelo by to taky udelat neco na Morave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 ten mosnov, jak bylo na jare, byl taky luxusni, jen to chce vymyslet, kde kdo kolik kapacita a za kolik na jak dlouho a pujde to... uvazoval sem hlucinska sterkovna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.